Cum sa le spun
Raspunsuri - Pagina 2
alinkav spune:
Eu acum 2 ore am aflat ca sunt insarcinata! Si acum o ora m-am intalnit cu mama, si i-am spus.Era foarte bucuroasa.A zis ca e foarte fericita daca sunt eu la randul meu! Asa ca ma simt ca in al 9-lea cer!!!!Deabia astept sa-mi vad
va pup!
alinkav
Veve spune:
Noi eram casatoriti de 7 luni din care 4 am stat separati pt.ca sotul a venit aici imediat dupa nunta;am aflat de sarcina in octombrie si n-am spus imediat la parinti ca sa nu-i ingrijoram.Proaspat aterizati intr-o tara straina,singuri si "in aer" d.p.d.v. financiar...Deh situatia nu era foarte roz.Le-am rezervat surpriza cadou de Craciun,cand,ca si Mihaela,am trimis la toata lumea cate o felicitare(era un capusor de bebe foarte dragut desenat in creion ) care suna ceva de genul "Dragii mei bunici/strabunici/matusa,etc. voi veni pe lume odata cu ciresele de mai (ca a venit in februarie asta-i partea a 2-a!!),bla-bla-bla si de-abia astept sa va cunosc..."Toata lumea a reactionat extraordinar de bine (mama era speriata de moarte da' n-a zis nici "pas").Mai "frumos" a fost cand am nascut in februarie(la 6 luni jumate) si eu le-am spus deabia peste o luna,cand am fost siguri ca va fi totul ok...Mama era sa lesine la telefon si nu s-a oprit din plans vreo saptamana ...
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
iuliana spune:
Familia mea nici acum nu stie ca sint insarcinata, cu toate ca sint in a 20-a sapt. Nu i-am zis in special mamei pemtru ca nu stiu daca se va bucura (si atunci de ce sa imi fac eu griji) si pentru ca tot timpul a zis...ce va trebuie copii?...(ea a crescut 4 si i-a fost foarte greu), plus ca nu a fost de acord cu casatoria mea (nu l-a placut pe sotul meu). Hahaha...cred ca am sa ii spun dupa ce voi naste, sau am sa ii trimit o poza cu bebelusulIn schimb socrilor mei le-am spus imediat dupa ce am facut testul de sarcina si s-au bucurat enorm. Sint foarte fericiti si mindri ca o sa avem un bebelus si adevarul e ca iti creste inima cind ii auzi si pe altii ca se bucura de bucuria ta.
danielac spune:
felicitari pentru sarcina alinkav si sa fiti sanatosi!!!
cat despre crisu eu zic sa le spui si sa nu te mai temi de reatiile lor daca tu si sotul tau va doriti bebicul!!!
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
raducu spune:
La noi a fost altfel. Sotzul meu s-a dus la parintzii lui si le-a aratat poza de la echo si i-a intrebat: Stitzi ce e asta? Viitorul vostru nepotzel(de parca stia sexul). Parintzilor mei le-am interzis sa mai fumeze aproape de mine si si-au dat seama ca sunt insarcinata. Bucurie din ambele partzi. Ajutor nu!
Sanatate maxima si o sarcina usoara!
Mamica lui Raducu
parpalak spune:
Draga Crisule,
Daca crezi ca metodele diplomatice prezentate pina acum crezi ca nu dau rezultate, eu zic sa iei un facalet si sa le pui in vedere ca ar face mai bine sa se bucure si sa te incurajeze, ca ai tu destule nelinisti si ingrijorari si fara ei. Si/sau ceva santaj afectiv, cum ai fost tu cind ai fost mica, daca i-a bucurat venirea ta pe lume etc..
Tinem pumnii si sa ne tii la curent.
parpalak spune:
Veve,
26 de saptamini nu intra la cinci luni jumate? (Adica, IN luna a sasea, pe la jumatea ei?).
Nu-ti spun ca mi-a cazut falca citindu-ti povestea (odata, de doua ori, de trei ori, etc..). Si falca si mina in care-o rezemam, si plombele..