Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am schimbat listutza Roxy esti si tu pe lista acum te asteptam si cu poze s-o vedem pe nazdravana ta
Acum vad emoticoanele am dat un restart.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Acris sanatate multa Amaliei dulci sa ii treaca repede. A a vut si Bia otita acum cateva luni. A luat amtibiotic 10 zile.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Roxy- bun venit printre noi, asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.

La Multi Ani Mihaita - un an si jumatate.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bine ati venit Roxy si Viki!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cris, multa sanatate fetei! Dr. ce tratament i-a dat? Micutica dulcica! ... pupici sa-i treaca repede!

Laureta, vad tot ... cu toate ca n-am ochelarii pe nas ;)

VAnesa, multa putere in continuare!!! Incearca sa dormi putin, sa nu pici si tu acum. Ai putina grija si de tine!!!

Si acum sa va povestesc ce face fi-miu ... cica copiii la varsta asta nu mint. Dialog intre Boby si fi-su:
B:Ai fost cuminte azi?
C:A [Da]
B:Haide mai, nu-mi vine sa cred! Azi te-a batut mama?
C:A [Da - cu o fata de amarat se freaca cu mana pe cap]
B:Oh, saracutul de tine ... si te-a durut?
C:A [Da - fata si mai amarata]
B:Si cum te-a batut mama?
C:[isi da cu mana in cap si aproape plange ... alta data se batea pe picior]
B:Tata te bate?
C:[nu- da energic din cap]

Na, voi ce ziceti? Chiar imi vine sa-l bat cand il vad asa un mincinos mic. De unde pana unde a mai scos-o si pe asta nu stiu ... cred ca de 2 ori i-am dat peste mana. O data cand a mancat pamant de la flori si a doua oara cand si-a infipt mana in fata lui Leo si nu mai vroia sa dea drumul. In rest nu-l ating ... noroc ca nu-l vad astia de la protectia copilului, ca m-ar lua pe sus ;)

Azi dupa-amiaza mergem la Martinsumzug-ul lui Leo - merg copiii cu lanterne prin oras ... n-am participat niciodata la asa ceva, nu stiu de ce se face ... dar sper ca aflu in seara asta. Cica e fain, bem vin fiert si mancam turta dulce ... sunt curioasa cum o sa reactioneze astia mici. Va mai scriu eu maine daca am timp. O seara faina! Pupici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Bine ati venit in "gashca",Roxy si Vicky!(apropo...'boneca"-inseamna ceva,in vreo limba?)...asteptam poze si povesti haioase!

Doamne,Nicoleta,pai cum crezi tu,mai mami,ca m-ai deranjat?Nici pomeneala!...e adevarat,in Ardeal se papa castane...da' io...nu stiu sa le fac...Hai sa-ti trimit o si tie si Biei...ca sa fii sigura ca n-am nimic!

Acris,imi pare asa rau de Amy...pup dulceata mica sa ii treaca repede...draga de ea!

Bertha,ti-au dat fetele toate sfaturile posibile...da' hop si eu...ca am pus si ruleta lui tati(pe care Victor a si luat-o de altfel),un calculator de buzunar-pe care l-a luat si pe acele,o oglinda,si alte chestii la fel cu fetele.Noi,am sarbatorit doar in familie si nu prea ne-am tinut de traditia cu motzu'...da' parca acum imi pare rau putzin.Pupam Frumusetea Rara si asteptam sa vedem ce a "cules" de pe tava...

Madutza,bine ai revenit.Saracutza Ana...bolnavioara...dar sa speram ca totul intra in normal si o sa te vedem mai des. dulci la amndoua!

Vanessa,intr-adevar trebuie sa ai nervi de otel si rezistenta "beton"...dar,din pacate asta e viata,uneori ne solicita mai mult alteori ne lasa sa ne incarcam "bateriile"...Iti doresc din tot sufletul,multa putere si mamei tale, sa isi revina,in ciuda predictiilor medicilor...Nici nu stiu cum sa te incurajez...

Laureta,mami,ce bunatati ati papat voi acolo?...miam-miam...numai cu gandul la mancare sunt...o sa ajung ca o "batoza"...ca de dieta ,asaaaaa m-am saturat...ca n-am slabit decat vreo 3 kg..si cred ca unul l-am si pus la loc... Galusca-papacioasa de legume nepasate!

Irinusha
,si pe aici e scump ribomunylul...da' poate mai putin decat la voi...bine ca iti aduce cineva...iti trebuie 9 cutii-3 in prima luna si 6 in urmatoarle 6 luni(cate una pe luna)...La momentul potrivit,iti mai dau detalii daca ai nevoie... Crisuletul nazdravan!

BebeBeca,am vazut si eu camera "albastra"-super combinatia dintre cocovor si mobila! Sa stapaniti sanatosi noua casa!

Fetelor,de-abia am reusit sa scriu..Victor vrea sa tasteze si el si eu,printre degetelele lui...Ii plac "iconitele" miscatoare si se amuza ...mai ales la "dansatoarea" Nicoletei,din semnatura.Ei,noua ne-a iesit inca un colt de maseluta,jos in dreapta!.Acum avem 8 dinti si 3 masele partiale...Culmea e ,ca de cand ii rasar coltii de maselutze,KK lui e mai tare ca de obicei...si eu stiam ca e invers-mai moale in perioadele astea...ooops-scuzati va rog,subiectul.

la toata gashca! cu mic cu mare!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Gata! Am terminat si eu treaba pe care mi-am propus-o azi. Curat in sufragerie, spalat covorul cu Biocarpet, am spalat tot si mi-am bagat restul de flori in casa. Mai trebuie sa trec sa iau pamant de flori ca am umblat la crinii sotului, io ziceam ca au putrezit bulbii da cand colo am dat peste multi bulbi pui. Asa ca trebuie ingrijiti si ei.
Roxy si Vicky Bina ati venit printre noi. Mey, o sa ai o fetita tare cocheta. dulci si pentru tine

Cius Multumesc de flori. pentru tine.

Irinusa Distractie placuta. Asteptam pareri.

Irinel Cand da Bia in mine ii spun ca nu e frumos si ca ma doare, si ca in loc sa-mi dea bataie mai bine imi face "mai-mai" si o mangai eu prima. Apoi imi face si ea "mai-mai" si imi da un pupic.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Nicoleta buna ideea, am sa incerc si eu, ca eu doar ii spuneam ca nu e frumos si ca ma doare... Cum faci tu ii distragi atentia de la fapta ce "rea" la ceva frumos :-)

Cris sanatate multa AMaliei. Si Danut a facut de 2 ori cand era mai mic si a luat antibiotic, da el a fost rau, a fost complicatie la raceala si se vedea ca e bolnav, doar ca nu stiam de ce plange asa rau a durere. Poate voi ati prins-o la timp si va fi mai usor. Pupici.

Irinusha, am ras cu pofta. Ce baiat destept! Lasa ca ii trece partea cu minciunelele si ramane istetimea. Cred ca mi-ar fi venit sa il mananc pe micul actor cand mintea asa frumos si cu expresie. Mai sa nu se faca actor...:-)

Bertha eu stiam ca sunt 3 sau 5 obiecte obligatorii, restul poti sa pui cate mai vrei tu. Da nu mai stiu sigur ce. Parca pahar cu vin (fiu-meu l-a luat primul :-((), verigheta si inca ceva -pix, da nu sunt sigura. Sa va distrati de minune. Noi nu le-am luat cadou la nasi ca cred ca ramaneau masca. Da ne scoatem noi cumva altfel (ei sunt de-o varsta cu noi, cei mai buni prieteni si nu ne-am tinut prea mult dupa moda).

Roxy bun venit in gasca. Imi place cum povestesti.

Madutza sanatate multa Anucai si tie mult spor la invatat si la gasit job pe placul tau.

Carmen, pupici lui Justin.

PUpici dulci la toate si un weekend minunat. (Irinusha, asta era formula ta cand eram gravidute si tare imi placea si imi place)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 16+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Ioi...ioi...Irinel,mai mama...te rog sa ma ierti ca nu ti-am scris si tie personal...si tu ai fost o dulce si mi-ai zis ce copil bun am...ooofsunt......Da...iti trimit si tie muuulte ,un zambet si ,tie si lui Danut...si unul mai special pentru "samburel"...asa-i ca ma ierti?...Sa stii, ca si Victor cat este el de cumintel,mai incearca sa dea in mine...iar eu ma mir,ca doar nimeni nu il agreseaza...si ii explic ca nu e frumos..el da din degetelul aratator,ca nu e frumos...apoi se uita mirat la mine...da' o sa incerc si metoda Nicoletei,sa fac eu primul gest frumos si sa il invat ca asa trebuie sa se poarte cu oamenii

Nally,pentru tine un special si unul pentru Sebi!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna seara dragele mele.
N-am reusit sa va scriu de vreo saptamina si ceva,dar colega mea este in concediu medical,asa ca stau mai mult pe la seviciu,iar cind ajung acasa nu ma lasa Alexandra mea nici sa respir.
Fetelor sunt disperata,nu stiu ca sa mai fac cu fata asta a mea,dupa ce am scapat de pneumonie interstitiala,amigdalita pultacee,otita congestiva si diaree,am crezut ca am trecut de toate,dar dupa trei zile de la ultimul control,cind dr.a spus ca e totul ok,a inceput sa tuseasca,iar in doua zile iar stranut si muci la greu.Fugutza la dr.,zice rinofaringita si-mi da eurespan cica e mucolitic si antiinflamator,dupa 3 zile de tratament ne cheama la controlbronsiolita acuta,alt tratament-simt ca mor.
Toata iarna trecuta a facut bronsiolite,bronsite,rinofaringite,laringite,in vara am crezut ca va fi mai bine,dar in fiecare luna a facut ba rinofaringite,ba laringite,iar acum de 2 luni mereu bolnava si-i mai fac de o luna si tratament de imunizare,nu mai rezist,simt ca inebunesc,daca trec si de bronsiolita asta ma duc urgent la un homeopat,dar daca nici asa nu rezolv nimic cred ca mor.Ma cunosc toate dr.si asistentele de la spitalul de copii,de parca locuiesc acolo.
Gata ca m-am plins destul...
Vanessa-multa sanatate mamei tale si tie multa putere.
Roxy-bine ai venit.tie si printesei tale.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si multi.
Pe linga toata supararea mea,azi sunt totusi fericita pentru ca Mihaita Hogas(care este nepotelul meu din parte unui var)a facut transplantul de ficat,lucru infaptuit datorita oamenilor cu suflet mare de pe .Ma rog sa fie totul bine si sa se intoarca sanatosi acasa.
Va pup si sper sa va mai scriu zilele aceste ca sunt libera de la serviciu.
Alina si mucoasa mica.

Mergi la inceput