POT OARE FI INSARCINATA?

POT OARE FI INSARCINATA? | Autor: annitha_cl

Link direct la acest mesaj

Ca sa fiu foarte scurta de pe data de 31.10.2005 , cand mi-a fost foarte rau ( stari de greata, ameteli), am zilnic stari de greata ( nu mai suport mirosul de cafea, de diluant, de tigara si chiar fara astfel de mirosuri am stari de greata), obosesc foarte rau de aproximativ so saptamana si jumatate ( chiar si atunci cand fac patul), ma duc foarte des la toaleta si am o senzatie ciudata in burtica ( ca o apasare, ca si cum ceva ma jeneaza... e un fel de durere foarte, foarte usoara in special in partea dreapta).
Ultimul C.M. l-am avut in perioada 11.10.2005-15.10.2005, de atunci am avut cateva contacte ( inclusiv perioada fertila) neprotejate ( deoarece imi doresc cu disperare un bebe). Am facut astazi ( 04.11.2005) un test de sarcina care a iesit negativ. Teoretic urmatorul C.M. ar trebui sa imi vina pe data de 5 nov.
Nu am durerile care preced c.m. de obicei si tare as vrea sa stiu cand ar trebui sa fac un test pentru a sti sigur daca e un bebe sau nu la mine in burtica.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Da... simtomele sunt de sarcina... eu am facut doua teste in prima saptamana cand trebuia sa-mi vina ciclul si au iesit negative... Dupa 2 saptamani am fost la doctor si s-a confirmat... nu am mai dat banii pe un alt test... ca sa nu mai vorbesc ca eram convinsa ca sunt insarcinata desi nu-mi era foarte rau...
Mai asteapta o saptamana si dupa aceea incearca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Multumesc mult pentru raspuns.... Vedeti voi, imi doresc de atata dimp un copil si il doresc atat de mult incat imi este teama sa nu fie doar ceva legat de subconstient in sensul ca dorindu-mi atat de mult sa nu fie decat ceva "psihic". Ideea este ca raul este rau si greturile greturi... In plus mai am senzatia de balonare...
Nu stiu... imi este teama ca maine sa nu vina cm si sa fiu iar dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Teoretic un test de sarcina se pozitiveaza din prima zi de intarziere a ciclui mestrual. Asa ca mai asteapta cateva zile si repeta testul. Sau eventual poti face un test de sange care este si mai fidel.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Annitha...ce s-a mai intamplat..esti....???

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Annitha esti ?Daca nu au venit uratii acum testul ar trebui sa fie II

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Sper sa ai un bb

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Uratii nu au venit inca si nu am mai facut nici un test. Ma gandeam sa imi cumpar unul astazi si sa il fac maine de dimineata sa vad. Daca testul iese negativ iar o sa ma duc pe vineri la doctor sa vad ce se intampla ... poate e vorba de altceva si eu imi fac sperante aiurea. Oricum va voi tine la curent cu ceea ce se intampla. Va pup si eu si tineti-mi pumnii sa fie un bebe.

Mergi la inceput

Vesti proaste ... au venit uratii in dimineata asta.. Asta este, poate data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Curaj!!!Nu te lasa!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by annitha_cl

Vesti proaste ... au venit uratii in dimineata asta.. Asta este, poate data viitoare.

Suntem alaturi de tine.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput