Secretele fericirii in casnicie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Grace

Oh, please.... Ce-aveti fratilor? Ce mincati voi la prinz, lamii cu lamii? De unde ai tras tu AngeliquedeS concluzia cu aviditatea si de ce crezi ca ai stii ce i se potriveste? In alta ordine de idei, mie mi se pare interesant si util de stiut si iti multumesc.

O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...

Motivul intepaturii mele, foarte nevinovate de altfel si departe de a fi jignire, il constituie faptul ca nu e primul subiect postat de angelp avand ca sursa ziarul Libertatea (a se vedea subiectul cu "poate un copil distruge o casnicie" sau cam asa ceva) si nu e nici prima oara cand lanseaza subiectul fara sa se implice apoi in desfasurarea lui. Daca l-a deranjat interventia mea, banuiesc ca e destul de mare sa se apere singur, fara sa aiba nevoie de dadaca. Daca v-am deranjat, imi cer scuze , dar la faza asta voi mi-ati parut cam agresive in ce ma priveste...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

http://www.julioiglesias.com/
Angeliquede,hai mai bine sa te fac un blues si in timpul asta o sa/ti soptesc la ureche daca mai intet tare sau nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Sa inteleg ca lista se aplica de jos in sus?
Mai poti sa intepi dupa asemenea dans

No comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Mie mi se pare de bun simt ceea ce scrie la ziar dar destul de greu de facut.
O sa-mi listez articolul si o sa mi-l lipesc pe frigider.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by angelp

http://www.julioiglesias.com/
Angeliquede,hai mai bine sa te fac un blues si in timpul asta o sa/ti soptesc la ureche daca mai intepat tare sau nu!

pa

Wow, chiar m-ai cucerit cu chestia asta...

Un pupic special pentru tine...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muc cel mic spune:

putin off topic ... dar citeam despre concesii... si mi-am adus aminte ca cineva mi-a spus o data despre concesii ca e ca si cand unu' vrea ciorba fierbinte la 4 si altu' la 6 si pana la urma mananca amundoi ciorba rece la 5...

mie mi-a dat de gandit...
muc celmic, Sammy & Nadya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Offf...si doar i-am spus sa scrie si despre mult sex si despre evadari doar in 2 ( valabil mai ales pt cuplurile cu copil mic ) si despre surprize de tot felul ( cadouri, masa pregatita, bilete la un spectacol, etc )...Iar a uitat ce era mai important...Dar macar poza mea si a sotului meu a iesit bine, se vede bine in ziar ?
Ha! Ha ! Ha !

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Multe chestii adevarate printre aceste randuri legat de fericire, dar problema e ca, pentru a fi intr-adevar fericiti, amandoi partenerii trebuie sa isi dea silinta.
Cum se spune, daca nu trag amandoi la aceeasi caruta, totul e degeaba...

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Din putzul gandirii Madonnei-"vad casnicia ca un concurs de generozitate".
Nu vi se pare ca Madonna a devenit mai inteleapta?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput