Suceava (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetelor am vazut si eu azi la televizor ce viscolainita.......si mi-a zis si fratele meu ca e dezastru de frig si de urat(timpul).

Eu am stat din noiembrie in Romania pana la inceputul lui martie. Am avut niste treburi pe la Bucuresti.....sa va povestesc si voua.

In 2001 am ramas insarcinata prima si ultima data-n viata mea.Pierd copilul. Merg la "draga" de Savesca........imi vede chisturi si zice ca tre' sa ma operez neaparat, ca altfel nu scap de ele.Zis si facut...dupa operatie imi zice tampita ca mi-a scos si ovarele ca erau infectate si dadeam in cancer........m-a nenorocit pe viata.
La o luna merg la control la Merticaru, nu-mi vede urma de tesut chistic. Dupa inca 2 luni merg la Timisoara, iarasi nu-mi vede nicio urma de tesut chistic..........+ o bucata din ovarul drept(care din pacate e moarta).
Ajung in Spania. Merg si aici la medic. Acelasi lucru: nu au fost chisturi, doar cheaguri de sange....Mi s-a zis ca singura modalitate de a avea un copil este prin Fiv cu ovule donate.Aici in Spania este ff scump. Ma interesz si aflu ca la noi la Bc este clinica Medsana, si ca acolo se face procedura asta. Imi las serviciul si eu si sotul, ne vindem masina sa avem destiu bani,si venim in tara.Din noiembrie pana in martie am facut naveta Suceva-Bucuresti si invers, analize, consultatii, ecografe, sotul meu a donat sperma pt. crioprezervare, fac acte la naotar cu donanta.............si inainte de tratamentul de stimulare, aflu ca e ilegal ce vrea sa-mi faca dr........bani cheltuiti de pomana, timp peierdut...........de ce e asa de greu in Romania asta????Toti vor sa te fure, sa te jecmaneasca...........
Acum sunt in Spania, am fugit de Romania, daca da D-zeu poate voi putea face aici la stat ceva, daca nu...la privat dar peste vreo cativa ani cand vom starnge bani....
Saveasca a avut cabinet in Obcini, in scara unde sta vara-mea. Cand intru acolo, mi se ridica parul pe cap.I-as da foc daca-s putea...........
In rest mi-e dor de Romania, de Suceava, de Obcini(chiar daca multi zic ca-i un cartier cu blocuri urate).Aici sunt singura, cu sotul meu, dar el lucreaza pe camion si ne vedem o data pe saptamana. Stau toata ziua la calculator si-l omor .Sper sa-mi gasesc cat mai repede un serviciu, ca innebunesc in casa....
Pa, pa, si va trimit un pic de aer cald de aici

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Vai de mine iliuta imi pare groaznic de rau pentru ce ai patit....pur si simplu nu am cuvinte....sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste greutati, poate reusesti sa faci cumva rost de bani sa faci FIV in Spania.
Cat despre singuratate, iar imi pare rau....of, numai necazuri ai....las ca-ti tinem noi de urat aici. N-ai gasit nici o fata de treaba cu care sa te imprietenesti pe acolo?
Vremea aici e asa cum stii dar se pare ca ieri a fost o ninsoare si un viscol si cu asta basta....eu ma gandesc ca am scapat....da mai stii....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

confirm ca in bucuresti e primavara, chiar daca s-a mai innourat nitel de ieri..e destul de cald, oricum, sunt peste 10 grade, am trecut la tinuta de primavara...am vazut aseara la stiri imaginile si am zis ca nu se poate, dar am vorbit cu mama, care mi-a confirmat, totusi...
iliuta, cred ca iti mai citisem povestea pe un topic, cred ca la "asteptand un ingeras.."..e foarte, foarte trist....ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru toate fetele, ca atunci cand se pune problema unui diagnostic mai serios, sa treaca macar pe la 2 medici
carmen, se deschide Kaufland in suceava? unde anume, in ce zona?

eram curioasa daca e cineva pe aici care a terminat liceul la "stefan", si cam in ce an...poate mai schimbam impresii si informatii despre fostii profesori

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Meg eu am terminat "Stefan"-ul in '93....
Si daca tot postez, iti raspund eu in locul lui Carmen: Kaufland-ul se deschide (se pare ca in iunie) exact langa Centrul Comercial....cumva intre Centrul Comercial si Piata Mica (in spatele tarabelor de pe aleea ce duce la din Piata Mica)....au "ras" tot ce era acolo si au inceput constructia (si dita mai parcarea...).

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

aaaa...deci asta urmeaza sa se intample in zona aia..am vazut si eu ca au ras tot..era o fabrica de confectii sau de incaltaminte parca, nu? pacat de atatea locuri de munca pierdute!
eu am terminat STEFANUL in 2000, la chimie-biologie

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua! Si eu mi-s din Suceava. Abia acum am dat de voi si m-am bucurat mult. Am mai vazut ca sunt fete din Suceava pe la alte sectiuni dar nu prea multe. Eu scriu mai mult la copilasi de ian-febr. 2004 pentru ca am un baietel care e nascut pe 15 ianuarie 2004. De acum in colo am sa incerc sa "vin" mai des pe aici.
In Suceava locuiesc vis-a-vis de Politia mare. Cat am fost in CIC toata ziua eram in parc la institut cu cel mic. Acum mai rar pentru ca sunt la servici, dar e cu mama mereu. Astept sa vina vremea buna sa ies mai des cand vin de la munca.
Mai vorbim. Va pup pe toate!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Meg fabrica era de confectii, si oricum era inchisa de mult....asa ca locurile de munca nu s-au pierdut din cauza Kaufland-ului....si gandeste-te cate locuri de munca se vor crea acum....pacat ca nu primesc locuri de munca cei ce le-au pierdut la fabrica de confectii...dar nu se prea "pupa" meseriile.
Eh....meg....eu aveam trei ani vechime in munca atunci cand tu terminai liceul....oricum, asa, de dragul vremurilor apuse tin sa-ti spun ca cel mai drag profesor (pentru mine, evident) a fost Hristea (de fizica, ce mi-a fost si diriginte) si cel mai antipatic Gheorghita (de chimie)....tu i-ai mai prins?

ramonaa bine ai aparut, ca sa zic asa....eu mai sunt la mamici de "nov-dec 2004" pentru ca am o fetita nascuta in decembrie....si btw....tot la institut am stat toata vara trecuta (a fost primul an de CIC) si astept cu nerabdare sa vina odata vara sa stau tot pe acolo...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,

A mai iesit soarele dar e tot putin frig. Dimineata era splendid afara, zapada mare in curte si gradina dar cand mi-am amintit ca e martie.
Megbeng Eu nu am terminat la Stefan dar am locuit chiar langa parintii tai si de fapt pe tatal tau il cunosc era clientul firmei la care lucrez eu.
Feteleeeeeeeeee daca aveti bani astazi la ora 17 la et la mag Bucovina se deschide un magazin de incaltaminte BENVENUTI pare ochios, poate au preturi promotionale.
Inca ceva, merge vreo una din voi la vreo sala? M-as duce undeva dar nu singura si undeva unde nu e plin de "muschetari" care se holbeaza. Bine nu au la ce se holba la mine dar nu-mi place. AM inteles ca vis a vis de lic pedagogic este o sala cu stepere cu biciclete si alte chestii, ce zici ANa nu te risti sa o lasi pe Bia cu sotiorul si sa iesi la sport? Eu dupa ce am nascut-o pe Ana am avut cu 5 kg mai putin decat inainte dar dupa Daria am ramas cu 5 mai mult si exact pe burta, fund si picioare s-au asezat. Trebuie sa scap de ele cumva.
O zi frumoasa.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Ramona,
m-am uitat in poze si noi ne stim. ai sa ma descoperi si tu prin poze

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

da, Hristea mi-a fost si mie drag...nu CEL mai drag da asta doar din cauza ca preda fizica :))...cu Gheorghita am facut chimie in cls a7a, bine ca am scapat ....mie foarte dragi mi-au ramas profa de roaman din generala (Oniga) da si profu de romana din liceu (Nechita)...si dirigga, Darie (chimie) careia probabil ii datorez reusita la admitere, ca m-amscos cu un punctaj f bun la chimie, ca la fizica o cam dadusem in bara..
nu stiam ca fabrica era inchisa de multi ani..oricum, pacat de cei ce lucrau acolo..probabil situatia aceea tipica, persoane de 40-50 de ani ce se trezesc brusc in somas, fara sanse de angajare in alta parte sau recalificare..
parcul de la institut e parucl Areni, unde se fce iarna oraselul copiilor?

Mergi la inceput