Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Rexanne

'Neata fetili!!
Acu' imi dadura si astia drumul la net la serviciu ( ca acasa inca nu beneficiez, desi avem in plam de cateva luni...) Si eu vin dintr-un vechend super relaxand la mamicuta mea acasa si m-am intors pe plantatie..Da nu-i nimic, ne asteapta inca o saptamana glorioasa in slujba dragului nostru popor...
Krelia, eu stau pe langa Patinoarul National, pe Campia Libertatii, deci destul de aproape de voi...

Eu vin dintr-un vikend suferind......vineri - "infrumusetare" corporala si sambata - injectziutza in popou...si cand ma gandesc ca mai am inca 7...brrr...asa ca...de-acum incolo, pt mine sambetele vor fi suuuuuuuper dureroase!
Rexanne, pe langa piata volanta, cumva?? Campia Libertatii e strada aia perpendiculare pe bulevard..care se face la un mom. dat la dreapta, de la stop??

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

sau tu vrei detalii financiare?[/purple][/font=Comic Sans MS]

Pai ?... ce ofera, tarife, etc ? sa-mi fac si eu o idee...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Ola, fetele!
Vin si io cu "buna ziua" pe la voi...ca-s intr-un mare pliktis si ma dau utza p-un scaun directorial . Atentie, doar la scaun m-am referit! De azi, lucrez pe un alt post (se poate spune un alt job cu indulgentza ) si cred ca ar fi trebuit sa-mi iau ceva de croshetat . Nu ma plag, c-o duc ca-n rai fatza de altii . Citesc tot ce scrieti si, de-acu, sper sa fiu si io prolifica la capitolu asta.
Nu va spun cat imi lipsesc mie pregatirile pentru nunta....Aveam o ocupatzie constructiva macar . Acu incerc sa fac planuri pentru sarbatori, macar sa visez cu ochii deschisi (si inchisi, cateodata), caci bani oricum nu sunt .

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Cryssy

Buna...frumoase poze ai in album...mai ales daca le-ai facut tu.....m-ar interesa de unde ai luat Photoshop ...si daca ai putea sa-mi dai direct adresa ca sa nu mai stau eu sa caut...mai ales ca sunt destule Photoshop si daca nu-l iau pe cel bun.........merci anticipat

Cryssy & Soare

Eu, eu merci fain! ... A mai zis cineva pe-aici, Photoshop se ia de pe dc++ sau se cumpara (cu cateva sute de $). Daca te referi la trial..., stai sa caut un link. Photoshopul e unul singur, nu stiu la ce te referi cand zici ca "sunt destule Photoshop", sunt mai multe versiuni de fapt. Uite aici ultima (CS2) > http://download.adobe.com/pub/adobe/photoshop/win/cs2/Photoshop_CS2_tryout.zip

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Fetele, ca tot ziceati de Mihai... m-a mancat undeva sa zic da la invitatia sarbatoririi onomasticei baiatului mic al nasilor... are 6 ani si are tot ce vrea... ultimul cadou: un scuter de 12 mil !... pt ca frate-su a primit unu' de 45, i-au luat si lui... si pe langa motorina, flori, o ciunga... tre' sa luam ceva la copil... dar ce ? ca doar copii n-am, nepoti de frati nici atat ( ca restul nu se pun ) sa zic ca am experienta si... nici banuti nulti... ce sa-i luam ? ieftin si care sa arate... scump ? si mult, cantitativ, daca posibil ?... in afar' de bomboane la kil...

olgutza, bine-ai mai venit !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Pai ?... ce ofera, tarife, etc ? sa-mi fac si eu o idee...

Raza, ti-am scris detalii..picanterii..alea alea..in privat!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Kreliuta...ce injectii? esti bolnavioara?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Krelia, multumesc !... ce injectii faci ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Krelia, daca iei in fiecare sambata (adik o data pe saptamana), iei cumva retarpen sau moldamin? Dor al naibii de tare astea

Mergi la inceput

www.calinevents.com, casuta bani, marturii, idei...

Raza de soare

Mergi la inceput