Scorpiutzele petrec! (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele frumoasele,
loryazi noapte nu a mai facut deloc...dar cum mananca cum face kk...asa ca asteptam sa vedem dupa ce papa ce si cum se prezinta.
Ralucah si Ralucoantzala multi ani sa fiti sanatoase si fericite si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza.
va pup pe toate si va doresc duminica placuta si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Bravo MONICA!!! Va tin pumnii in continuare!!!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna fetelor!
Anda mea inca doarme asa ca scriu repede ,repede!
e cam racita si ea ,nu mai vrea lapte de 2 noptzi,ceva are,dar nu stiu ce.aseara am adormit brusc si a ramas tati cu fata ,cica a a adormit-o el.
Monica,ne pare rau sa auzim asemenea vesti,macar bine ca isi revine.eu am mai reparat-o cu smecta si hidrasec-la ultimul nu tre sa-i dai lapte ,dar e foarte eficient.asa pateam si io facea imediat dupa ce papa chiar daca nu mai era stricata la burtica si apoi am aflat ca nu trebuia sa-i dau piure sau chestii de astea ce ar putea sa o deranjeze in continuare.am noroc ca-i place orezul si faceam un pilaf mai tare,adica mai putin fiert ,se rezolva repede.sanatate lui Ruxi si rabdare mami!
Lory,inca n-am ajuns in faza asta ca e mica,dar ma gandesc ce urmeaza ca ea deja se cearta cu mine daca nu-i convine ceva si habar n-are sa vorbeasca!
La multzi ani!Raluca!Sa ti se implineasca tot ce -ti doresti!eu zic sa va serbatzi amindoua ziua odata daca tot avetzi prieteni comuni!
o duminica placuta fetelor,noi o asteptam pe bunica azi,deja tati era fericit ca va mai scapa el de unele sarcini!si mami e fericita,dar pt scurt timp!mai e putin si sta de tot bunica acasa ca vine iarna!hiberneaza ca ursul!
pupici dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata fetele!
LA MULTI ANI CELOR DOUA SARBATORITE: RALUCAH si RALUCOANTZA!
Sa fiti fericite si implinite si sanatoase sa puteti duce tot binele de pe lume!
Monica, eu nu ii addeam lapte cand face asa, preferam sa ii dau lapta fara lactoza sau lapte de soia, si branza de vaci cu orez (bleah, ca e asa de rau), dar George le manca! Iti tinem pumnii sa scapati de hestia asta urata, poate ar fi bine sa ii faci o coprocultura!
Carmen...bine ca ai si tu vreme pentru tine, macar asa un picut! Duminica placuta si sanatate Andutei!
Lory, e ffff bine cu el acasa, vad ce are, ce nu are, nu suport sa il aud plangand de dorul meu, mi se rupe sufletul. Chiar daca nu pot sa fac ce vreau, mai ne certam uneori, stiu ca ail am sub ochii mei si stiu ce sa ii fac daca se simte rau! Cred ca asa suntem noi mamicile astea "responsabile" (asa imi spune mereu doctorita mea)!
Va pup pe toate, petreceri frumoase si astazi, ma reintorc la jocul meu cu George... trebuie sa re-organizam parcarile ca a crescut numarul de masini din dotare!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

la multi ani Ralucah si Ralucoanta!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna Fetelor,
Vesti de la Nina: Este tot la Tg Mures cu fata au internat-o acolo pt cateva zile, poate o saptamana, tot programul ei de insulina si mancare e dat peste cap ... vor sa gaseasca o alta schema mai potrivita pt Cristina. In rest sunt bine si va multumeste la toate pt cuvintele frumoase de ziua ei, de sfaturile si de gandurile bune.
Sa fiti sanatoase si L aMulti Ani SARBATORITILOR

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gabb, multumim de vesti! Sa dea Domnul ca micuta Cristina sa isi revina repede!
Seara buna, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari dragelor,

Bravo fetelor,vad ca aici e tot intr-o petrecere...Ce frumoooooooss!
Felicitari sarbatoritelor si sarbatoritilor!

Scorpiute,io trag chiulul dupa cum vedeti...Hai c-am intrat doar sa va salut si sa va spun ca-mi e dor de voi...
Intrebare(stupida):credeti ca se poate face cumva,undeva o cerere sa se "adopte" doua weekenduri legate?Sau sa se incetineasca timpul?
Mai tineti minte pe Corina Chiriac?...."Opriti timpul,clipa asta minunata...."
Of..!!!!
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

In primul randLA MULTI ANIsarbatoritelor, multa, multa fericire, sanatate si tot ce va doriti alaturi de familiile voastre!!
Ana, aidreptate si eu vreau mai mult timp!!!
abia mai apuc sa ma mai asez la calculator. Saptamana asta Daria m-a terminat. Inca nu s-a obisnuit cu noua ora, cateodata trebuia sa o bag in pat inaite de 7 cand era ora ei de culcare si bineteles la 5.30- 6 era deja in pcioare. Parca azi a fost ceva mai bine.
In rest ne-am reluat activitatile obisnuite, David cu gradinita, si noi fetele pe acasa! Maine il sarbatorim pe sot, trebuie sa-i fac un tort, ca-i plac tare mult!
Bebelina mica e tot mai activa mai ales cand mami vrea sa doarma! Incep sa-mi fac planuri cum mutam prin camere. sotul meu deja se ia cu mainile de cap.
Multi

Mira 25+ mami de David (15.08.2002) si Daria (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, va multumesc pentru gandurile bune
ruxi a facut kk azi de 6 ori, ultimele doua kk ceva mai taricele...vorba lui alex mai cremoase...e putin cam molesita fiindca nu-i place mancarea de regim...dar speram ca incet, incet sa se refaca.
azi nu am prea facut nimik, in afara de mers la patriarhie, am stat toata ziulica cu ai mei copilasi, am dormit si eu putin la pranz cu alex si uite asa a trecut ziua...cand sunt astia mici bolnaviori nu prea-mi arde de distractie...
sa speram ca de maine incepe o noua saptamana si tot ce-a fost rau o sa se schimbe in bine
va pup noapte buna si linistita.
ps...mira...sa-ti traiasca sotiorul, la multi ani! sa fie sanatos si sa va dea Dumnezeu numai clipe fericite impreuna, alaturi de copilasi si tot ce va doriti sa vi se implineasca

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput