Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 4
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare
Io una sunt ametita. rau de tot. Imi lipseste serviciul.
Sunt nitel nervoasa ca desteptii astia de nemtii iar au mutat examenele sotului. De vreo 3 ani noi nu suntem decat in vesnice examene. Cica sunt pe 13.14 decembrie.
Roxana, ce iti mai face serviciul? tu esti un model pt mine ca ai reusit sa te integrezi printre straini.
Noi nu ne-am gandit niciodata sa emigram...dar a mai venit o sansa..si alta si alta..si uita-ne aici.
Andreia, scuze de confuzie dar, nu Robert merge cu bicicleta cu io iar el e in scaunel. Este el destul de bine dezvoltat fizic, la 10 luni mergea bine dar..nici asa.
Si, in legatura cu acele biciclete din lemn am vazut ca e moda la copii mici mai ales prin parcuri. dar niste preturi..de iti sare palaria de pe capatzana..ca orice alta jucarie din lemn..de altfel!
Ce idee grozava ne-ai dat cu scosul pedalelor..bun, bun!
Mai fetelor, voi vorbiti de parcuri de distractie..pai io sunt inebunita dupa ele. Acu cativa ani cand am venit prima oara in Germania am fost la doua. Unu pe langa Koln si unu mai in sud.
Dar anu trecut, pe 30 aprilie unde credeti ca am fost. In Europa park. si m-am dat in cele mai tari trenulete si masinute si in SilverStar. Cel mai mare trenulet suspendat din Europa. Asta in masura in care io pe 12 septembrie am nascut.
Bine in perioada sarcinii am facut cele mai marii traznai..si ma mai mir de fii-miu!!!
Sim,cand mai ai vreo nelamurire in legatura cu ani intreaba-ma pe mine. In ani si date calendaristice sunt AS.
Doar tu ai fost in promotie cu fratele meu.
Citeam zilele trecute un articolo din EZ despre noul director executiv si tot, ma inebunea ca e plecata ( e o tipa din Cluj, parca) inainte de revolutie de 15 ani! pana am ajuns la comentarii si am vazut ca mai era cineva ca mine si le facuse morala. Ma enerveaza cand spun unii niste date dar nu au legatura cu realitate. parca nu se gaseste unu care sa isi de-a seama!
Si acu, revin la ce vroiam sa iti spun.
In anu in care tu invatai la etaj, clasa a XII-a, in clasa de langa biblioteca, Nu? io invatam la demisol. Si imi aduc aminte ca vine Dna Ambrus la noi (profa asta avea vreo 4 rochii din care 2 mov albastru)si ne arata o teza de la clasa dinsei. adika din clasa ta. Era un elev la tine in clasa, imbracat la costum care i-a facut in teza o declaratie de dragoste si si-a lipit si poza.
Doamne ce prostii pot tine minte!
Daca mai scormonesc ceva imi mai aduc aminte. Tu cu cine ai facut istoria? cu Cherciu cumva?
Cand ai lucrat la Cuza cine mai era din garda veche?
la toata lumea si revin!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
helbi spune:
Mai Alex, la voi azi e petrecere, nu??? Sa-ti traiasca sotul, sa aibe bafta la examene si sa fiti fericiti toti 3!
La multi ani!!!!
Eu am fost in Europa Park pe 30 decembrie.
Parcul ala de linga Köln, nu l-am vazut inca.e vorba de Phantasialand,nu?
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by helbi
Mai Alex, la voi azi e petrecere, nu??? Sa-ti traiasca sotul, sa aibe bafta la examene si sa fiti fericiti toti 3!
La multi ani!!!!
Eu am fost in Europa Park pe 30 decembrie.
Parcul ala de linga Köln, nu l-am vazut inca.e vorba de Phantasialand,nu?
Andreia
Da Andreia, am facut tort si bunatati. Aseara inainte de culcare l-am pus pe Robert sa ii de-a cadoul. Ce incantare!!
De 2 ani ziua asta o sarbatoream la telefon sau pe mess.
DA, Phantasialand e vorba. In 2002 in august la inceput am fost.
O aventura totu'. Hmmm..ce timpuri!
LA MULTI ANI! tuturor celor care azi isi serbeaza ziua numelui.
Azi trebuia sa serbez la dublu dar baiatu meu din Robert Gabriel a devenit Robert Alexandru.
Sanatosi sa fim!
Si, o veste buna..in iulie o sa am finutza.
Prietena mea de suflet e insarcinata cu BB2 in trei saptamani.
Nu puteam sa nu va spun si voua ..ca am spus la toata lumea a.i. unii mi-au spus ca ma bucur parca as fi IO!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
motanik spune:
Alex, La multi ani sotului tau!
Si eu is Gabriela...dar nu sarbatorim acum ca mai am nitel si e si ziua de nastere...si a mea si imediat dupa a mea a lui Lari
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
flori76 spune:
ANDRA
Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Alex,sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
DidiAlex spune:
Andreia, multumesc de urari! esti o draguta mai ales ca ti-ai amintit; iar io sunt ametita cu toate ca NU nik a.i. am uitat sa iti multumesc la postarea anterioara.
Andra -Gabriela
sa fii fericita si iubita!
Flori,multzam mult...iar luna februarie si fie cu noroc si multa bafta!
Alexandra
helbi spune:
La multi ani, Gabriela! (Andra)
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa apare bb si sa va incinte viata!
dana n. spune:
Buna seara!
Alex,sa-ti traiasca sotul!
Andra,La multi ani!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
motanik spune:
Multumesc iubitele, si voua sanatate si tot ce va doriti sa se intample!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!