Copilasi martie-aprilie 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
dragutelor!
Sunt in mare fuga, ca mi-e somnic si vreau sa dorm.
Asa ca va scriu mai mult telegrafic.
Simo,
pt Miuta. Sa se faca repede bine; si nu uita sa ne spui de evolutia sanatatii eu, ok? Asteptam pozele!
si pt Lucas cel cuminte si intelept.
Ela, La multi ani! Sa fi sanatoasa si sa ne traiesti cu numele multi ani fericiti!
Elena, doamne! Cum il recunosc pe Stefan in descierile facute Ameliei! Exact asa e si el: un mare, mare, mare iubicios. Si pe cat e de iubicios, pe atat e de neastamparat si bataus. Si culmea e ca bate si copii mai mari decat el. Chiar azi am fost cu el la medic (pt trezitul noaptea) si erau acolo si alti copii. Asteptand a inceput sa-i aptiguie!
Mi-era o rusine......
Daniela, suna f fain povestile despre play grup. Buna idee. Cred ca e o placere sa ii vezi cum se joaca impreuna,iar pt ei e mare bucurie, nu?
Gata. Fug la somnic. 
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
inaioana spune:
Uite ca mai sunt fete care isi aduc aminte de noi! Pupici la toate!
Nu am mai intrat pentru ca nu am mai avut net acasa si nici nu se putea pune altfel decat dial-up , dar acum se poate si voi fi aici nonstop! Asa ca o sa-i fac concurentza lui Claudelu! (Pe vremea mea ea era cea mai activa mamica!)
Doar ca o sa mai scriu si la Mamici de mai-iunie 2006 pentru ca , deh, sunt insarcinata in 13 saptamani. Asa ca probabil ca o sa le stresez mai tare pe Mikyyy si pe celelalte mamici cu bb de varste apropiate ca sa-mi dezvaluie din experienta lor!![]()
In rest, totul e bine, Katja turuie toata ziua; e foarte inaintata cu vorbirea printre picii de varsta ei (cu parul stam mai prost...n-am tuns-o niciodata dar nu-i pot face nici macar o coditza decenta inca!
), e destul de neastamparata si deja incepe sa aiba proportii de manechin: inaltutza si slabutza, ea care era printre grasunei...
Nu stiu ce sa va mai spun acuma...dar o sa fiu in zona in caz ca-mi aduc aminte de ceva!
Pupici la mamici si bbici!
Ioana
13 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
denis spune:
Buna dimineata.
Ioana, bine ai revenit si ...felicitari. Esti tare curajoasa...Si eu imi doresc inca un bebe, dar mi-e asa frica cand ma gandesc ca poate nu voi face fata cu 2 asa mici.... Cum s-a intamplat? Voit sau accidental..???
Simo, pupici la bebici bolnaviori. Sa se faca sanatoasa cat mai repede. Bine ca ia medicamentul...Eu cand e al meu bolnavior (multumescu-ti Doamne, f.f. rar) il pacalesc doar amestecand medicamentul cu putin laptic sau suc, altfel nici o sansa...
Apropos de Clubul Batausilor, ne inscriem si noi.... Cosmin cand nu facem ce vrea el sau nu-i convine lui ceva, protesteaza initial "verbal" - adica cu tipete, apoi se enerveaza progresiv si arunca cu ce are in mana dupa noi. In caz ca n-are nimic in mana cauta ceva sa ia sa dea in noi...Sau daca il luam in brate sa se potoleasca, ne ia la palme... Sau daca este afara isi smulge caciula de pe cap (este un obiect pe care oricum nu-l prea suporta..) si o arunca cat colo... Cu taica-su recunosc e un pic mai temperat, dar totusi... Nu a vazut violenta la noi in casa vreodata...si eu stau sa ma intreb de unde astfel de comportament..?!!
Cu ceilalti copii n-as spune ca-i ia la bataie, dar le ia jucariile sau ii impinge daca i se pare ca vor si ei jucaria lui... Din fericire se pare ca se intelege bine cu Tiana (fata Flavianei) cu care se vede destul de des..si se pare ca au ajuns sa se placa... Le-am facut si niste poze cand se luau in brate si se pupau (o sa le pun pe aici sa le vedeti si voi..)
Cam atat momentan... Mai revin azi maine...ca vineri voi fi asa intr0un stres..!!!
Pupici.
Denisa, mami lui Cosmin
inaioana spune:
Denis, mersi mult! S-a intamplat....voito-accidental! Nu mi-am programat nimic, nu m-am chinuit dar imi doream in principiu. Adica eu imi mai doream un bb, apropiat ca varsta, am luat anticonceptionale doar 6 luni dupa nastere si dupa aceea...fie ce-o fi. Insa am alaptat-o pe Katja pana la 1 an si 5 luni si cum nu am ramas intre timp , ma gandeam ca nici nu voi ramane cat alaptez...si totusi s-a intamplat. Asa ca am intarcat-o din cauza sarcinii.
Ma gandesc ca o sa-mi fie greu dar pe de alta parte ma gandesc ca s-au descurcat femei admirabil in situatii mai grele. Ce io oi fi mai proasta?![]()
Ioana
13 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
LauraFlo spune:
Inaioana bine ai revenit ! Nica Daria mea nu are cide stie ce par. Noi am tuns-o in vara ca avea toate lungimile posibile, acum e des dar...scurt.
Simona pupici Miei ! Sa se faca bine reprede si sa nu-l molipseasca si pe Lucas !
Denis nu te pierde cu firea ! Nu ai alta grija decat sa fii frumoasa si sa te distrezi !
Nedda plimbareata ! Ce bine suna intalnirile voastre cu copiii !
Mariana sper ca ai dormit bine !
Claule, ce faci ?dar tu Kata ? Acum sunteti in greva nu ?
Am vorbit cu Luminita. eram ingrijorata din cauza lutelor din Paris. Sunt bine, ei stau departe de cartierul cu pricina, dar de abia iesise din spital pt ca ea a avut pneumonie.

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
V-am spus vreodata de obsesia noastra pentru caciuli si bandane ? nu ? Ei da recunoastem: copila noastra are peste 20 de caciuli. Am pus poze cu cateva din ele aici .
Copila mea vrea sa poarte ochelari. Si eu si Marius avem si probabil de aceea. Ii sta bine ? 1 si 2
Bineinteles ca Daria ma ajuta la curatenie. Avem dovada.1si 2
Aaaa, daca nu ati observat : m-am tuns

LauraFlo spune:
Am vizionat albumul bebelusilor nostri ! Ce frumosi sunt !
De data aceasta am putut sa pun si poze !

Nedda spune:
Simo, sper ca Mia e mai bine. Spune-ne ce face.
Mariana, si eu zic ca play-group-ul asta e o chestie buna pentru copilasii nostri si ideea se poate prelua oriunde. Lara se bucura tare mult cand ii vede pe prietenii ei si la fel si ceilalti copii din grup.
Denis, iti zic si eu casa de piatra si iti transmit multe felicitari! O sa vezi ca totul va fi perfect si veti avea o nunta frumoasa.
Ioana, ce surpirza!! Felicitari si sarcina usoara! Te vei descurca sigur cu doi pui! De-acum Katja e mare, nu? Iti va fi de ajutor!:)
(Apropo, spune-mi si mie cum ai intarcat-o? Ce smecherii ai facut?:) Eu inca o alaptez pe Lara si parca nu da nici un semn ca ar vrea sa se opreasca. Dimpotriva, acum stie si cum sa ceara: "Mama, tica, tica!":)) Si in timp ce ma intreaba capul ei e deja jumatate sub tricoul meu. :))
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Laura, cate caciuli ai zis ca are Daria????:)) Da' voi chiar aveti obsesie!:) Sa le poarte sanatoasa fetitzul tau! A mea nici nu vrea sa auda de caciula. Cred ca in iarna asta ori va purta numai gluga ori ii cumpar caciula de tabla si i-o inchid cu lacat sub barbie!:)) Alte solutii n-am.
Sa-ti fie de bine noua freza! Iti sta bine dar iti statea bine si cu parul lung. De ce te-ai tuns?
Am vazut pozele Dariei!! Pupa ajutorul mamei din partea noastra, ca tare harnicuta e!!:)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004