Schimbare sediu S.R.L

Schimbare sediu S.R.L | Autor: amalisimona

Link direct la acest mesaj

Caut si eu un raspuns aici, poate mai sunt si alti membri ai forumului care au un srl si au avut de intocmit dosar pentru schimbare de sediu. Sotul meu s-a interesat la Camera de Comert si Industrie despre "birocratia" care trebuie intocmita si i s-a cerut numarul de mobil, urmand a fi sunat de o colega a celui care ii dadea aceste informatii. Aceasta persoana urma sa ne ajute cu actul aditional de schimbare de sediu. Se pare ca acest act aditional nu mai trebuie intocmit in mod obligatoriu la notar, ci poate fi incheiat sub semnatura privata. Nici in ziua de azi, adica dupa 2 sapt nu ne-a sunat nimeni, dar nici noi nu am mai avut timp sa trecem pe la CCI sa vedem ce se intampla.
Intrebarea mea se leaga de notiunea de "semnatura privata". Ce este de fapt acest act aditional sub semnatura privata? Poate fi intocmit si de noi, be baza unui model?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Da, asta-nseamna, ca simpla semnatura a asociatilor/asociatului e suficienta fara a mai fi necesara vreo alta formalitate si bineinteles, redactati voi actul daca aveti un model.
Cred insa ca nu-i nevoie de act aditional, e de ajuns hotararea AGA/ Decizia asociatului unic(in Bucuresti e destul atat). Daca aveti un contract de inchiriere/comodat pt. noul spatiu, aveti grija sa fie incheiat pt. minim un an.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Multumesc mult pentru raspuns. Am vorbit cu cineva care si-a schimbat sediul anul trecut si mi-a promis ca-mi da "hartiile" de model.

Mergi la inceput