Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
Oana T spune:
Pt. Raza de soare am o intrebare...
Am citit mai de muuuult ca vrei sa-ti faci rochia de mireasa cum ai vazut intr-unul din primele nr. din Mireasa. Una cu o trena ff lunga.
Mai vrei asa?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
Raza, litigiile de munca nu costa nimic. tu doar completezi un formular in care spui ce drepturi nu ti-au fost respectate si firma trebuie sa aduca dovezi si toate cele.
unde-i lege nu-i tocmeala!!!!
Multumesc !... of, ce rau e sa fii mic si sa nu stii...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Rallu spune:
Multumim, multumi pt. urari!
Dau si eu naste bombonici si o berica - doua, sa nu-mi sara lumea in cap :))))
Sa-ti traiasca si tie Krelia toata armata de sarbatoriti.
La multi ani din partea mea si celorlalte/celorlalti care poarta aceste nume.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
[
Nu are nici o relevanta asta, draga mea. E pur si simplu o coincidentza. Hai sa deschidem un subiect pe tema "cat de simpatica e Krelia?" sa vedem cine mai e de acord cu mine
Uf, m-ai inteles gresit... pai am zis eu ca nu e ?... ca doar eu o cunosc de mai mult timp... ma bucur pt tine doar ca esti cea mai inversunata dintre fanii Kreliutei... phiu !... si eu ma gandeam sa deschid un fan club...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
si io care te credeam iubitica mea...........
Pai si ce?? Am negat io asta???
Linisteste inimioara...si spune-i ca tot iubitica mea esti !!!... si io-s om statornic fato!!! ...ca doar capricornii-s familisti convinsi, sa stii!!! Si ei nu calca stramb - totu' e sa fie legal ..... pai, nu dejaba vroiam eu sa-mi fac harem si buncar anti-atomic cand eram mica......ete ca partea cu haremu' incet incet se implineste
Pup fata si o rog sa nu mai fie trista, da?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
Miresici, mi-e dor de Ioana - Cristina... ce-o fi cu ea ? ca abia ma obisnuisem cu postarile ei dese, ca a si luat o pauza... daca ne vezi... Ionel, i miss u...
Raza de soare
a.cicel spune:
Raza, citesc si eu ce patesti la munca cu concediul si ma ingrozesc. Eu am un sef (atentie: BARBAT)...sa-mi traiasca multi ani. Ma plictiseam ingrozitor la birou, asa ca mi-a pus internetul. Am nevoie de concediu, ii spun si plec, cate zile am nevoie. Am o problema in timpul programului, il sun si il anunt, apoi plec.
Si pe langa toate astea, citesc impreuna cu el acest super forum si discutam despre nunta mea, mi-a facut rost de palinca la un pret super bun, a vorbit pt mine la un en gros sa iau tot ce am nevoie, ce ramane sa duc inapoi si sa platesc dupa nunta.
Si m-am angajat aici pe bune, adica nu il cunosteam, am venit la interviu, am dat proba la calculator.
Asta da sef.
Raza de soare spune:
Fetelor, am vazut o pozica undeva cu o mireasa care avea si diadema si coronita... coronita era prinsa la spate... nu e prea mult ?
ca eu pana de curand, voiam doar coronita... acum as vrea diadema... insa in nici un caz amandoua !...
mi-am facut acum o listuta cu ce tre' sa cumpar pt mine... am inceput sa visez...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Hai sa deschidem un subiect pe tema "cat de simpatica e Krelia?"....
Ar fi cel mai tare sobect de pe forum!!!
quote:
Originally posted by Raza de soare
...si eu ma gandeam sa deschid un fan club...
..nici asta n-ar fi rau..
Bey, pan' la urma, pe cine sarbatoriti aici?? Ca pana pe 30 noiembrie mai e..hai...reveniti-va!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Oana T
Pt. Raza de soare am o intrebare...
Am citit mai de muuuult ca vrei sa-ti faci rochia de mireasa cum ai vazut intr-unul din primele nr. din Mireasa. Una cu o trena ff lunga.
Mai vrei asa?
Cand de muuuuuuult ? aici, la Mirese sau... la alt forum ? am vrut... dar, pt ca eu-s genul care danseaza pana cade lata si nu-mi imaginez ca la nunta mea va fi altfel, am renuntat... doar la trena lunga... dar la partea de jos, cu multe fuste, min 6, no way !...
De ce intrebi ? asta una si doi, tu cand vii in Bucuresti ?
Raza de soare