neoplasm col uterin

neoplasm col uterin | Autor: rema

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.Am descoperit acest site si m-am gandit sa va scriu cateva randuri in speranta ca cineva mi-ar putea auzi stigatul de ajutor sau poate a mai trecut cineva prin asa ceva si ma poate sustine.
Mama la doar 49 ani a fost diagnosticata cu neoplasm de col uterin stadiul IIIB,neoperabil.Din luna mai 2005 viata mea a devenit un calvar.A urmat radioterapie,cobaltoterapie si acum face chimioterapie.Am auzit de tratamente naturiste pe baza de marul lupului si spanz,dar nu am mare incredere.Imi puteti recomanda un medic oncolog foarte bun din Bucuresti?Va rog ajutati-ma sa-i redau speranta mamei care deja a inceput sa fie foarte pesimista.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

In primul rand imi pare tare rau sa aud asa ceva. Si eu am trecut cu mama mea (avea 52 ani)prin calvarul descris de tine. Si mama mea a fost diagnosticata cu neoplasm col uterin stadiul III B si intr-adevar nu s-a mai putut opera.
Eu am fost cu mama mea la medicul Florea de la spitalul Coltea si la medicul chirurg Anghelescu (parca) acesta din urma spunandu-mi ca n-are ce sa-i mai faca si-n doua luni se va "curata".
Si din pacate asa a fost.
Acesti 2 medici am inteles ca sunt cei mai buni de la Coltea.
In al doilea rand incearca si ceaiurile de care ai zis. Si eu i-am dat tot felul de ceaiuri, dar fara rezultat.
Imi pare rau ca nu te pot incuraja. Dar poate o minune se va intampla cu mama ta sa-si revina.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxellenay spune:

domnul profesor Balanescu Ion un medic oncolog ff bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Buna!
subscriu!
dr. Balanescu-este f. bun. are cabinet la Obor, intr-un bloc la parter, chiar la iesirea din pasaj. Din pacate nu am la mine cartea de vizita, acasa nu mai am internet...daca mai poti astepta pana ajung iar la calculator peste cateva zile...oricum. programarile mi se pare ca se fac dimineata pana la ora 12, si are program de consultatii inclusiv sambata. Acum o luna costa 80 RON. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

buna!
spre sa nu fac vreo prostie, dar iti scriu aici datele de contact ale prof. Balanescu> sos. St. cel Mare 35, Bl 31, sc. 3, ap 79 (interfon)programari 11.30-20
succes!

Mergi la inceput