Un salariu premiu pentru nastere.Cum?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Multumesc tuturor pentru lamuriri,am fost si am depus si cererea,cu toate datele necesare.Contabilul nostru nu stia nimic,din nou,asa ca am fost la Inspectoratul fortelor de munca.Juristul de acolo a studiat CCM,precum si lista cu institutiile care l-au semnat(si credeti-ma ca sunt o multime),si a gasit si sanatatea...Sfatul lui a fost ca in cazul unui raspuns negativ sa fac o plangere la tribunal,sectia litigii de munca,iar asigurarea lui a fost ca voi primi pana la urma banii,fiind un drept ce se cuvine mai ales bugetarilor,patronatele semnand CCM doar daca au binevoit.Eu sper sa mi se aprobe fara a apela la tribunal.
Inca o data va multumesc pentru postari si raspunsuri.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

MARIUS daca esti in zona te-as ruga frumos sa-mi raspunzi:am intrebat azi la noi la intreprindere despre asta si mi-au spus ca in CCM la nivel de intreprindere nu ete specificat asa ceva si nu ne incadram la aceasta lege,ce zici,e posibil?deci nu am dreptul la premiu?...ce lege mai e si asta,doar pt cei ce au chef sa o respecte?(ultima e binentzeles o intrebare retorica)Multzumesc!

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iti recomand sa iei de la mine de pe site www.romleas.ro pagina legislativa CCMN pt 2005-2006 si ai sa vezi ca una dintre prevederile cu caracter legic este acela ca toate dar absolut toate contractele de munca de rang inferior celui national fie ele de ramura fie de alt nivel nu pot sa aiba prevederi inferioare celui national. Cu alte cuvinte prevedrile CCMN sunt OBLIGATORII pentru toti angajatorii iar daca se incheie (negociaza) contracte si la nivel inferior celui national aceste contracte trebuie OBLIGATORIU sa respecte CCMN si pot sa aiba si alte avantaje superioare rezultate prin negocieri insa inferioare NICIODATA.
Poti sa listezi partea din CCMN si sa le pui acestor "destepti" sub nas. Daca sunt si lideri de sindicat poti sa le sugerezi amical ca se poate propune si altceva in legatura cu ei cum ar fi "schimbarea" din functie pt incompetenta.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

mersic Marius,am sa mai incerc...la noi nu exista sindicat

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

marius, help...

cum pot gasi daca CCM s-a semnat si pt cercetare??? am gasit pt invatamant, mi se pare chiar ciudat sa nu fi semnat si cercetarea... tot caut..., dar nu mi-ar strica o mana de ajutor...

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ioana,
Merci frumos pentru raspunsul tau. M-am lamurit.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francesca-Anais spune:

Eu habar nu am avut de aceasta lege. O sa-i fac o surpriza sefului meu maina, cand o sa-i inmanez cererea.
MULTUMESC!

monika

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinamh

marius, help...

cum pot gasi daca CCM s-a semnat si pt cercetare??? am gasit pt invatamant, mi se pare chiar ciudat sa nu fi semnat si cercetarea... tot caut..., dar nu mi-ar strica o mana de ajutor...

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

CCMN nu se semneaza el are caracter de lege odata ce a fost publicat in MO si devine obligatoriu pentru toate formele institutionale angajatoare de forta de munca, fie private, fie de stat.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francesca-Anais spune:

I-am facut o surpriza sefului meu , azi cand i-am inmanat cererea.
Este vorba despre un salariu de baza, sa inteleg ca nu se impoziteaza ?

monika

Mergi la inceput

Se impoziteaza insa la venitul global. Acum valoarea impozitului este 0 (zero).

Marius Pernes

Mergi la inceput