Mamici de martie-aprilie 2006(24)
Raspunsuri - Pagina 16
aileana spune:
Multumesc Pispirica pt felicitari, nu e nici o problema, tu esti invidioasa in mod constructiv, in sensul ca vrei si tu ![]()
. Noi suntem mandri nevoie mare, eu cel putin merg pe strada de parca mi-ar scrie in frunte

.
Manu, sa stii ca si la mine primel miscari ale baiatului au fost niste lovituri, pe care sa stii ca le da cu...capul, da, mai ales cand il deranjeaza ceva, pt ca muschii picioruselor sunt prea putin dezvoltati acum si nu are putere sa dea cu ele ca sa se simta. Vei simti piciorusele in curand, nu te nelinisti.
Falfaielile le simt de curand, iar ele sunt miscari ale capului(de data asta) de fapt, mai ales in partea superioara a abdomenului, spre stomac.
Iti doresc sa te bucuri la maximum de miscarile puiului tau.
Ileana
21+ si baietzelul nostru 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
tecla spune:
Buna fetele gravidele !
La multi ani pentru totate Mihaelele si Gabriele (soti si copii).
In sfarsit reusesc sa va mai scriu si eu. azi mi-am facut internarea la Polizu la dr. Herghelegiu (este un scump vi-l recomand din toata inima). O sa stau o perioada internata (ambulator) dupa care concediu medical la greu. De fapt, eu stau acasa de la 2 luni in C.O. si C.M. si imi trebuia internarea ptr. ca o sa ajung la comisi ptr. prelungirea C.M. pana la prenatal. Ce sa va mai spun abia astept sa vina data de 18.11.2005 sa facem eco 3D (la MEDSANA la dr. Herghelegiu) la 24 saptamani. Ultima ecografie am facut-o in spitalul Polizu (dr. H) la 19 saptamani am facut si eco cu sonda vaginala si abdominala sa se convinga doctorul ca nu e nevoie de cerclaj si la eco vaginal a vazut dr. ca bebe are putzica de baiete. Am ras si i-am spus doctorului ca pote cand o fi sa nasc se razgandeste si cade si vine pe lume o mandrete de fetita dar m-a asigurat ca la eco vaginal se vede cel mai bine sexul copilului in saptamani mici. Oricum, sigur vom afla pe 18.11. Astazi m-a consultat la "mana" si m-a masurat si mi-a spus ca totul e perfect. Sa ne odihim cat mai mult.
Asa ca stau in pat cat de mult pot cu calculatorul in fata. Pentru cine vrea sa ma contacteze pe mess. adresele mele sunt nica_claudia@hotmail.com sau calbeaza_claudia@yahoo.com
Pupici dulci la totate fetele si bubulici din burticuri.
Claudia 23 + si
baietzel (deocamdata)
danielaneda spune:
LA MULTI ANI TUTUROR GABRIELELOR SI MIHAELELOR care au burtici mici cu pitici! SA FITI SANATOASE, FERICITE SI SA AVETI BEBEI FRUMOSI SI BENGOSI.

Va pup pe toate!
Daniela
19 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev120pr_.png
cali spune:
Buna, in sfarsit mai dau si eu un semn de viata..
LA MULTI ANI ptr toti ce-si sarbatoresc azi ziua numelui! Sanatate si multe bucurii!
Sper ca toate mamicile si bebeii sunt bine! eu sunt un pic racita, dar nu am luat nimik! azi merg si eu la vizita lunara la dr, sa vad ce mai face pitika mea!
Numai bine, ca sunt pe fuga, la servici, si am o groaza de facut!
Cali & Menny(27.09.2004)
Polixeni spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MIHAELELOR SI GABRIELELOR!! SA FITI SANATOASE SI BAFTOASE!!!
Catrinutza iti multumesc pt reteta! Intr-adevar sunar ..foarte gustoasa!!
Eu pana acum am incercat cu galbenus de ou,ulei de masline si balsam.Da stralucire parului!Deci, aviz amatorilor...
Pupicei!!!!
22+ Poli
Delia21 spune:
Tina,scumpa sa vi repede si sa ne spui si noua ce a zis nenea doctoru

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Catrinel_17 spune:
Fetelor,
am reveniiit! Ce dor mi-a fost de voi. Trebuie sa citesc din urma, am citit numai ca Laura Ioana va avea fetitza!! Bravoooooo! Felicitari!
Tina, sper ca ai scris cum a fost la nunta? Casa de piatra si toata fericirea din lume!!
Aida, si la mine faceau pronosticuri, si au votat pt numele Maximilian
, acuma tre’ sa-si puna capetele la contributzie pt fetitza… prima sugestie a si veint: “Clara”. Nu stiu ce sa zic…
Cit despre mine – a fost greu, drumul m-a distrus, 10 ore pina la Denver si p-urma 1 ora jumate la coada la Immigration si apoi inca o ora zbor pin la Salt Lake city. M-a darimat. Si inapoi la fel, minus immigration, si in plus, tipul din fata mea si-a dat scaunul asa de in spate, ca am crezut ca mi-l baga in git… dar macar am facut treaba buna acolo. Si am dormit bine, am rezistat bine la diferenta de fus orar, dar ieri, cind am ajuns, m-am culcat, am vrut eu numai pt 2 ore, dar dupa aia nu mi-am putut tine ochii deschisi. Am rezistat ceva pina sa ma culc, voiam sa dorm noaptea normal, sa scap de chestia asta cu fusul orar. Si am dormit noaptea duuuusaaaa!
O simt pe bebelina, se misca usurel, parca ma gidila in burtica… asa simtiti si voi?
Ma pun sa citesc acuma din urma…
Catrinel & bb mik
cypocs spune:
TECLA,si eu as vrea sa ajung la doctrul asta .Ai facut ceva anume ca sa ajungi la el?Am auzit ca la polizu au si sectia de neonatologie f. buna .Tu ce stii?La ce cabinet particular il gasesc?medsana?
Alia13+
Tina_Welsh spune:
DECLAR CAPITOLUL INCHIS.NE VEDEM LA CAPITOLUL 25!NUMAI SCRIETI AICI
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea