La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Haideti sa fim si la bine impreuna si sa ne bucuram pt. Aysha 2, care azi dimineata a primit in dar ... 2 liniute!!!!!! Sa ne bucuram alaturi de ea si sa speram sa ii calcam pe urme cat mai repede.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Aysha FELICITARI!!!...speram sa ne tragi dupa tine pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Va multumesc mult, fetelor, pentru urari !
Ma duc la mamici si va tin locuri ocupate ca sa le gasiti pregatita cand ajungem toate acolo
Va pupa pe toate
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

AYSHA FELICITARI SI SA DEA D-ZEU SA AI O SARCINA FARA PROBLEME SI O NASTERE USOARA!!!!
chiar aveam nevoie de asa veste mai ales ca de cateva zile am cazut in butoiul cu deceptii si nici n-am mai avut chef de net!dar acum vazand ca a mai reusit una dintre noi m-am ridicat!!

am fost la medic fetelor si incep cu DECAPEPTYL in 28 luna asta ......mi se pare ca merge totul asa incet....numar zilele ...orele...pana incep tratamentul si parca e tot mai mult de asteptat....

PICCAFLOR eu sunt aici si cu tot curajul meu mai am si eu momente in care simt ca innebunesc si atunci aleg singuratatea si ma inchid in mine cu gandurrile mele cu tot....dar m-am ridicat dupa cum vezi si sunt din nou la atac si alaturi de voi!!!

pupici multi

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Kla, innarmeaza-te cu rabdare, ca vei avea nevoie cand vei incepe sa numeri zilele dupa ET! Bafta! Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Kla scumpa mea,hai ca nu mai e asa mult...sa nu mai cazi in butoi ca sa vezi bataita ce-ti dau...pai tu esti fata curajoasa si luptatoare,nu?...uite,tocmai am facut copt castane...iti trimit si tie citeva...si-o,asa ,ca merg bine impreuna...ba iti dau si 3...
Si acum ca ai mincat,ai baut si esti inconjurata de parfumul florilor ,nu-i asa ca esti gata de lupta iar?
Mura vrei si tu citeva castane coapte?...poate fac bine la raceala,mai stii?

Mergi la inceput

KLA prin "am facut copt castane" vroiam sa zic am facut castane coapte sau am copt castane...si cum nu ma decideam in privinta variantei,le-am combinat...ce sa zic si eu acum,ca mintea mea e cu capra la raze?

Mergi la inceput

PICCAFLOR-hai ca e tare faza cu "CAPRA LA RAZE"
m-ai facut sa trag un ras bun!

LACHIONE-multumesc frumos.....

.eu mi-as dori tare mult sa fie o "PANDEMIE DE GRAVIDE "luna asta in loc de gripa aviara.

va las ca am de lucru....imi vine babatelul acasa
pupici

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

fetele am intrat sa va zic ca dispar pentru cateva zile ca plec cu soiorul in cursa...cand ma intorc va dau un semn de viata!!!sper sa gasesc vesti buneeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

pucpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

AYSHA 2 FELICITARI!!!!!!!!!!! Sper sa te urmam toate.
Kla, piccaflor, Mura, Lachi, Tabitha, Liana 30, RO ANA, si pt. toate fetele ce nu le-am scris, multi, multi pupici.
BAFTA!!!!!!!!!!!
kLA, AI GRIJA CE FACI CU LUCI IN CURSA.

Mihaela

Mergi la inceput