Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Margott spune:
Dupa cum vedeti, azi stau calare pe net. David este un dragut, sa nu-l deochi.
Ruxel, multa sanatate!
Mai fetelor, nu ne invatau prin clasa a 8-a, la anatomie, cum ca o sarcina are efecte miraculoase pt femei, ca le intareste, le infrumuseteaza,etc... si vad ca de fapt se intampla contrariul. Mai fiecare are cate ceva...Eu am rams in urma sarcinii cu dureri de coloana,cu strat adipos, ca sa ma exprim frumos, si cel mai nasol cu o durere de incheietura la mana stanga de nu-l pot lua in brate pe copil si multe altele, nu mai zic ca eu ma ajut destul de mult de mana stanga.
Halal invataminte! pe de alta parte cand ma uit la micut cum zambeste uit de toate cele.
A fost cineva in Kaufland? Cum este?
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
babygirl spune:
mamicilor,suntem mai bine. azi merg si la dr d fam. n-am timp acum. dar daca aveti voi, aruncati-va privirea p noul album : http://community.webshots.com/user/bebelusi
Adina si
Ema-Elena (25.05.05)
beatriced spune:
Danelutza, pai eu cumpar lapte cu 1,5% grasime... Nu are o marca... Scrie doar Lapte in cutie... Si vad ca-i place!
Mai Alex al meu de astazi sta singur in funduletz... Nu-mi venea sa cred... I-a aruncati o privire aici: ALEX IN FUNDULETZ 7.11
mamaruta spune:
Buna,
azi a fost o zi superba in Bucuresti, si eu stau la servici. Si m-a sunat mama si mi-a zis ca azi toata ziua Daria a strigat mama bem. Asta asa ca sa ma oftice pe mine.Ca saptamana trecuta a strigat ta ta.
Fetelor, dati-mi si mie idee ce sa-i mai dau galushtei ca tare ne chinuim cu supa. Noi ii dam supa cu carnita, prima data piureul si pe urma zeama. Zeama o accepta imediat bea cam 120 ml, dar la piure face atatea fite de parca i-ar da otrava. La masa cu babana si mar, yamyyyy mananca pe nerasuflate, dar la supaaaaaaaa, of doamne.
Si in rest laptele il mancam, ca asta e by default.
Va pup,
Mihaela
http://community.webshots.com/user/mamaruta105
ioanailincam spune:
Salutare si de pe la noi.Sunt lata de oboseala ca vorba Gabitzei, lunea vine dupa week-end de alintaturi si tare-i rau ca mami mai vrea sa faca si altceva in afara de a-i sufla in fund la bebe. Din pacate la mine nu s-a oprit cu zbieretele, iar singurul remediu a fost iesitul afara. Of, ce-o sa-mi mai iasa pe nas zilele de vara/toamna cand am stat 3/4 de zi afara... Dar deocamdata Domnul tine cu mine si vremea e inca frumoasa. Azi a fost de-a dreptul superb.
Elisor - ce zici de oprit boraciunile cand vor sta in funda? Pai mai nou maimuta mea da sa se ridice si cand o lasa nervii de tot o mai pun eu in fund cate 5 min.Si ce crezi? Aproape nu e tura de stat in fund sa nu dea o boraciune cat de mica sau macar niste branzica. Ca de, daca sta in fund iese aerul afara si impreuna cu el si ce se mai gaseste prin stomacel. Asa ca eu mi-am pierdut speranta...
Androix si Ruxel - multa sanatate! Chiar ca suntem rablagite rau. Gata, eu chem kinetoterapeuta ca cica ia 250.000/sedinta. N-oi saraci din atat lucru, dar poate ma pune pe picioare...
Pentru constipatie la bebelusi nu stiu daca functioneaza, dar eu dupa ce am nascut si am trecut printr-o perioada neagra din acest punct de vedere am folosit un cocktail criminal: suc de pere (cu pulpa) si morcov - facut in casa, la storcator. A avut efect de fiecare data si nu vad de ce nu ar merge si la copilasi. In orice caz, faptul ca nu mai fac zilnic, ci doar la 2 sau 3 zile nu inseamna ca sunt constipati atata timp cat nu pare sa-i deranjeze. Pai ANa mea a trecut in decurs de o saptamana de la kk la fiecare masa (si avea mai mult de 2 luni jumate) la unul pe zi, cu ajutorul Debridatului. Iar acum face cam o data la 2 zile si intr-adevar puteeeeeeeeee. Iar de cand cu cerealele e mai legat, slava Domnului, ca ma innebunise cu kk pe hainute. Scuze pentru amanunte, sper ca nu ati mancat de curand!
Margott - tratament de care zici tu a folosit sotul meu fara efecte notabile decat ca mirosea toata casa dupa ce il folosea. De aceea a si renuntat. In schimb foloseste un sampon de la G, nu stiu daca e pt. par subtire, in orice caz e intr-un tub si e multmit de el (ca nu mai face matreata si nu ca nu i-ar mai acdea parul). La Kaufland am fost eu, chiar la inaugurare. Baza de fructe si legume a fost super - cel putin in acea zi - , la cap. articole bebelusi, 0, in rest e un fel de XXL, adica nu foarte multe marci pentru un produs. Preturile sunt ca in Cora sau Carrefour. Una peste alta merita sa te duci daca locuiesti in apropiere sau ai drum, dar nu ca sa vii din capatul celalalt al orasului.
In rest nimic nou, nu se intoarce din proprie initiativa, doar daca folosim metoda lui tati inventata ieri, si anume tinuta de manute pe laterala. Eh, c-apoi si cand s-o invata sa vezi ce o alerg prin pat si prinde-o daca poti. Cerealele i le-am dat singura in seara asta, ca de avenit lunea si tati e la munca, dar m-am descurcat. pana cum le mananca cu placere. Iar acum doarme rupta ca dupa atata scandal era sa adoarma si ea in cadita.
Babygirl - e superba Ema. Si indemanatica foc.
Beatrice - multe succese in continuare cu statul in fundut!
Pe maine!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Ada_74 spune:
Eu o sa trec la urari din seara asta, ca maine nu stiu daca o sa mai am timp.
Incep cu mamicile: Gabitza, Mickyyy si Micorint,
apoi bb-ii: Nardi Gabriel (Yael), David Mihai (Mstroie), Filip Gabriel (Danib)
si cei doi tatici pe care ii stiu Mihai, taticul lui Filip si Mihai, taticul Emei
La multi ani! Multa sanatate, fericire, sa aveti parte numai de impliniri si bucurii! 
Mickyyy, doar nu te cheama maine la serviciu ca sa muncesti! Poate vor sa te sarbatoreasca ![]()
Androix, ce freza de Napoleon i-ai tras lui Filip aici!
Va pupam,
Lili si Sergiu(11.05.2005)
Ada_74 spune:
Ioana, inregistraza pe o caseta zgomotul masinilor, baga niste prelungitoare pe sub covor ca Fran si plimb-o prin camera, poate o pacalesti ![]()
Va pupam,
Lili si Sergiu(11.05.2005)
gusta spune:
seara buna si de la noi.
La mine numai buna nu e .Mara e in continuare cu nasul incarcat si am ajuns din nou la medic si s-ar putea sa fie alergica .Asta o aflu maine.
Dar mai naspa e cu mine,nici nu stiu ce sa cred am ajuns intr-un tarziu la medic in conditiile in care eu de 2 saptamani ma simt ingrozitor de rau.Stare de voma,ameteala ,urinez des noaptea mi se usuca gura tremur,iar lista poate continua.Si am mai luat si 3 kg in 2 saptamani in conditiile in care aproape nu mananc.M-au intrebat daca nu sunt insarcinata in conditiile in care eu am pus sterilet ,credeti-ma nu am cui sa ma plang si parca imi vine sa innebunesc.Maine am zis ca imi fac un test si sa vad nici nu stiu daca o sa am putere sa-l fac numai stiu ce e cu mine ,asta era singurul lucru care nu l-am avut.Miercuri merg la analize de sange si vineri am sa aflu mai multe .Si medicul e un pic uimit ca am inceput sa arat cam dezastru cearcanii mei sunt negri si aproape imi ajung in gura ,ma cocosez de dureri .Imi cer iertare daca v-am suparat cu mesajul meu dar sincer nu am cui sa spun ca daca o sun pe mama mai mult o panicez si uite asa merg eu mai departe.
La multi ani pentru maine.
Multi pupici la bebelusi si o seara cat mai buna
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Margott spune:
Gabitza trece-l si pe David te rog, la 5 luni cu 6,550kg si 67cm. Mersi
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
ioanailincam spune:
Ada74 - pai sa stii ca asa o sa fac. Ca atunci cand vor fi 0 grade aleluia plimbarici prelungite. Brrrrr, deja mi-e groaza! Vreau sa vina vara!
Gusta - multa sanatate! Ar fi chiar asa de rau daca ai fi insarcinata din nou? Nu da cu parul, doar intreb.
Eu mai citeam pe la mamici de 2003 ca mai pica cate una gravida si ce se mai bucura lumea pe acolo! Sa speram ca e doar o indispozitie trecatoare.
Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...