Bebelusi de martie - aprilie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

coco unde gasesc aceste super oferte? Ca la "oferta cartilor disponibile" sunt carti la 10 e!!!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Ce greu mai intru...Am avut probleme cu Antivirusul si mi-a fost frica sa mai intru...

Imi dati voie sa deschid un subiect de discutie? Premergatorul...

Ingerasul meu -Rada- il adora!Desi am citit in diferite lucrari si reviste ca este de evitat sa fie pus copilul in premergator.La Cluj medicii accepta doar dupa 10 luni! Motivul intarzie dezv. psiho-motorie a copilului? Voi ce stiti de acest lucru?

despre noi putem spune ca suntem in limite normale, la 7 luni avem 7,400kg si 67 cm.Mancam inca dupa carte, mama nu a avut curajul de a introduce mancarea normala, nu ne place apa ...bem numai ceai (dar ne tinem sticla singure).Am inceput sa facem primii pasi (evident in premergator)deci rupem orice floare, tragem fata de pa masuta din sufragerie,iar jucariile cele mai frumoase sunt pungile,revistele mamei, sticlele de suc, etc. orice altceva decat jucariile cumparate...
Stam in scaunelul de masa, mancam cu lingurita f. frumos dar vrem sa vedem ce are mama in farfurie, deci inca folosim canite,altfel...

Mamacita si Rrox speram sa nu aveti probleme cu rahitismul...Si noi am fost diagnosticate de la nastere, am primit 3 luni cate 5 picaturi de Vigantol, dar degeaba frontanele este tot mare circa 3 cm, nu am primit insa Calciu deloc...

Caramella insanatosire grabnica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Daria-lista de 1 e e la:

http://www.polirom.ro/euro.html

Eu primesc saptamanal info de la ei prin email - spun ca oferta e adresata membrilor clubului (deci dupa ce cumperi o data)!
Iti fwdez mail-ul ce l-am primit saptamana asta, ok? poti sa li te adresezi direct la sales@polirom.ro.

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Ce de educati sunt pe aici. Sa pape frumos asa de repede, fara suzeta, fara murdarire. Mihai e cam salbatic la capitolul asta. La noi masa se desfasoara cam asa - o lingurita de pireu, un piciorus in gurita, iar pireul, iar piciorusul si tot asa. Daca nu e piciorul, e mana sau o zdranganea. Ce mai, batalie mare la gurita lui. Iar dupa ce terminam cu masa, spalam manute, piciorute, schimbam haine (uneori si pe ale mele).
Da nu asta este problema cea mai mare, ci faptul ca se invarte intr-una, ba pe burta, ba in fundulet, ba sa roada manerul de la fotoliu. Dar una peste alta, masa e gata cam in 20 minute si papa bine zic eu (vreo 150 g pireu si inca vreo 100 supica).

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mamacita, nu i-a iesit nici un balaur la coprocultura. Doctora a zis ca se poate sa fie de la branzica, sa fi fost procentul de grasime prea mare ptr stomacelul lui. Eu una, ma mai gandesc la o chestie, am tot citit pe net da'nu-s lamurita. Am inteles ca se pot face spontan si ptr perioade scurte, intolerante la lactoza. Sper sa nu fie asta, dar trebuie facute niste teste. Vom vedea.
Coco, esti o scumpa!Mersi frumos, m-ai facut sa zambesc de dimineata cand mi-am citit mailul.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ellinia- cu placere! Ma bucur ca ai zambit, il pupacesc pe Stef sa se faca bine cat mai repede!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Am pus[poze] cu noul prieten-Micky mouse, cu fotoliul pisicuta si prima carticica a lui. Mai pe seara probabil, o sa atasez si cele cu tarcul. Inca il asteptam

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Am pus cu noul prieten-Micky mouse, cu fotoliul pisicuta si prima carticica a lui. Mai pe seara probabil, o sa atasez si cele cu tarcul. Inca il asteptam

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi ....

Acum ne-am linistit , Benny e in pat si Ben a plecat la treburile lui asa ca am timp sa va scriu
Inainte sa ma asez sa va scriu am incercat sa instlez drive-ul de la Camera ...dar din pacate mult iubitul meu sot mi-a dat un cablu USB gresit asa ca astept sa vina sa il gasesca pe cel bun ...Barbatii astia daca fac ei un lucru bun pana la capat...Cateodata

coco
Benny nu sta in premergator ..sincer eu le urasc si desi am intentionat sa cumparam unul pana la urma nu am mai luat , cu ocazia asta ii raspund si lui carmissis...eu l-am lasat si pe Sebi si acum pe Benny sa faca ce vor ..in sensul ca am aranjat lucrurile incat sa aiba spatiu de miscare si sa nu se raneasca ...Sebi la 7 luni jumatate a inceput sa merga ( nu a mers de-a busilea) in scimb Benny merge de-a busilea de la 6 luni ,iar de vro luna se catara pe tot ce gaseste si merge sprijinit de obiectele din casa ...cu pervazul nu mi-am dat seama ca poate ajunge la el ( e la o inaltime de 1 m si Benny are 74 cm inaltime si s-a ridicat pe varvuri si cu manuta ridicata a reusit sa darame frumusetea de bambus...am facut poze sa vedeti cam cum e cu fereastra )...acum nu mai e nimic la fereastra decat unde nu poate el sa ajunga ptr ca este fotoliul ,dar vor disparea si ele in curand, mai am de ridicat si calculatorul sa vad cum o sa il pun ca mi-l stinge ..De mancat manaca singurel ..isi tine canuta sau bibe singurel ..si bucatele de paine , biscuiti ..etc ...mai ramane sa manace si cu lingurita singur si il insor

Gata cu laudatul ca nu e frumos

Hai sa va pun si eu 2 bancuri :

Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca
sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de
sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa
evite un autobuz care vine din directia opusa, intra
pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa
centrimetri inaintea unei vitrine.

Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul
urla:

- "Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de
moarte!"

Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate:

- "Nu puteam sti ca va speriati asa tare datorita unei
atingeri pe umar" ?!

- "E si greseala mea", spuse soferul ceva mai
linistit.

Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi.... Ultimii
25 de ani am fost sofer la pompe funebre."

Si urmatorul:

Într-o zi se duce un tip la farmacie si zice:
- Doamnă, am o problemă mai delicată, nu stiu cum să vă spun... sexul meu e tot timpul sus... fac sex 12 ore pe zi si tot asa stă... ce îmi dati?
Farmacista stă un pic... se gândeste... se duce în spate să se consulte cu colegele. După câteva minute se întoarce si zice:
- Casă, masă si 100 de euro pe lună e bine?

mamacita
...multa putere de munca si de concentrare iti dorim

Daria
..superbe poze ...de ce s-a suparat Brien pe Mikey ? ca a luat locul lui bb pe fotoliu?!?!...Pupaceli multeeeee

danuta_t si carmissis
Eu si cu tipul cu "halatul ...cat e halatu"" ..dar eu zic ..Pozici ...vrem pozici!!!...scuze cred ca nu mi-am luat medicamentele la pranz

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Alessia - beton bancurile!!
Si copilasilor, m-ai lasat cu gura cascata!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput