Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Raza de soare spune:
olgutza, multumesc de idei !...
jesia, trimis fata...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tehereea
Voi cand ati cerut de nasi le-ati facut si un cadou?Cam ce?
Noi o sa-i invitam la un restaurant si ma gandeam sa le facem si un cadou:un set de pahare,ceva de pus in casa.
Si as avea si eu putin ajutor in privinta unei coafeze sau daca stiti si pe cineva care machiaza bine.Eu sunt blonda cu parul lung si nu prea stiu daca sa-mi fac un coc la nunta sau sa-mi ondulez parul si sa-l prind la spate.Oricum as vrea sa gasesc o tipa de pe-acum sa fiu sigura ca imi face ceva misto.Eventual sa mai merg la ea si inainte de nunta.
Pai, sapt trecuta, cand i-am cerut oficial, am luat un tort, flori si un vin... si gata !...
Cu tine, cu rest... sau cadou... pai daca acum le iei cadou, la nunta ce le mai dai ? bine, depinde cum stati cu banii... dar zic eu ca daca ati mers / veti merge cu cele de mai sus, e ok... vorba Olgutzei, nu-i invata " prost "...
Coafeza exceptionala are fata... cu machiaju'... nu mai zic, ca am tot zis... si si-au batut joc...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
da' vopsitoreasa pricipita, care sa scoata o ditamai radacina la aceeasi culoare ca restul parului....cunoasteti??
ps....vorbim de Bucuresti, desigur!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
papusika spune:
Salut klanul miresicilor de 2006!
Fetelor sunt trista si suparata pentru ca a mai trecut un week-end si eu tot fara restaurant...incerc de 1 saptamana, zilnic sa o prind pe d-na Anca de la Caro sa imi dea detalii despre situatia de anul viitor si nu am noroc deloc....Nu mai stiu pe unde sa ma mai duc...
krelia spune:
quote:
Originally posted by papusika
Fetelor sunt trista si suparata pentru ca a mai trecut un week-end si eu tot fara restaurant...incerc de 1 saptamana, zilnic sa o prind pe d-na Anca de la Caro sa imi dea detalii despre situatia de anul viitor si nu am noroc deloc....Nu mai stiu pe unde sa ma mai duc...
La ce salon de la Caro te-ai gandit??
Daca ai cumva in vedere salonul cel nou, la care parca inca se lucreaza....sa ai in vedere si faptul ca este foarte mare (pentru o nunta de vreo 200 pers) si in plus...iti cer chirie de vreo 2000 de euro...
..despre celelalte saloane nu'sh ce sa-ti spun..dar, nu cred ca se cere chirie la ele...am cunoscut pe cineva care si-a facut nunta acolo, anul asta in septembrie si nu am auzit-o sa fi pomenit ceva de vreo chirie..iar tacamul era in jur de 150 RON.
Hai, fruntea sus si nu ceda luptei!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Rexanne spune:
Tehereea, eu mi-am cerut nasii ... de nasi acum doua saptamani. Nu le-am luat nici un cadou.I-am luat nasei un buchet de flori si atat. Daca vrei sa duci si altceva, o sticla de vin sau de sampanie cred ca este mai mult decat suficient. Parerea mea....
papusika spune:
150 RON.
Hai, fruntea sus si nu ceda luptei!
[/purple][/font=Comic Sans MS]
Krelia...esti o draguta ca in totdeauna...La Caro ma gandeam la salonul cel mic..eu nu am foarte multi invitati vreo 80 ne gasndim noi...dar daca nu reusesc sa dau de persoana in cauza si daca se mai si scumpeste mai bine imi iau gandul...Chestia e ca ce mi-a placut mie, e deja ocupat la anu...sau imi cer minim 100 de persoane...si nu avem...greu...greu..si imi pierd rabdarea!