Perdea cu sina sau galerie?
Raspunsuri - Pagina 2
serban spune:
Multumesc de sugestii. Mai astept si altele. Am auzit de la o prietena cum ca aceste galerii de lemn s-ar curba,deci nu ar fi f recomandate.Si asta tocmai cand ma hotarasem si eu pentru ele.....Ce parere aveti,chiar se curbeaza, sau poate doar in conditii extreme?
Pupici,
Roxana si bebe Ingrid
devylla spune:
quote:sigur ca se curbeaza...dar in 20 de ani
Originally posted by serban
Multumesc de sugestii. Mai astept si altele. Am auzit de la o prietena cum ca aceste galerii de lemn s-ar curba,deci nu ar fi f recomandate.Si asta tocmai cand ma hotarasem si eu pentru ele.....Ce parere aveti,chiar se curbeaza, sau poate doar in conditii extreme?
Pupici,
Roxana si bebe Ingrid
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
adda spune:
Galeriile noastre au 3 ani ... Nu stiam ca se curbeaza in timp; ale noastre sunt drepte ... inca.
Pegasis spune:
quote:Boghi, eu am si... si... Daca sub geam ai calorifer diferenta e ca de la cer la pamint. Eu as merge pe varianta scurta. Acu' mai depinde si de gustul fiecaruia...
Originally posted by bogdanai
Intrebarea mea este: perdea scurta (cit geamul si putin peste) sau lunga (pina-n podea) ?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
dpop spune:
hmmm, perdele scurte pentru caldura, da! diferenta se simte.
pe de alta parte, votez perdele lungi pentru "eleganta".diferenta se vede.
sorinsonia spune:
Sa va spus ce am patit eu cu galeriile (din acelea rotunde cu inele mari) din lemn: s-au curbat a doua zi dupa ce le-am montat .
serban spune:
Salut. NU stiu cum altcumva se poate curba o galerie decat daca nu are suportul din mijloc. Asha e?
Eu mi-am pus deja dubla galerie la dormitor,dar pot sa zic ca e curbata in sus, asta din cauza peretelui.
Roxana si bebe Ingrid
adda spune:
La dormitor galeria nu are suport la mijloc ca sa o sustina si nu este curbata. E drept ca nu e foarte lunga, are 1,70m.