Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
nastasie-nu stiu exact ce suma . stiu sigur ca militar fiind beneficiezi de anumite sume de bani in caz de: nastere , operatii ,decese ale rudelor de gr 1 , etc.Sotul tau se poate interesa la cadrist. Mai multe nu prea pot sa-ti spun.asta e tot ce stiu sigur
luminita:mami de 2 scorpiute;adri si alexia
fotografii si DESENELE ADRIANEI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Buna fetelor si MULTUMESC !
Va pup pe toate si ca spun ca dorm pe mine!
Din pacate Bolton a plecat inainte de a ajunge eu, am crezut ca tampesc, chiar mi-a parut rau si am zis ca asta era sansa mea, macar am calcat pe covorasele pe unde a calcat el
, nu mi-au zis aia de acolo in ce camera a stat, erau tare secretosi!
Fetelor care v-ati sarbatorit zilele astea: La multi ani si voua, tot ce va doriti si sa fiti mai ales sanatoase!
Eu am venit la 5 de la nunta, m-am distrat f bine, neasteptat de bine, mai ales ca de la Bucuresti m-am intors bolnava rau. De dimineata m-au trezit rudele sotului care au cam venit fara sa stie ca eu sunt prea obosita si nu am pregatit nimic, sunt nedormita de vreo 4 nopti, plus emotiile de la conferinta, eu zic ca una peste alta am iesit ok, chiar daca imi venea greu sa vorbesc in fata unei 100 si ceva de invitati. Pe mine microfonul ma inhiba si imi da o stare nasoala, nu pot fi spontana, asta e!
Va pup in gasca, sotul e plecat sa il aduca pe George acasa de la mama mea, asa ca de azi ar cam trebui sa reintru in normal!
Duminica faina si aveti grina de voi!Elena
PS: si totusi, de ce nu l-am vazut pe M Bolton??? chiar fugeam cu el (imi luam si copilul) vorba lui Lori
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
buna seara fetele,
tomecica, eu nu i-am dat ou deloc pana acum ruxandrei, mai are putin si face 11 luni...stiu ca trebuia sa-i dau demult...lui alex ii dadusem deja oul inteeg la 1 an de zile...dar el e un "bucos' ii par bubitze din te miri ce...asa ca la ruxi am fost mai precauta si am fost mai retinuta...poate mult prea retinuta.
elena, imi pare rau ca nu l-ai vazut...dar lasa ca mai vine si alta data
noi ne-am adunat de pe drumuri si intram deja in pregatirile de baitza si de nani.
sa aveti o seara placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ana68 spune:
Elena,cuscra draga,LA MULTI ANI! din tot sufletul!Te imbratisez si te pupicesc cu mult drag si iti doresc tot ce-i mai bun pe lume!
Luminita,fatuca mea se intelege nemaipomenit de bine cu noua tanti.Sa sti ca nici noi nu am fost pro bona,la inceput,in august,cand am inceput sa ma agit pentru o cresa....Si la cate am intampinat cautand una,cresa adica,si la cate am auzit despre cresele de stat...tare mi-a scazut entuziasmul.Asa ca,la particulara cu 150 de euro nu imi puteam permite,am trecut la planul B si am actionat.E bine ca al meu ca bradul,barbate-miu,ti-ai dat tu seama...e un tip maleabil si intelegator si in 90% din cazuri e deschis comunicarii....asa ca am dat cu argumente pro si contra si am trecut pe faza de bona.
Multam' ,dragi scorpiute,ca va bucurati de bucuriile mele si ca sunteti alaturi de mine....Bine ,vorba voastra,ca tot raul cu tanti a fost spre bine si uite ca am rezolvat si problema asta...
Va pupez pe toate si va doresc sa aveti o saptamana buna si cu realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
monica-si adriana se umple de bubite din orice. mereu am avut probleme cu mincarea in cazul ei.
cu alexia lucrurile stau mult mai bine , gogosica maninca orice din ce-i dau [nu f. multe].ei nu-i prea place piureul asa ca ma gindeam sa-i dau outul fiert moale si cu piinica.
Ana-nici nu vreau sa aud de cresa. mai bine bona dar nu acum ,. sotul meu spune ca pe ls 2 ani Alexia o sa ne spuna cit de cit cum e cu bona , in schimb acum la doar un an ,nu avem cum sa aflam cum se comporta bona cu ea .
Mai asteptam
luminita:mami de 2 scorpiute;adri si alexia
fotografii si DESENELE ADRIANEI
nastasie spune:
buna dimineata.la multi ani sarbatoritelor de azi.
fetelor, eu ii dau lui razvan aproape orice.el oricum mananca din mancarea noastra.si ii dau ou macar o data pe saptamana.deocamdata i-am dat si eu doar galbenus, dar am sa incerc si cu albus ca i-am dat asa cateva bucatele si nu a comentat nimic.
sunt trezita de la 6.30.nu stiu ce are razvan.cu cat il culc mai tarziu cu atat se trezeste mai devreme.l-am culcat la 10 si uitati-va la ce ora mi-a dat desteptarea.cand il culc pe la 20-20.30 doarme si el pana la 8 dimineata.
fug sa beau cafeaua ca sunt chiauna.apoi o sa ma car pe la munca si prin oras.va pup pe toate si mai vorbim.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
Bogdan, Alissa,Delsim, la multi ani! sa fiti sanatosi si tot ce va doriti
buna dimineatza la toata lumea, va pup sa aveti o saptamana minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
piticasigogosica spune:
DRAGELE MELE
...Nu am disparut,dar pur si simplu nu mi-am vazut capul de treaba.Asta ca tot ma plangeam ca nu am de lucru!!!!Acum am si inca cat...in weekend abia daca am reusit sa recuperez din oboseala.
DAR CU GANDUL AM FOST LA VOI!MA credeti ca de o saptamana e prima zi cand stau la PC la birou...si in 15 min plec iarasi.
Imi cer scuze ca nu v-am urat in ziua voastra de nastere,asa ca...:
LA MULTI ANI ! BELLADONNA Cand ne mai onororezi cu prezenta?
LA MULTI ANI RALUCAH! Si tu...?
LA MULTI ANI si pentru sotii Mirei si al Ninei...retsul il stiti voi...
LA MULTI ANI,DRAGA ELENA.SA DEA DUMNEZEU SA FI IUBITA ASA CUM MERITI SI SA MAI FACI UN GEORGICA ASA FRUMOS!!
Imi pare tare rau ca nu ti-am urat ieri,dar m-am gandit la tine.Joi am fost la Suceava o fuga...
LA MULTI ANI si celorlati sarbatoriti pe care nu ai stiu dar sunt aici inscrisi!
Sper sa revin curand...
poze
Iri si Iris
emma27 spune:
michi,sa-ti triasca sotul!!!
la multi ani isi celorlalte fete care au aniversarea azi.
elena,am incercat pe multiple cai,sa-ti spun la multi ani,unele mai tardive,altele timpurii.sper insa sa fi ajuns macar vreun mesaj la tine.
azi am ganduri mari,sa pun pozele de la serbare.nu mai are rost sa va spun ca a fost petrecere in toata regula.o sa vedeti voi in poze,cand reusesc sa le pun.va pup.
revin cu rasp pt fiecare,imediat ce voi fi mai libera
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
emma27 spune:
gata am reusit sa pun pozele.sper sa nu va sperie vrajitoarea mea.
iri,sa dea domnul sa tot o tii asa pana in sarbatori,asta inseamna ca merge afacerea bine.
luminita,nu fii atat de sigura.daria la 2 ani am lasat-o cu bona si nu spunea nimic.decat papat-daaa,ai dormit-daaa.nu-mi spunea ca statea mai mult pe-afara,o mai ducea la curte la ea,si numai printre balegar si animale s ca practic,aia isi facea treaba si deh,daria pe-acolo.observam eu dupa haine si miros.nici acum,la gradinita,cand si cand,mai aflu ca nu o lasa cineva sa faca oarece lucru.incredere totala nu poti avea in nimeni.
monica,eu i-am dat ousor,cu albus de la 7-8 luni,parca.dar vb ta,depinde de organism.eu aveam alta obessie,cu mierea de albine,sa nu faca botulism.
elena,lasa ca revine el,a lasat atatea romance cu ochii in soare.
ana,asa imi doresc cateodata sa ies din rutina asta,dar de cate ori imi trec astfel de idei prin cap,constat ca suntem fara sponsorizare.eu si cu daria,micuta de ex cand nu ajungem la fundul buzunarului,o apuca o foameee si niste pofte,de zici ca nu mancat cu saptamanile.ii trece subit cand luam banii.
va pup pe toate
EmaIepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex