Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multa sanatate Brianei si lui Julian si celorlalti bolnaviori!
Pe Lili am masurat-o acum o luna, atunci era metru-etalon
La kile nu stiu cum sta, e slaba, nu are carne pe ea numai pe fundic insa mananca foarte bine, asa ca nu ma stresez.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Sanatate multa la toti cei bolnavi dar in primul rand Multa tarie Ninei si speram sa gaseasca in sfarsit schema care sa mearga cel mai bine la insulina.De marti si Alexandru este mucos si tuseste incarcat dar destul de rar si luam eritro.Cu toate astea l-am dus in continuare la gradinita pentru ca nu face febra si el este un copil care stie ca atunci cand useste trebuie sa puna mana la gura.Problema ramane insa comportamentul lui diferit la gradinita fata de cum este acasa.Acasa asculta, e linistit, politicos doar ca ii place sa i se citeasca f mult si sa sculte muzica.La gradinita trage fetele de par si impinge baieteii, dar mananca singur , sta pe scaunel la lectii stie deja toate cantecelele si poeziile, danseaza cu ceilalti dar nu coloreaza aproape deloc.Am parinti care se uita urat la mine din aceasta cauza si nu stiu ce sa mai fac si cum sa-i explic.Cand ii vorbesc pare ca a inteles dar cum intra in clasa parca intra intr-o agitatie continua , vrea sa alerge si sa se joace.Deja ma gandesc sa stau saptamana viitoare 2 zile in clasa sa vad si eu intr-o zi intreaga cum se desfasoara lucrurile poate descopar asa cauzele deoarece doamnele educatoare doar imi aduc la cunostinta dar nu stiu ce masuri iau ca sa il potoleasca.Asa ca mai avem de luptat pana cand vom devenii si noi baieti cuminti.
Numai bine si sanatate multa la toti copilasii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

salutari de la Constanta
eu am ceva timp de cand nu am mai intrat pe net.nu prea mai stiu nimic de voi dar sper sa reusesc sa citesc ce ati mai scris.
Noi am fost toti raciti destul de urat.Acum suntem mai bine .noi ca noi dar de mariuca ne-a fost teama.Pana la urma a luat zinatt si si-a revenit.
Nina va imbratisez pe amandoua si sper sa ajungeti acasa cat mai repede si bineinteles mai bine.
La multi ani sarbatoritilor !
sanatate si pe curand!
cristina si mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

16.11.2002--- Ana Corina --- Ana
La Multi ani Ana Corina, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri.

Lucia ce vesti ne dai despre Liviu, cum se mai simn te, ai fost la medic, cum au fost citite analizele?
crig72 bine airevenit, sanatate multa si asteptam poze si povestioare cu Mariuca scumpa.
sinzi unde umbli, mai sc si tu, am si eu 2 zile libere si subiectu e mort copt nu am cu cin epalavragi, ce mai face David, ai mai luat ceva discuri pe jocul pe TV?
irina_ina2000 ce sa ii faci asa e cu baieti nazdravani... sanatos sa fie ca restul toate sunt trecatoare.
gabibarta lasa ca nu e slaba, vad eu in poze, decat dolofana sa nu poata fugi mai bine asa.. plus c adaca e vesela, sanatoasa, activa nu trebuie sa iti faci nici o problema.
cgabriela cum mai stati cu sanatate, sper ca totul a revenit la normal si nu mai aveti probleme.

Noi cu mucusori inca, dar suntem spre bine, nu luam nimic de raceala ca medicu zice ca nu are nimic inafara de nas cu muci, nu e virus , nu e tusa nu e nimic si nu are rost sa il indop prima data cand aud asa "verdict" de la el.
Azi avem zi de cumparaturi, sa ne pregatim pt petrecerea de sambata pt ziua lui Julian.. o sa fac multe poze si o sa va arat si voua.
Pupici si sanatate la toata lumea si la toti copii

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

gabbriela citind mesajul tau mi-am adus aminte ca am promis cu ceva timp in urma ca voi pune poze de la ziua mariucai.Nu am putut din pacate atunci dar am reusit sa pun cateva poze acum.nu sunt prea multe ca am avut peripetii cu camera.S-a filmat aiurea si noroc cu invitatii care au facut poze ca altfel ramaneam fara.
Sanzianei nu-i merge netul.
pup si merg si eu la somn poate reusesc.

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra

Amintiri de la implinirea celor 3 anisori

Mergi la inceput

crig72 super pozele, pacat ca sunt asa putine, poate mai aduni de la prieteni si mai ne areti. Mariuca e o scumpa, sa fie sanatoasa si sa iti umple viata cu bucuri multe.
Salutari la Sinzi sa ii tranzmiti din partea mea si sa ii spui ca o astept pe YM sa vb "urgent"

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Am revenit, nu am apucat sa va citesc dar o voi face mai tarziu.Gabbriela petrecere frumoasa maine. Julian ce mai face cu urechiusa lui?Sanatate multa Brianei! Cum se mai simte?Am stat cu Liviu la mama pentru ca am avut de facut 3 zile aerosoli si cum nu am apucat sa cumparam aparatul am mers la Med Life. Azi am fost si la control si treaba sta in felul urmator.Cu polipii, e mult mai bine si ne-a spus ca atata timp cat respira bine pe nas, mai ales noaptea , nu face otite si raceli urate si dese, vom amana operatia si incercam sa ne mentinem nasucul cat mai curat si sa suflam des mucisorii cand e cazul.Apoi la pediatrie:- bronsita alergica- candidoza bucala (din cauza tratamentului indelungat cu antibiotic s-a deteriorat flora bucala lasand loc germenilor - candida)Tratament:Am avut pana acum 5 zile cu Ventolin si 3 zile cu prednison si urmeaza:Ketof 5 ml seara timp de 2 luniSinupret 15 picaturi 3 ori/zi - 30 zileTantum verde spray 1 puff 4ori / zi - 5 zileSpalat bine nasul cu ser fiziologic caldutMultisanostol cu calciu 2.5 ml x 2/zi 30 ziletemperatura constanta in casavas cu apa pe calorifercontrol dupa 3 saptamaninu mers la gradi pana nu se face bine adica deocamdata sigur vom sta acasa 3 saptamani. Of, asta este... sa fie el sanatos.Ce e mai rau e ca are 101 cm si 14.6 kg, ne-a zis doctorita ca are cu 1.5 kg mai putin

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia are dupa toate probabilitatile pneumonie...acu tre sa vina dr s-o vada:(
sunt terminata

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sabina sa ne tii la curent.Sa va faceti bine cat mai repede!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Varsta - KG minim - kg medie - kg maxim
9 luni - 6.7kg - 8.6kg - 10.8kg
12luni - 7.4kg - 9.6kg - 11.8kg
15luni - 8.0kg - 10.4kg - 12.8kg
18luni - 8.7kg - 11.0kg - 13.6kg
21luni - 9.0kg - 11.6kg - 14.2kg
24luni - 9.4kg - 12.0kg - 14.8kg 2 ani
27luni - 9.8kg - 12.6kg - 15.4kg
30luni - 10.3kg - 13.0kg - 16.1kg
33luni - 10.8kg - 13.6kg - 16.6kg
36luni - 11.2kg - 13.8kg - 17.2kg 3 ani
42luni - 11.5kg - 14.5kg - 18.5kg
48luni - 12.0kg - 15.5kg - 19.5kg 4 ani
54luni - 12.9kg - 16.5kg - 20.9kg
60luni - 13.5kg - 17.5kg - 22.0kg 5 ani
66luni - 14.2kg - 18.2kg - 23.4kg
72luni - 15.0kg - 19.0kg - 24.8kg 6 ani
78luni - 15.9kg - 20.0kg - 26.3kg
84luni - 16.8kg - 21.5kg - 28.5kg 7 ani
90luni - 17.5kg - 22.5kg - 30.5kg
96luni - 18.2kg - 24.0kg - 32.5kg 8 ani

Lungime: minim si maxim
9 luni - 64.0cm - 74.5cm
12luni - 67.0cm - 78.0cm
15luni - 70.0cm - 82.0cm
18luni - 73.0cm - 85.5cm
21luni - 75.5cm - 89.0cm
24luni - 78.0cm - 91.5cm 2 ani
27luni - 80.0cm - 94.5cm
30luni - 82.5cm - 97.0cm
33luni - 84.0cm - 99.5cm
36luni - 86.0cm - 101.5cm 3 ani
42luni - 89.5cm - 105.5cm
48luni - 92.0cm - 109.0cm 4 ani
54luni - 95.0cm - 112.0cm
60luni - 97.8cm - 115.5cm 5 ani
66luni - 100.5cm - 118.8cm
72luni - 103.0cm - 121.5cm 6 ani
78luni - 105.5cm - 124.5cm
84luni - 108.0cm - 127.8cm 7 ani
90luni - 110.5cm - 130.5cm
96luni - 113.0cm - 133.5cm 8 ani

Luciaie mi s epare perfect cu greutatea si inaltimea, nu t emai lua dupa toate prostiutele, nu pot copii sa fie toti unu si unu si toti unflati cu paiu si pufosi. Lasal in pace.
Cat despre restul, multa sanatate si sa se faca repede bine
sabina multa sanatate micutei Sofia si sa treceti repede de necaz capu sus si putere

Noi bine, cu mucisoriinca dar ok, in mijlocul la pregatiri pt petrecere.. pupici si sanatate

0 - 2 years 2 - 3 years
Exerciti Animate

Mergi la inceput