Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 8
pet.cost2005 spune:
Ciao!
pet - abia ce am scris mesajul despre vreme si astazi... a fost o zi superba! Soare, nu foarte frig (normal pt. perioada asta), chiar o zi frumoasa. Unde locuiesti exact la Roma? Eu am stat o perioada la Nepi (Viterbo) si avem niste rude pe langa Ostia, la mare.
flori76 - recitind pag. scrise am vazut ca esti din Odobesti. Cunosti o tipa Dana Draghici?
Ce se mai aude cu listuta localitatilor? Nu mai spune nimeni de pe unde este?
Si uite ca a venit week-end-ul! Sa vedem cu ce ne mai ocupam timpul! Pupici si pe curand!
dana n. spune:
Buna seara!
Fetelor,sunt tare bucuroasa.Am luat biletele ptr.Rep. Dominicana.Plecam pe 19 dec. si ne intoarcem pe 3 ianuarie.De abia astept!
Va pup si un weekend placut in continuare!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
dana n. spune:
quote:
Originally posted by helbi
Dana, concediu placut si sa veniti cu impresii si poze multe!
Andreia
Mersi!
Dar mai am de asteptat inca o luna pana atunci...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
Pet spune:
Petronela, aici e in fiecare zi foarte mult soare cu foarte foarte mult ger!!! Eu locuiesc in Monterorondo, la cativa km de Roma. Am fost mai demult la Nepi la un lac de pescuit de pe acolo (nu imi amintesc cum se chiama). Foarte frumoasa zona...
Dana, concediu placut de pe acum! Eu poate reusesc sa plec intr-o vacanta (adevarata) anul viitor de Pasti. Mergem acasa si ma gandesc s-o las pe mama cu nepoteii iar noi sa plecam! Oriunde! Numai sa nu aud de pampers, plansete, alaptat s.a.m.d.
Zilele astea Irina e tare scancita, plange din orice, orice fac nu e bine iar eu am ajuns cu nervii la pamant. E drept ca zilele trecute a avut febra deci sper sa nu dureze prea mult mofturile astea.
Noroc ca astazi e tatal acasa si am lasat-o in seama lui iar eu ma ocup doar de cel mic. (care in momentul asta doarme din fericire). Asa ca acum o sa ma duc sa caut ceva itinerarii pentru visata mea vacanta...
Pupici!
Irina si Nikita
prixi spune:
Buna seala la fete! Ce mai faceti? Eu am cateva minute la dispozitie ca apoi incepe seria mea preferata, Lost-cred ca v-am mai zis de ea- si am intrat pe la voi sa va mai citesc...
Alexandra, nu ne-ai mai zis de Robert! Sper ca este bine sanatos si ...te mai asteptam!
Andreia, Ce fetita ai! O adevarata luptatoare! E de mirare la asa o varsta frageda! Am citit mesajul tau unde spuneai ca saracuta a muscat din mar si si-a rupt dintisorul...Sper ca acum e mai bine!
Dana, ...de abia astept sa vad pozele! Ti-am zis ca am vazut cateva fotografii ale unei romance pe care am cunoscut-o la servici si erau absolut superbe! Insa sa te pregatesti pt un zbor lung cu ...
Petronela, am macat in we cochilii St.Jacques! Am fost la aniversarea unor prieteni si asta era unul dintre feluri! Nu mai mancasem pana atunci si au fost chiar interesante... Imi pare rau ca nu stiu sa iti spun daca asa se numesc doar aici... Si te mai asteptam sa ne mai spui despre tine...Ce ai vizitat, daca mai aveti prieteni romani pe acolo, ce ti-a placut pe acolo, ce nu ti-a placut...
Pet, acum am inteles mai bine... Ei, da! Asta e pasiune in toata regula!
Sanatate la puiuti
si spor la cautat mult-visata vacanta!
Andra, ati terminat cu mutatul? Vezi ca o sa ai oaspeti de ziua ta, sa te pregatesti!
Sim, Flori, Lorena, Kata, va cam intreceti cu gluma! Macar un rand sa ne scrieti ca sa stim ca sunteti bine, voi si familiile voastre...
Va pup si mai intru pe aici!
Roxana
helbi spune:
Prixi, e ok acum. A venit si zina maseluta is i-a adus un LeseDomino.
Acum e tare obosita de la prea multe activitati care s-au abaturt asupra ei, asa ca o lasam mai moale. Azi am incercat un club pt inot si nu i-a placut, desi profesoara a zis ca poate sa vina, pt ca inoata f. bine. Dar ei nu i-a iesit totul din prima (si ceilalti puteau, pt ca exersau din septembrie) si vrea sa renunte. Aici o sa am de lucru cu ea, ca mereu vrea sa fie prima
La tine e ok la serviciu?
Fetele celelalte, speram ca sunteti bine si va dorim mult asanatate!
Andra, gata cu mutatul?
motanik spune:
gata, gata...si gata si de oaspeti, va astept!
nu am inca fix si net la noua casa dar sper saptamana viitoare sa fie gata. e bine insa, cald, spatios, curat, aerisit...ne simtim tare bine.
i-am luat deja cadoul lui Lari pt ziua lui ca nu mai aveam rabdare...play-station 2 cu pachet separat cu volan si pedale...numai asta face acum cand vine de la munca, sare de la masa direct la joc...
sambata avem musafiri iar duminica am vrea sa iesim la bowling sau la biliard daca gasim o sala pe aproape...
cam atat, sunt in viteza ca tre' sa o intind, va pup
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
pet.cost2005 spune:
Salut, fetelor!
O vizituta scurta, scurta!
pet - am facut poze cu goblenurile lucrate pana acum. Sunt aici http://it.photos.yahoo.com/petronelafarcas.
Am fost prin partile tale, de fapt autobuzul de Nepi trece prin Monterotondo. Am mai fost si pe la Mercatone Uno de-acolo, de la voi.
A venit frigul......! Eu sunt foarte friguroasa din fire, desi sunt nascuta iarna, deci ar trebui sa fiu obisnuita.
motanik - bine ai revenit! La multi ani pt. ziua ta (in cazul in care nu intru aici pe 24/11)! Ma primesti si pe mine la party? Eu cadoul ti l-am pregatit !
prixi spune:
Buna seara!!!
Si eu, si eu...Andra...Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti ...pana la adanci batraneti! Sa ti se intoarca inzecit tot binele pe care l-ai facut pana acum!!! la fata si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca!
Deci sa contezi pe noi, ai inteles? Ca venim!!! Virtual bineinteles...dar eu maine chiar am sa ma gandesc la tine si am sa beau un pahar in sanatatea ta!
Distractie placuta in we si numai bine!
Andreia, si a fost incantata Bianca de cadoul primit de la Zana Maseluta? In privinta perfectionismului, nu stiu ce sfat sa iti dau...Eu ii seman lui tata si el e la fel si am avut ceva de suferit pana acum pentru ca eu nu fac ceva decat atunci cand sunt sigura ca imi va iesi asa cum vreau eu...Si au fost dati cand am ratat si nu iti mai spun ce frustrari acumulam...Nu e bine deloc! E drept ca am lasat-o mai moale cu timpul, dar ...ce mult mi-ar fi placut sa fiu mai altfel si asta de la inceput! In fine... Daca o sa am un copil si o sa-mi semene, cred ca am incurcat-o!
La mine la serviciu e bine, cu exceptia faptului ca imi va expira contractul pe la sfarsitul lui ianuarie si sunt convinsa ca nu il vor mai prelungi! Coca Cola Belgium nu merge prea bine, adica au desfiintat recent 3 situri, au dat afara "doar" 50 de oameni si ideea generala este ca nu mai prelungesc contractele la interimari! Asta e! Nu ma afecteaza prea tare...Stiam de la inceput ca e ceva temporar! Poate trag o fuga acasa dupa, ca sa imi incarc bateriile...Sa vad insa cat de frig va fi!
Petronela, am vrut sa iti vad goblenurile si nu am reusit! Eu am cusut din clasa a X-a si le-am adus aici cu mine...Le-am si inramat...Acum am 2 in lucru, dar de vreun an nu am mai pus mana pe ele..Am sa le fotografiez si eu si am sa vi le arat! Eu nu am decat vreo cateva si chiar daca unele sunt puerile, eu tin la ele si ma laud cu ele! Dar pe aici nu le-a apreciat nimeni! Poate voi ati avut mai mult succes!
Pacat ca nu vi le pot arata pe cele facute de mama, ca ea le-a dat la toate rubedeniile...Cum avea cineva ceva de sarbatorit, ea avea cadoul pregatit! Eu i-am zis sa si le pastreze, dar asta a fost placerea ei!
Va pup fetelor pe toate si va doresc la toate o seara placuta si sanatate la puiuti!
Roxana