Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!Sanatate multa tuturor bolvanviorilor!Fetelor cine poate sa ma lamureasca si pe mine?Tusea noastra care ne chinuia de 2 luni se pare ca se datora unei bronsite alergice. DAr asta nu e totul. Dupa diagnosticul de bronsita alergica am ajuns la medicul ORL care ne-a spus ca de fapt si aceasta bronsita si toate problemele cu tusea si mucisorii au aparut din cauza polipilor care trebuie scosi. Ne-a dat tratament timp de 1 saptamana dupa care control si sa stabilim cum facem cu polipii.Irina, parca voi ati trecut prin asta?Stie cineva in primul rand ce inseamna adenoidectomie LA RECE? Adica scoaterea polipilor la rece, dar ce e la rece?Si din cate ati auzit sau patit, e recomandat sa se faca scoaterea polipilor acum, cand nu mai e asa cald afara?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia, dar de unde bronsita alergica si soaterea polipilor? Pai ori e alergic ori are polipii inflamati? Ce legatura are una cu alta?
Eu una nu i-as scoate polipii...stiu ca ei sunt prima bariera in calea unei raceli puternice...
Nu stiu daca are vreo legatura dar unchiul meu dupa ce i-a scos (pe la 30 de ani) a facut la 3 luni pneumonie si apoi din cauza organismului slabit tbc...
Un baietel in parc racea in fiecare luna urat, si dupa ce i-a scos polipii i-a fost bine...
Eu as mai consulta un alt Orelist...
Va pupam si sanatate!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sanzi deja mi-e groaza, chiar nu stiu ce sa zic, plus ca mie taaare frica de anestezie genearla.Asa spunea medicul ceva de genul, ca pare a fi bronsita alergica dar in unele cazuri dupa scoaterea polipilor nu mai apar mucozitatile alea multe care se strang in plamani si implicit nu mai apar probleme cu tuse si alte complicatii. Nu stiu, chiar sunt derutata total, da macar stiu ca nu mai tuseste asa urat de cand am inceput cu Aerius.Asa ca deocamdata nu stim ce sa facem, ce sa zicem, ne tinem de tratament si studiem problema.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Ii dai Aerius? E foarte bun, si eu i-am dat lui DAvid intr-o raceala...de atunci sa stii ca nu a mai tusit...decat cand prinde o usoara viroza...
Este un antialergic bun...
Ii mai dai si altceva?
Nu stiu ce sa spun de soaterea polipilor sa nu se mai formeze mucusurile...nu cred de loc... (noi avem in familie pb cu plamanii, si unchiul meu -frate cu cel care a facut tbc - are astm bronsic in forma severa, si de cand si-a scos polipii e si mai rau cu secretiile...pai unde se mai opresc secretiile apoi???? ajung direct in plamani!!! ca nu mai sunt polipii sa le opreasca, nu??? )
Eu spun sa consulti si alti dr!!! Si un pneumolog ca sa iti explice rolul polipilor...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Aerius Eurespal si curatirea nasului bine cu apa de mare apoi vibrocil de 2 ori pe zi si Bioparox de 4 ori pe zi. Am facut si 3 sedinte de aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic. Dupa 7 zile trebuie sa mergem din nou la control ORL.Nu stiu ce sa mai zic, ne-a mai spus ca multi copii care au necesitat scoaterea polipilor si nu li s-a scos, au dezvoltat mai tarziu astmuri puternice.Vreau sa zic ca eu deja sunt terminata dupa alergaturile astea, am fost sambata la doctorul homeopat dupa care duminica am ajuns cu copilul nemancat la doctorita pediatru in ideea ca ii va si recolta sange dar a lasat-o pe luni, luni din nou cu copilul nemancat pentru analize dupa ce inainte dadusem o fuga la medicul de familie pentru a ne trece analizele pe trimitere gratuita. Nu ni s-a completat trimiterea corect, am ajuns cu copilul la analize si ni s-a spus ca trebuie sa ne intoarcem la medicul de familie ca nu a completat cum trebuie, am izbucnit in plans ca m-au lasat nervii, am renuntat la analize si am fost doar la orl si aerosoli si am revenit azi la analize si aerosoli. Acum partea a doua - da sa nu polipi...O sa mergem inainte la doctorita care ne-a recomandat controlul ORL si apoi vedem ce mai facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lucia, dupa cate am citit de bb care au murit dupa operatia asta....copii aia de 5 ani.Doamne fereste-ma.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Lucia, daca Doamne Fereste e sa faca astm, face si cu polipi si fara...eu spun sa te gandesti ff bine!!!!
Uite DAvid are 90% sanse sa faca astm (fratii mamei au pb cu plamanii, unul are chiar astm bronsic pe fond alergic, si eu am pb cu plamanii si sunt alergica, Radu a avut astm in copilarie cu crize cu tot, si nici acum nu e ok ) dar se pare ca o tinem bine in frau acum si ca raspunde ff bine tratamentului...Eu tin pumnii sa fie mereu asa, si sa nu stie ce e ala astm!!!!

am pus poze noi
http://community.webshots.com/album/500241861iAOqVz

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Buna seara !

Ne primiti si pe noi in gasca ? Vlad a aparut pe lume in 15.04.2002. Nu prea am timp (mai am un copilas : Victor 10luni ) de prea multe acum dar nu ma pot abtine sa nu-ti laud odrasla Lucia Mirela : Liviu are un real talent !!! Sa-ti traiasca ! Mai asteapta cu vegetatiile celea, nu te grabi !

Si despre Galagia Sabinei ma mai "informez" periodic dar la alt topic :))) E o fetita tare desteapta ! Sa-ti traiasca !

V.Erica : te salut ...si aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Monique o sa va trec si pe voi pe lista, mai tarziua, bine ati venit si multa sanatate
Lucia nu as scoate la copil polipi.. si mie mi-a zis medicu ca trebe sa mi scoata cand eram copil, aveam 7 ani, nu ma putut convinge mama sa stau sa mi scoata . am mers la mare in 2 - 3 ani la rand si am facut tratamente cu namol si nu am mai racit pt o perioada lunga.
Am vauzt copii cu polipi scoti mai mucosi si mai mult pe antibiotic ca inainte.

Revinc u vesti mai tarziu, am fost la gari si am opera de arta ..pupici la mamici si la copilasi

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Bine ai venit Monique! Sa iti traiasca cei doi V si sa fie sanatosi!Multumim pentru felicitari, insa dupa cum vezi, acum suntem un pic necajiti, nu ne mai arde de desenat, ca ne pufaim toata ziua in nasuc.O sa mergem peste vre-o saptamana sa stam de vorba cu medicii: pediatru si orelist si sa dezbatem problema. Cred ca e mai bine sa nu ne grabim deocamdata dar depinde mult si ce spune medicul pediatru care este o doctorita foarte buna.

Mergi la inceput