Copilasi martie-aprilie 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
inaioana spune:
Ela, foarte bine ca ai dus-o la gradi. Si eu o sa o dau pe Katja din martie. Nu m-am hotarat inca daca la o gradi particulara de aici din zona sau la o cresa. Trebuie sa ma duc sa vad si cresa si apoi voi decide.
Oricum, bravo tie! stiu parinti care isi dau copiii la gradi de la 4 sau chiar 5 ani si mi se pare o tampenie.
Multi s-au uitat chiorash la mine cand am zis ca o voi da pe Katja de la anu'!
In fine, mult succes!
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
mariana tache spune:
Ela, ma descurc fiindca e maica-mea la mine (o ascult pe Simo; ea mi-a spus sa o tin pe mama la mine cat pot de mult
). Daca nu as fi cu ea, nu as mai apuca sa fac nimic, decat sa am grija de copii. Apartamentul e pus in vanzare, dar nu s-a aratat inca nici un cumparator la orizont. Poate nu trebuie sa vindem acum in iarna.
Ma bucur tare pt voi, ca va place la gradi! Dar lasa-ma sa-mi revin un pic! Platesti 130 euro/luna?!?!?!?
Mi se pare extrem de mult, mai ales ca nu e program prelungit.
Ioana, ce draguta e Katja! Ma apuca nostalgua cand te aud povestind aceste momente. Si Stefan era tare dragut cu bebe din burtica, si il iubea la nebunie, dar acum e tare gelos; desi momentele de dragalasenie predomina (il pupa, il "ia" in brate, ii face draga-draga etc) are si crize cand l-ar lovi daca nu as fi in zona.
Hana, vazut pozele. Sunteti tare frumosi. Imi place la voi la tara. E multa verdeata. Se vede ca v-ati simtit bine acolo.
Fetelor, oare ce se intampla cu Malina de nu mai trece pe aici? Sper ca sunt bine!
pt toata lumea.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Neata iubitelor !
Daria mea face crize de tipat si daca ma pupa taticul ei iubit....Oricum eu ii fac un fratior fara indoiala si 'om vedea noi cum le obisnuim una cu alta ( sunt sigura ca tot fata voi avea ...ha ha ha ce surpriza ar fi sa fie baiat !)
Trebuie sa inchei, fiica mea vrea sa dam cu aspiratorul...Strange covoarele din casa deja...Pe mai tarziu

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
'Neata, fetele!
Mariana - programul prelungit am inteles ca e 160 de euro. Nu e putin deloc, dar la preturile gradinitelor particulare din Bucuresti e chiar printre cele mai ieftine. Daca optam pentru program fara masa era, desigur, alt pret, insa tocmai asta e dorinta mea, sa inceapa sa manance. Si cum spuneam, ieri se pare ca au nimerit mancarea pe gustul ei, sper ca si azi va fi la fel. Am stat si m-am gandit ce e mai bine, bona sau gradinita. Cu bona e o mare loterie, plus ca tot cam atat m-ar costa (si cu mancarea mea
), iar Cristinei ii place mult sa fie intre copii. Si macar gradinita e o institutie organizata, sunt mai multe persoane, deci nu face una ce vrea ea si cum are chef, ii si invata diverse lucruri sau macar invata copiii unii de la altii. Asa ca am decis ca e mai bine ca indemnizatia de crestere a copilului sa o dau pe gradinita.
Hana - din fericire, se pare ca educatoarele sunt si patroanele, deci banii sunt ai lor
Desigur, le admir pe toate ca au asa tarie sa se ocupe de atatia copii. Si am observat ca toti sunt cumintei, nu agresivi si au invatat ritualul zilnic (venit, dansat/jucat, papat gustare, spalat, activitati instructive, joaca, masa de pranz, spalat pe maini si pe dinti, apoi somn pt cei care raman si dupa-amiaza). Si mai ales am observat ca multi stiu sa ceara la baie. Si e nostim ca atunci cand il aud pe unul, ii apuca pe mai toti si merg gramada la baie ![]()
Laura si Hana, sa ne povestiti cum a decurs intalnirea si ce nazdravanii au facut copiii! Vad ca Daria se pregateste deja de musafiri, face curat ![]()
Ioana - Katja trebuie sa fie o dulce cum il pupa ea pe bebe
Sambata seara am fost la ziua cuiva si acolo mai era si o viitoare mamica, cu o burtica de 35 de saptamani. A apucat sa-i spuna Cristinei ca acolo e un bebe, ca nu a mai scapat de ea, se tot ducea si ii mangaia burtica (cica "bebe, buta"). Dar cred ca daca ar mai fi un bebe-fratior/surioara, ar fi si putin geloasa.
ma duc sa fac ceva mancare, ca acum nu ma mai incurca nimeni!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
inaioana spune:
Ela, da, si mie mi-e tare draga cand il pupa pe bb.
apropo de ce povesteai, eu am patzit cand eram gravi cu Katja ca varul ei (care atunci avea aproape 3 ani) cand i s-a spus ca e un bb in burta ma fugarea sa-mi ridice bluza sa-l vada pe bb!![]()
Mariana, ce dragutzi! Si cum te descurci cu ei?
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
denis spune:
Salutari si de la mine.
Am revenit printre voi...Obosita...dar multumita. A venit si a trecut si nunta. Binishor cred. Desi mereu e loc de mai bine.
Nu au iesit inca pozele, dar la insistentele mele pozarul care ne este amic mi-a trimis 3 poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/denisal1999/my_photos
O sa revin cu mai multe, desigur...
Ceea ce m-a uimit este ca fi-miu nu m-a recunoscut. A fost plecat tot timpul cu bona si a venit acasa putin inainte sa mergem la biserica (unde l-am luat si pe el si a stat super cuminte si atent..)
Si cand a intrat in casa, stiu si eu ...speriat de atata lume, pur si simplu nu m-a recunoscut. Eu mergeam spre el si-i vorbeam ...el se retragea...si striga tata, tata....la care s-a si repezit sa-l ia in brate....
Abia dupa vreo 5 minute si multe insistente si-a dat seama ca sub rochia si machiajul ala se ascundea...mama.
A fost fain dar super obositor. Noi ne-am facut nunta si numai noi am alergat pana in ultima clipa, asa ca va dati seama ca am ajuns la restaurant deja obosita si dornica sa se termine odata...
Dar, impresia generala a fost buna, am facut fata, am dansat, nu m-am atins de mancare ca nu-mi ardea... nici cafelele nu mi-au tihnit..... Mancarea super faina, resturantul si servirea ireprosabile (micut dar de calitate....vi-l recomand cu incredere pt evenimente mai mici - Casa Iancului 2)
In fine... a trecut. Sunt multumita ca am facut-o fiindca mi-o doream mult.
Mai revin.
Va pupic
Denisa, mami lui Cosmin
vladhana spune:
Laura,Vlad a ajuns acasa mort de oboseala,nu i-a mai trebuit nici mancare,nu vroia nici sa-l dezbrac.Cand se va trezi sigur tipa pana isi vede burta plina.
Vad ca Laura nu va povestit nimic pana acum,asa ca va zic eu.Am intalnit o noua Dariuta,mai mare,vorbareata nevoie mare,dezinvolta(doar era pe teritoriul ei)care nu prea a avut ce discuta cu Vlad care era super obosit si care era mult prea interesat de masinile ei si nu sa se joace cu ea.Abia spre sfarsitul intalnirii incepusera sa se joace impreuna,dar asta doar dupa ce a inspectat bine casa,spre rusinea mea.Poate dupa ce se vor cunoaste mai bine se vor juca frumos.
Denis,casa de piatra!
Mickyyy spune:
fetelor, spuneti-mi si mie cum va pastrati calmul atunci cand copii va sfideaza intentionat?
Nu se intampla mereu, in general am 2 fete cuminti, dar si cand le apuca.....sa te ti!! Si mai ales malina, care-i capul rautatilor.
Am incercat pe cat posibil, si pana acum am reusit sa nu dau in ea, oricum prostioarele pe care le face sunt mici, chiar daca le face intentionat, iar bataia ei nu-i foloseste la nimic, poate doar mie, sa ma descarc. Dar mi se pare o tampenie sa dau in ea pentru ca nu's in stare sa ma controlez si sa ma calmez altfel. Asa ca spuneti-mi si mie, cum faceti sa ramaneti calme atunci cand va vine sa va luati campii?!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Claudelu spune:
Buna seara!
asadar si prin urmare, maine incep serviciu
sau mai exact din 5 dec...de maine merg doar sa invat depsre noul post in care voi fi pus-o
Da, ma intorc pe un alt post depsre care nu stiu nimic, de fapt se pare ca nimeni nu stie nimic, cu ce se mananca, cu ce se bea
...am inteles ca e o mare harababura acolo
Dupa tot ce am auzit le-am spus ca ma intorc de cand vor ei doar cu o conditie, ca-mi maresc salarul,altfel mai bine stau acasa...si mi-au promis ca discuta zilele astea si-mi comunica...doamne ajuta!
Am o intrebare la voi...in noua ordonanta zice cumva ca primesc cei 3 mil de lei doar cele care se intorc la servici din ian 2006 sau si cele care deja s-au intors?? Ca daca e asa, atunci vorbesc cu astia de la firma sa nu ma repuna in drepturi decat de la 1 ian, ca sincer nu-s bani de aruncat, nu??
Raul azi cat am fost plecata (vreo 5 ore) a stat cu mama si mi-a zis ca m-a cautat de cateva ori prin casa "MAMA, MAMI, UDIA" dar mama i-a zis ca sunt la servici si gata, m-a plans, n-a nimic
Dar eu tot am asa un junghi in stomac, la gandu ca curand nu voi mai fi toata ziua cu el
...offffffff ce greu imi va fi...deja imi vine sa plang 

Claudia&Raul (01.04.2004)