Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
tehereea spune:
buna fetelor.sunt o viitoare mireasa, minunatul eveniment va avea loc pe 3 iunie '06.
deocamdata astept pana pe 1 ian sa-mi fac rezervarea pentru rest.
iar pentru rochie si celelate aranjamente astept pana la targuri.am doua tipe care ar putea sa-mi faca rochia dar nu stiu daca o sa iasa asa cum imi doresc.vom vedea. deocamdata sunt cu cab,libera practica ,cariera ,ce sa-i faci! de-abia am terminat stoma(ubitu la fel)si toti asteapta sa devenim superi doctori peste noapte.
ma rog.bine ca m-am mai linistit cu rest.
pupici.
voi cum va intelegi cu viitoarele soacre?
Rallu spune:
quote:
Originally posted by tehereea
deocamdata sunt cu cab,libera practica ,cariera ,ce sa-i faci! de-abia am terminat stoma(ubitu la fel)si toti asteapta sa devenim superi doctori peste noapte.
Buna Tehereea...
Suntem cam in aceeasi barca: adica si eu de abia am terminat stoma anul asta.
Tu ai fost la stat sau la prticular. Daca ai fost la stat, sunt mari sansele sa ne cunoastem.
In ceea ce priveste cabinet, libera practica, etc., la noi cel putin, stagneaza lucrurile. Ne-au spus ca nu putem face nimic fara diplome in original...si pe alea ni le dau prin februarie.
Ma rog, asta e situatia la stat. Daca ai fost la particular stiu ca v-au dat deja diplomele.
Fetelor, scuze, stiu ca mesajul e cam off-topic.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
tehereea spune:
la stat , seria I.
Tu ai nunta pe 17 iunie? Unde?
Eu pe 3 iunie.
Te-ai ocupat de rochie etc?
tehereea spune:
Ce incantata sunt! Acum am vazut ca apar si eu pe listutza.
Multumesc frumos krelia!Esti o draguta!
Am vazut ca Rallu face la Vulturul. Am auzit lucruri bune de el. Eu stau in Militari , dar nu am fost sa-l vad in cautarile mele;
O sa astept pana in ian sa-mi fac rezervarea la rest. Am tot cautat,dar niciodata nu eram multumita, mereu lipsea ceva.Acum bineinteles ca imi fac probleme cu nr.de locuri.
Rallu spune:
Eu la stat, seria II.
Poate ne si cunoastem...macar din vedere.
Ai un restaurant in minte?
Din experienta mea cu restaurantele stiu ca unii zic sa vi dupa 1 ianuarie iar pt. alte restaurante e prea tarziu (cum e cel la care fac eu nunta).
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
krelia spune:
iulissa, maimu si tehereea, sunteti pe listutza!
tehereea, ia zi-mi cum iti place acolo sha'
maimu, Rexanne, am inteles ca stati prin zona magazinului cu pricina...mai exact pe unde...ca poate sunteti "vecinici" cu mine si cu ralu_trancu
Rallu, relax..nici un mesaj nu e off-topic!
Ah, ralnied, sa nu uiti, sa ne spui rishtorantu'...pentru listutza, ok?
Pup la fete, pe luni!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Vreau si eu acasa....(la krelia)
Adekatelea sa-nteleg ca vrei sa-mi faci frun vizit???
Nu de alta, da' sa-mi spui dinainte, ca sa nu intru-n panica...ca io-s di fel mai prapastioasa...ashea..parol!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
maimu spune:
merci krelia ca m-ai trecut si pe mine pe listuta
stau exact in spate la rond, la alba iulia, pe unde e bca transilvania din rond sunt niste blocuri cu 4 etaje,str se numeste Paunescu Paltin
tu pe unde stai?
pt viitoarele miresici care nu si-a gasit local recomand locul unde eu imi fac nunta,mie mi-a placut f mult si eram hotarata chiar de acum un an, insa asta nu m-a oprit sa mai vad si alte localuri anu asta dar in final am revenit la alegere
in sept stiu ca era ocupat dar poate pt alte luni mai gasiti....
am mai fost luna trecuta si la o nunta la inter ,la sala Ronda si vreau sa va spun ca am fost f dezamagita, era destul de mic ringul iar chelnerii trebuia sa-i vanezi ca sa poti bea ceva
BlueEyes spune:
Uite, uite ca mai am si eu timp sa scriu ... Noroc cu greva Am ajuns la concluzia ca avem tare multe de facut pentru nunta... si timp mai este asha putin...
Sa vedeti ce idee o venit la fata :D O sa faca iubi la scarbici ceva suport din lemn pentru plicuri....o sa-l vopsim alb....si plicurile vor fi portocalii....Asta ca sa nu trebuiasca sa imparta cineva plicurile... Ca nu facem carduri-plic... ni se par cam scumpe... Si cu ocazia asta....ne-am gandit sa inscriptionam si pixuri cu numele noastre si data nuntii.....tot alb-portocaliu...
Oare o sa ne mai vina multe idei pana atunci?
Nunta noastra
Marturii
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...