La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR...stiu ca am intrat cam tarziu pt. urari dar am avut de lucru azi incat nici nu mi-am permis sa ma uit catre calc....se vede ca a fost sotul acasa si a stat 3 zile!mi-a lasat casa pe dos!!!

NATASHA-nici o veste iubito....astept rushii....se incapataneaza sa vina ca intotdeauna....ma bucur ca medicii de aici au terminat cu greva,aveam sufletul la gura ca o vor tine toata luna noiembrie si imi era si frica sa ma gandesc ca va trebui sa mai astept.....si cum nu se poate mai frumos vestea am primit-o de la sotul meu prin telefon si era fffff bucuros ca s-a terminat greva si matza lui(adica eu)pot incepe fiv-ul

MURA-cu ocazia SF.MIHAIL SI GAVRIL am aflat si eu cum te cheama...desi ma intrebam mereu oare cum te numesti?nu am avut curajul niciodata sa te intreb!

MIHAELA(ILIUTA)ma bucr fato ca esti bine...ma gandeam ce oi fi patit de nu dai nici un semn de viata!

va pup pe toate si sa dea d-zeu ca in curand sa ne luam toatede manuta si sa fugim la MAMICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

LA MULTI ANI!!! din toata inima fetelor sarbatorite ieri.
Abia am reusit sa mai intru pe net, fetelor, dar va citesc de cate ori am un pic de timp.
Nu mai am noutati pentru ca nu m-am hotarat inca ce voi face de acum...ma bate gandul sa merg la Dr. T sau la un Dr. la Giulesti...
Voi ce parere aveti?
Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mura ...asta e! M-ai sedus si m-ai abandonat! Eu vroiam sa ne vedem ieri, pentru ca a fost si ziua mea (Mihaela- Laura); ti-aduci aminte ca luni seara iti spuneam la telefon ca "maine tre' neaparat sa ne vedem si sa dau de beut" ? Dar mi-am imaginat ca nu o sa te prind pentru ca vei fi foarte ocupata...singura solutie era sa mergem undeva in 4 ca doar nu era sa ne lasam sotii singuri de ziua noastra! Ne vedem azi, atunci... e bine si azi...sau cand oi putea tu! Te pup!

Fetelor care au inceput tratamentul/investigatiile le urez mult, mult noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Terrapin, eu zic sa incerci la ambii... sa ne dai si noua de veste la ce concluzii au ajuns... La giulesti e vorba cumva de dr.Niculescu? Bafta!

Mergi la inceput

Mura te rog nu ma uita cu pensiunea canina! Incalzita. Pleassseeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La Multi Ani Mura, pmihaela, iliuta, lachione! Sa fiti sanatoase si cu bb-i in brate!
Scuze de intirziere, ieri n-am mai apucat sa va scriu ...

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hello fetele.
Daca e vorba de dr Niculescu, eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte de a merge la el, mai ales daca ai mai mult de 40-45 kg. Eu am 65 si mi-e spus ca sunt foarte grasa si de aceea nu pot avea copii. Acelasi lucru il spune tuturor pacientelor carora nu le poate da o explicatie. Sa nu te superi si sa nu te sperii daca o sa iti spuna ca nu ai nici o sansa sa faci un copil si sa nu incerci IAS sau FIV pentru ca arunci banii pe fereastra si sa te duci mai bine sa infiezi un copil. Este placa pe care o pune tuturor pacientelor.
Lachi imi pare tare rau pentru ieri, chiar nu am stiut ca te cheama si Mihaela. Ti-as fi trimis si eu un SMS la 12.07 noaptea sa iti urez LA MULTI ANI! asa cum ai facut tu.

Hei, am vazut ceva tare misto la dr Protopopescu, stiati ca exista si departatoare de unica folosinta? Sunt de plastic si sunt sigilate.
Cand mi-a spus sa facem eco m-am speriat pentru ca am realizat ca nu mai am prezervative in geanta. Am ramas cu un mare stres de la Mihalache care facea eco cu manusi (din acelea care sunt la vopselele de par) si la care degetele sunt lipite termic si zgaraie ingrozitor. Am avut niste usturimi.... mama , mama, simteam cum ma taie manusa aceea inauntru iar ea statea de vorba cu Matei despre altele si tot misca sonda aceea si ma durea........
O saptamana nu am reusit sa scap de usturimile acelea si m-am dus la ea si i-am spus si a tacut nu a zis nimic, dupa eco ( facuta cu prezervativele mele, aveam la un moment dat 2 cutii de prezervative in geanta, chiar glumeam ca daca imi cade geanta pe undeva si se rastoarna o sa rada lumea de mine ca am atatea prezervative in geanta) am intrebat-o din nou ce sa fac si mi-a zis sa ma spal cu Tantum Rosa si atat.
Dar la Denisa a fost super, avea prezervative.

Mi-a spus cineva ca l-a sunat pe Tutunaru in legatura cu Mihalache si Matei si cu Chlamydia mea si acesta i-a spus ca e imposibil , ca aceasta infectie se ia doar pe cale sexuala.
Trageti si voi concluziile.
Eu nu cred ca am luat-o pe cale sexuala pentru ca in afara de sotul meu nu m-am culcat cu nici un alt barbat, iar sotul meu nu cred ca ma inseala.
Lucram impreuna la acelasi servici in birouri separate ce-i drept, plecam impreuna cu aceeasi masina de acasa si plecam impreuna de la servici spre casa. Pleca in delegatie cu tatal meu si chiar nu stiu cum ar putea sa ma insele. Bine, ca daca ar tine neaparat probabil ca ar putea dar ..... nu cred.
Va pup

Mergi la inceput

Pai avea dreptate T mai Mura, ca si tu tot pe cale sexuala ai luat-o, doar ca nu de la un barbat, ci...de la sonda doctoritei sau de la cateterul cu care ti-a facut inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

quote:
Originally posted by lachione

Pai avea dreptate T mai Mura, ca si tu tot pe cale sexuala ai luat-o, doar ca nu de la un barbat, ci...de la sonda doctoritei sau de la cateterul cu care ti-a facut inseminarea.

Ai dreptate, mai pasarea pheonix, ce mi-e cateterul nesterilizat, ce mi-e ... tot cale sexuala se numeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Mai Mura,
tu te-ai suparat pe mine? Pe cuvint ca nu a fost intentia mea! Tu stii cit curaj mi-a trebuit mie sa-l sun pe doc???? Ce vina am ca am cazut la mijloc? Off tare nu-mi place! si daca cineva ar citi pe-aici si ar face o cit de mica legatura cu realitatea...ar sti imediat cine sint...ori eu nu vreau sa pierd legatura cu dr.T. NU deocamdata....
Acum poate ca va intrebati ce am facut pina la urma...si daca nu, eu ma simt datoare sa va spun cum s-a sfirsit povestea mea luna asta:
echo in ziua 15, luni: endom trilaminar 12.7mm, folicul 21mm, fara stimulare. Ma intreaba doc de Pregnyl, eu ii spun ca nu am facut(nu mi-a zis simbata, cind foliculul era de 18mmm). Luni ar fi tb, cf discutiei de simbata sa fac inseminare(pt ca spermograma nu e stralucita). Se schimba tactica si imi zice Pregnyl 5000U.I. si marti(ziua16) inseminare la drMatei. Eu ii spun ca la un ciclu de 26-27 de zile e cam ciudata situatia in ziua15-16...el imi spune ca nu conteaza asta, ne ghidam dupa folicul! Bun! Fac pregnyl la 9.30. Aflu povestile de la voi, vorbesc cu Mura...reusesc programare la drMoisa pt marti(ieri)-ziua 16. la ora 15.30 echo: nici urma de folicul sau lichid in sacul Douglas..... Cind s-a spart? DrMoisa imi spune ca luni, ff repede dupa echo si pregnyl!
Acum va intreb pe voi: s-a mai intimpalt cuiva? ca in mai putin de 24h de la pregnyl sa se sparga foliculul? Luni dimineata, la 8.30 doc putea sa isi dea seama ca in citeva ore se sparge si nu mai e nevoie de pregnyl?
2 zile am cautat pe net nu am gasit cit timp se vede lichidul in sacul D dupa spargerea folicului. Voi stiti lucrul asta!
In prospectul pregnyl-ului nu scrie cind se sparge f. de la administrare, dar net-ul graieste: in 20h se atinge max de subst activa...
Normal ca luni seara, in asteptarea inseminarii, am pastrat spermat. ca sa fie cit mai multi a 2-a zi!
Asta a fost!
Mura, La multi ani! pt Sf Mihail si Gavril!

Mergi la inceput