Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
dianette spune:
Oana T, la cate flori ai avut, pretul a fost destul de bun, nu-i asa? Dar nu ne mai fierbe, pune o data pozele alea
Cum sa nu stii? Ai adresa de mail la yahoo ca tot omu'? Iti poti face album acolo ... sau pe webshots, dar vad ca astia tot au probleme...
Daca nu te descurci, te ajutam noi!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Oana T spune:
Raza... lasa coafura in pace...ca oricum nu stau confettile prinse de ea!!!
E mult mai frumos si mai de efect balonul Jumbo cu confetti(aurii).Plus ca acestea cad mai lin ca balonasele, efectul dureaza mai mult, e spectaculos!
Artificiile care erau pe ring, sunt artif. de interior, numai o firma de pirotehnica ti le poate furniza. Preturile difera.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Oana T
Ooana
Adresa mea este oana.tent1@rdslink.ro
Si eu am fost la targul de la Cluj.(Acum ti-am vazut pozele)
E buna si plasa aia, dar sa fie intr-o singura culoare, zic eu....
of ..intrebarile astea vin pe rand asa...acu ca m-ai luminat sa stii ca o sa-mi cumpar plasa din aia de lumini...dar...spune-mi cum se prind alea pe perete??? ca poate astia de la restaurant nu vor sa puna 2 cuie sa-mi prind eu plasa!Exista alta varianta?
Am vazut la targ o plasa acoperita cu tull iar pe tull erau prinse din loc in loc floricele....foarte bine arata!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Ba eu-s de parere sa ne dea sfaturi aici, daca nu se supara nimeni.. doar nu e reclama... si asa vede lumea de la o posta ca e discutie legata de nunta... mai vb de una-alta, mai de nunta, mai de una-alta, iar de nunta... si uite asa, face prima din noi nunta... si noi ne ofticam ca mai avem de asteptat...
Cu perdeaua aia luminoasa, sa stii, ooana, ca aseara vb cu puiu' sa luam instalatii din alea de brad, o sg culoare... vb f serios !... de ce sa dau la o firma cat nu face, parca 7 euro / ml, cand pot da mult mai putin si tot efectul ala e, ca doar perdele subtiri are si rest ? idei sunt, bani...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Am aparut si eu (adik prima care face nunta anu#136;#136;’ viitor.
Oana T, am si eu o problema (de parca numai una ar fi). Eu am nunta in februarie, cand florile sunt destul de scumpe. In afara de baloane si un aranjament floral la prezidiu, ce altceva as mai putea pune in sala,(care e simpla, cu draperii maro si tapiteria scaunelor la fel) si in special pe mese, care sunt destul de inguste.
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
...(bai ne-am pus toate sa o laudam azi )
..pai, nu'sh ce-oti avea..parc-am intrat in anu' mortii..sau mai am putin si crap...zau! ,...doamne fer...
jesia, oana, mersic si voua de urari!
quote:
Originally posted by ooana
Krelia...sarbatoriti diseara! Ce cadou i-ai luat lui Gabi?
Am fost aseara in cora, evident dupa cadori pentru toata tarla de sarbatoriti si pentru ca nu se putea altfel , am plecat si eu cu niste ghetutze din piele-ntoarsa visinii, cu talpa joasa...nu mai pot de dragu' lor , iar iubi a primit neshte adidashi... pardon..pantofi sport de la nevasta-sa ..pardon...viitoarea nevasta
De sarbatorit, in vikend...ca diseara mergem la soacra-mea...ca deh..e fi-su...si-n plus tre' sa-i zicem la multi ani si cumnatelului, adica fratele lu' iubi...si crede-ma ca, numai cand ma gandesc ca o voi vedea iar pe prefacut aia de prietena a lui...sper sa nu ma enervemai tare cand o sa-nceapa soacra-mea.."siiii..ce mai faceti, ce-ati mai facut..."...de parca fi-su e mare patron si ma scoate in fiecare zi la restaurant, ma duce la shopping numa-n Viena si vai dom'le nu mai contenesc in a cheltui banii....of...iar ajungem la soacre...
Mah, io nu stiu...voi puteti fi asa..nesim.......ca asta-i cuvantul, fata de aspecte de genul asta??? Eu una, pe cuvantu' meu..nu pot sa-i rad aleia in nas si sa ma dau super incantata ca o vad, cand io nu poci pentru ca s-o sufar....in plus, ar fi culmea sa-i zic lu' soacra-mea sa nu ma mai intreba atata de aprca ma descoase....ca eu oricum nu fac nimic fara sa stie fi-su..sau nu mergem in cine stie ce high-life-uri....
...ca n-am mai iesit la un cico in mai multi..de nu'sh cand....plus ca vine frigu' acu'...si mi se dashkide apetitu' pentru vin fiert ...cineva doritor?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Oana T
Raza... lasa coafura in pace...ca oricum nu stau confettile prinse de ea!!!
E mult mai frumos si mai de efect balonul Jumbo cu confetti(aurii).Plus ca acestea cad mai lin ca balonasele, efectul dureaza mai mult, e spectaculos!
Artificiile care erau pe ring, sunt artif. de interior, numai o firma de pirotehnica ti le poate furniza. Preturile difera.
Ok... bagam si confetti, da' tac chitic, nu zic la rest... ce, e surpriza, domne, de un' sa stiu eu c-are balonu' inauntru ? corect ? corect !...
iar artif... poti sa ma bati, da' habar n-am de un' le-au luat... erau niste chestii mici, cat palma...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
acu ca m-ai luminat sa stii ca o sa-mi cumpar plasa din aia de lumini...dar...spune-mi cum se prind alea pe perete??? ca poate astia de la restaurant nu vor sa puna 2 cuie sa-mi prind eu plasa!Exista alta varianta?
Deci merge trisat si cu instalatie de brad ? si cum se prind de perete ? merg cu scotch ? ca ma gandesc ca pe sub perdea nu se vede... ia uite, eu deja imi fac planuri...
Oana T, te zapacim... scuze... eu tot mai am intrebari... te rog, mai da-mi idei ( ieftine, dar de efect ), de decorat sala... mesele... nunta mea va fi alb-rosie... eu ma gandeam sa pun gaspou doar la prezidiu, pe restul meselor sa trantesc niste petale de trandafir... ( si 1-2 baloane, dar acum, ca tu ai zis ori flori ori baloane... nu mai stiu ce sa fac...) si apoi sa puna nea Gheorghe sticla de vin pe ele... ... pe munca mea... ca eu as vrea, cat e mirele plecat din oras sa ia nasii, sa dau o fuga la rest sa mai aranjez cate ceva... ca am timp... cred...
Ah, fetelor, voi ati auzit de-o tampenie, ca nu e voie ca in ziua nuntii sa ajunga mireasa la rest, cica nu iese petrecerea bine ?... adica, asa cum vreau eu, sa dau o fuga pt ultimele detalii... nu ca as baga in seama asta, dar... ati auzit ?
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Ok... bagam si confetti, da' tac chitic, nu zic la rest... ce, e surpriza, domne, de un' sa stiu eu c-are balonu' inauntru ? corect ? corect !...
Poate te pun aia sa le aspiri covoru' la nunta.... ...parca te si vaz..in rokie de mirasa, cu o mana tanandu-ti poalele si cu alta tanand de teava aspiratorului si muncind din gre!!
It was a joke, Billy!!!!!
Nu shtiu, da' io, na-s prea merge la risc...eventual pui pe nashu' sa mai dea ceva in plus la chelnari daca nu-s de-acord de la inceput....dar, o surpriza d-asta...mai nu..
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
acu ca m-ai luminat sa stii ca o sa-mi cumpar plasa din aia de lumini...dar...spune-mi cum se prind alea pe perete??? ca poate astia de la restaurant nu vor sa puna 2 cuie sa-mi prind eu plasa!Exista alta varianta?
Deci merge trisat si cu instalatie de brad ? si cum se prind de perete ? merg cu scotch ? ca ma gandesc ca pe sub perdea nu se vede... ia uite, eu deja imi fac planuri...
...m-am zapacit de tot!
Raza...eu ma refer la instalatie de brad tip plasa, nu firu ala pe care sunt insirate luminite!
...si tu unde te gandeai sa le atarni? la geam? eu ma gandeam pe perete in spatele meselor!
Aaaa...imi mai venit o idee...stiti pietricelele alea de decor di plastic care se pun si aranjamentele de flori in boluri transparente? Oare ati inteles ceva?
As pune pietricele portocalii pe mijlocul mesei printre bolurile mele cu flori......hai ca am luat-o razna!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Poate te pun aia sa le aspiri covoru' la nunta.... ...parca te si vaz..in rokie de mirasa, cu o mana tanandu-ti poalele si cu alta tanand de teava aspiratorului si muncind din gre!!
ba nu !... eu, dand din picior si indicatii lu' puiu'... ca doar e oficial sub papuc... brr !... dac-as fi asa, m-ar fi lasat de mult...
serios acum, tb vb la rest dc vor... nu vreau sa-mi strice nimeni ceful de noap-dimineata nuntii...
Raza de soare