Vrancea(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Andra!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa ai parte numai de bucurii si sa apare bb cit mai curind in familia voastra frumoasa!

Sim, multa sanatate fetitei si sa se regleze si pb de la gradi cit mai repede.

Alex, si tie multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

La multi ani Motanikule! Multa sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele.

Petronelaaaaa, am vazut goblenurile! Ce frumoase sunt! Aproape ca mi-e rusine sa le arat pe ale mele! Ale mele sunt mici, de-o palma acolo...si eu ma laudam ca am facut TREI goblene. Cred ca toate trei fac cat unul de-al tau...dar sa nu exageram prea mult la ora asta din noapte.
Pupici la toata lumea!

Irina si Nikita

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

http://alpinet.org/foto/2005/03/07/MzYzMzJlZDRlNzc3NGI1YzUxNTdkNjBkMjNkYzg3OTfoto_31250.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

La multi ani ,sanatosi si bucurosi langa vreo doi ,trei copilasi frumosi si iubitori care or sa alerge in jurul tau peste cativa ani.
Un buchet mare de trandafiri rosii virtuali iti daruiesc si o cupa de sampanie inchin in cinstea unei fete deosebite ,care esti tu , draga ANDRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Pupici la fete! Pe unde umblati? La sanius cu aia mici? Fetelor, vai ce a mai nins la noi!!! Eu de 5 ierni nu am vazut asa ceva! Fetele din Germania, e bine la voi? Ca am vazut la stiri niste nameti pe la voi de m-am speriat!

Sim , sanatate multa lui Ruxi! Vai, saracuta, prin ce a trecut!

Pet , eu am inramat goblenurile in Focsani, chiar in centru langa Electrica.Am gasit acolo un magazin specializat in asa ceva si doamna de acolo are idei foarte bune si iti poate propune atat rame din plastic, care imita lemnul si rame din lemn. Eu am inteles ca toate sunt aduse din Spania... Ale mele arata cam
asa

Petronela, ti-am vazut si eu goblenurile! Frumoase foc! Si eu as mai lucra, dar parca nu mai gasesc asa timp cum aveam inainte! Am unul in lucru si nu stiu daca il voi mai termina vreodata!

Va pup pe toate acum si va urez o saptamana frumoasa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by prixi

Pupici la fete! Pe unde umblati? La sanius cu aia mici? Fetelor, vai ce a mai nins la noi!!! Eu de 5 ierni nu am vazut asa ceva! Fetele din Germania, e bine la voi? Ca am vazut la stiri niste nameti pe la voi de m-am speriat!

Salutare!

Prixi,aici la noi, in Est nu a nins decat putinel.

Eu sunt de 3 zile racita de numai pot.Deabia am rezistat astazi la scoala.

Motanik,asteptam sa ne povestesti cum ati petrecut!

Fetelor,ce mai faceti?Ne-ati uitat?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Danutza multa sanatate si multi pupici

Andrutz,cum e in casa noua?Cum ati petrecut de ziua ta?

Fetele,io in zona,citesc tot ce scrieti ,dar cum noutati nu prea am...ma rezum doar la citit.
Zilele urmatoare cred ca o sa decorez si eu casa pt sarbatori,pt ca islandezii deja au inceput si..parca am mancarici,nu mai am rabdare nici eu.

Pupici tuturor si..mai trec io pe aici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Va multumesc din nou pt urari, iertati-ma ca apar asa tarziu dar acasa nu am net si abia acum la munca am dat o raita pe forum..

Va pup si va doresc si eu din inima tot binele din lume si mai ales multa sanatate!

Dana, am o mare rugaminte, pana pe 7 dec eu nu am net si nici fix, asa ca nu am mai vb cu Ana, i-am dat doar sms de pe mobilul de la care ma astept la o factura de aprox 100 lire...si nu imi mai permit sa sun deocamdata, macar pana pe 4 cand incepe alta factura. Asa ca te rog mult da-mi vesti despre ea, da-i tu un tel si spune-mi si mie ce face. Sarutmana!

Va pup pe toate, pana nu am net nu pot sta pe forum prea mult...numai bine si o sapt minunata!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput