Mouse -versiunea seriala - unde gasesc??

Mouse -versiunea seriala - unde gasesc?? | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Poate stie cineva...
(Versiunea seriala inseamna cu mufa trapezoidala, nu rotunda.)
Multumesc.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

De la Eroilor,o statie mai sus cu 368,este acolo un magazin,de fapt 2,care au asa ceva.Eu acolo am gasit acum vreo 2 luni.
Incearca.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Multumesc, Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

(Teoretic) la orice magazin de calculatoare si accesorii gasesti adaptor pt. mouse de la PS/2 la serial. Daca nu gasesti imi spui mie ca am 1 kg. de adaptoare.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Gasesti sigur intr-un magazin din Drumul taberei specializat in fotografii si accesorii de calculatoare.Statia se numeste Raul Doamnei,iar magazinul se numeste Agfa.Daca vrei mai multe detalii da-mi un PM.In general eu stiam ca poti gasi la magazine cu accesorii pentru calculatoare...e imposibil sa nu gasesti.
Succes!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Multumesc f. mult pt oferta, Joxy. Daca nu gasesc, te anunt.
Stiu ca ar tb sa se gaseasca la orice magazin de calculatoare, teoretic cel putin. In urma cu vreo doi ani am cautat un astfel de mouse pe la vreo 10-15 magazine si abia am gasit, dupa cateva ore bune, pierdute. O vanzatoare desteapta mi-a zis c-ar trebui schimbat tot sistemul din cauza mouse-ului. Bineinteles ca n-am crezut-o! De nervi, am cumparat doua atunci...
Dar uite ca ma lasa iar mouse-ul, si m-am gandit sa postez inainte de-a nu mai avea cu ce... De adaptor nu stiam...

Catalynaa, merci. Daca nu gasesc mai aproape de mine (Vitan), o sa ajung si-n Dr. Taberei...

Mergi la inceput