Ati mai auzit de un asa tratament?

Ati mai auzit de un asa tratament? | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Mi-a spus acum o doctorita ca ea pentru stafilococul auriu da urmatorul tratament: vezi care sunt primele 3 antibiotice la caer e sensibil si iei 7 zile din primul, pauza 7 zile, apoi 7 zile din al doilea medicament, pauza 7 zile si inca 7 zile din al treilea medicament. Pai nu e prea mult? Voi ce spuneti? Si daca si atunci nu-ti trece, sa renunti la orice tratament, sa-i dai pace. Astept parerile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Eu nu stiu sa existe asemenea schema de tratament.Si nu mi se pare in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Am mai intalnit in infectii urinare recidivante, rebele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

hai sa-ti spun eu k am avut recent.dupa ce am facut antibiograma sa vada la ce e rezistent mi-a fat un tratament de 10 zile apoi dupa o luna altul de 10 zile si eu am plekt din tara .dar mi-a aizs sa-mi refac analiza dupa al doilea tratament si dak tot mai este sa refac tratamentul ink 10 zile.
in nici un caz mie nu mi-a dat in ordinea pe care ti ti-a dat-o.cam ciudat totusi.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

zina, du-te sa obtii si o a doua parere..nu am auzit de o asemenea schema!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Unde e localizat domnul stafilococ?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

In gat, si anul asta am facut tratament de vreo 4 ori cu Augmentin si Zinnat la ce era sensibil. Ultima data dupa Zinnat mi-a trecut, dar apoi a aparut din nou, nu stiu de unde si parca si sa iau tot timpul antibiotic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Zina, am facut si eu un exudat farinian si mi-a iesit acest stafilococ auriu. Astazi am mers la Spitalul Victor Babes la un medic infectionist si mi-a zis sa nu fac nici un tratament. Ca acest stafilococ il are o mare parte a populatiei, ca si daca fac tratament oricum reapare, ca sa nu-mi fac nici o problema ca nu este periculos.
M-am gandit imediat la tine sa-ti scriu ca sa te linistesc.
Pentru tine e deranjant? Ai vreun simptom?

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Tana, multumesc ca te-ai gandit la mine. Hai sa-ti spun ceva ce si pe mine m-a surprins, ieri mi-am scos rezultatul la un nou exudat pe care mi l-am facut si nu mi-a mai iesit nimic. Nu mi-a venit sa cred!!!Dupa atatea luni! Mai ales ca nu am mai facut nici un tratament, pentru ca nu ma deranja cu nimic stafilococul. Dar, in schimb i-a iesit sotului meu, care l-a avut si data trecuta. Eu intre timp am mai luat echinaceea, acid folic, mi-am facut antigripalul (la fel si sotul), nu stiu daca de la astea mi-a trecut, dar sunt fericita. Sper sa ma tina tot asa, si sa nu-l mai iau, ca acum am si "sursa" langa mine. Dar nu-mi voi mai face nici un exudat, pana acum anul asta cred ca mi-am facut vreo 10. Ceea ce e exagerta deja. Merci mult ca mi-ai raspuns.

Mergi la inceput