Bebelusi de iulie-august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
mamini spune:
MonaI si eu am senzatia uneori ca am avut-o mereu pe Veve, numai nu am stiut...nu stiu sa explic, dar nu mi se pare ca e cu noi de numai 2 luni jumate- sunt dusa cu capul? ma uit uneori la ea si ma sperie cit si mai ales cum o iubesc, draga de ea...
si eu am senzatia ca sunt mai bine definita de Veve decit de orice altceva din ce am facut in viata. problema mea este ca simt ca nu sunt destul si ca nu fac destul pt ea...as vrea sa fiu mai buna in toate felurile, sunt mult mai exigenta cu mine decit inainte si asta e greu.
M
MONAI spune:
Giana, sunteti frumosi toti 3
.
Peca, si eu optez pentru camasile de noapte in maternitate. Toaleta mi-au facut-o de doua ori pe zi in primele 2 zile, apoi mi-am facut-o singura, era apa calda in timpul zilei, iar noaptea foloseam servetele umede daca era nevoie.
Anis, si eu zic la fel ca fetele, da-i mai mult sanul mai putin iubit
, poate si pozitia o deranjeaza cumva, daca esti dreptace si e sanul stang, de exemplu
.
Simonaci79, stai linistita, cred ca fiecare are astfel de "accidente"
. Sa vezi cand vor pica din pat
, n-am auzit mama sa nu fi patit asta, din pacate. Sunt sigura ca esti o mamica tare devotata si buna. Pupici pentru Mario si mamica lui obosita
.
Delia, spuneai ca folosesti Hidrocortizon pentru bubitele de langa ureche. Si noua ne-au aparut odata si doctora ne-a zis ca apar daca zona nu e uscata bine dupa baita. De atunci uscam si dam cu ulei de masline si n-am mai avut probleme. Pentru dermatita atopica, cea de pe fata, exista si un unguent fara cortizon, ELIDEL il cheama, la noi a avut efect. Cu cea seboreica ne luptam tot cu ulei de masline, a disparut in mare parte, doar in fata mai sunt niste scuame.
Sara mea e o scumpa, poate reusesc maine sa intru sa va povestesc mai multe.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Mamini, exact asta simt si eu, ca parca o avem dintotdeauna, asa de bine s-a incadrat in peisaj
.
Sunt sigura ca faci totul pentru ea, la cine merge primul tau gand intotdeauna?
Eu simt ca-s o mama buna
, asa cum simt ca-s o sotie buna, pentru ca la ei ma gandesc in primul rand. Daca lor le e bine, eu sunt cea mai fericita persoana din lume. Nu inseamna ca ma neglijez sau ca eu nu mai contez. Trag de mine sa fiu multumita si cu mine, dar in aceasta perioada simt ca Sara imi aduce mai multe satisfactii decat orice as putea face
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Simonaci79 spune:
Multumesc mult pt incurajari Mona. Va pupam si noi!
Irina- Mario isi trage toata buza de jos inauntru in gurita, fara zgomot si asta numai cand se concentreaza. Cu manutele a inceput mai de mult, se uita crucis la ele si le linge, apoi baga degetelele in gurita si le linge pe rand. Sper sa treaca faya cu buya ca ma dispera cand il vad asa!
Simona si
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Monica-Elena spune:
Simona stai linistita ca si Mihnea isi suge buzita de jos. Mihnea transpira numai la caput cand se agita. Noi oricum nu purtam caciulita absolut deloc decat afara acum pe vremea asta.
Anis si Mihnea are o placere ptr sanul drept si pe stangul mai rar dar cand ii este foame nu mai tine cont. Eu il dau primyul pe cel care nu il acepta si apoi pe cel care ii place.
Azi mi-am scos amandoi baietii in parc ptr 10 min, atat a rezistat tati la plimbare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
irinabungau spune:
Monai, am intrat si eu acum vreo 2 zile sa vad daca s-a deschis subiectul si nu era inca nimeni pe acolo. Acum am intrat si eu sa dau binetze!!! Ma trec fiori cand imi aduc aminte!!!!
Pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
mamini spune:
MonaI ai dreptate, Veve e prioritatea mea nr 1. chiar acum ma uit la ea, e in marsupiu, o plimba tati prin sufragerie, fiindca si-a inceput chiraiala de seara si ii iubesc pe amindoi asa de mult...
mi-e doar ciuda pe mine ca nu-s destul de eficienta si sper sa nu mai plinga serile, ca mi-aduc aminte de toate prostiile...
M
ZenaO spune:
Buna seara!
Ieri a fost marait si n-am avut timp, azi e cu taica-su.
Simona, Mario poate nu reactioneaza ca al meu la suc. Cu, Ca e in functie de copil cred. Matei nu are nici o reactie la imaginea lui in oglinda.
Bogdana, poate Cristina plange dupa baita ca ii e frig. Mai stiu un caz. Incalzeste-i pe calorifer prosoplul. Cu parul mi-e mai bine asa, parca nu mai cade asa mult, sau e prea scurt si nu-l mai observ. Am citit mai departe ca te-ai tuns. Sa-ti fie de bine.
Monica, merci pentru raspunsul cu Ca.
Ancak, eu am folosit Nidoflor, dar la fundulet, a facut minuni. Noi Vigantol folosim 2 picaturi si cica pana la 1 an si 6 luni. Deci astea se administreaza in functie de bebel cum zicea Monica.
Am vazut poze cu Matei si Andrei. Ce copii frumosi am facut noi mamicile astea de iulie-august!
Ella, si pe mine ma speriat flacaul intr-o perioada, ca nu regurgita ci vomita de-a dreptul.In perioada aia facea kk la 3 zile. Debridat ne-a dat atunci si s-a reglat, acum face kk in fiecare zi si regurgiteaza normal. Debridatul regleaza fluzul intestinal.
Anis, am o prietena cu un bebe de 7 luni si are lapte doar la un san ca flacaul de la 5 luni nu l-a mai vrut si pe celalalt si are un san mare si unul mic.
Simona, cred si eu ca esti deprimata daca la 3-4 noaptea nu dormi. Nu cred ca te odihnesti destul. Eu ieri am avut gargauni ca Matei n-a dormit deloc ziua si m-a obosit ingrozitor, seara imi venea sa-mi strang de gat barbatul asa ca... De tremurat nu stiu ce sa zic, dar cu buzita cred ca e un tic de-al lui ca suptul pumnului la al meu.
Giana foarte frumos site-ul lui Dany.
Noapte linistita dragelor!
Zina si bb Matei 11 aug '05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
truli-luli spune:
Iti multumesc Bogdana pt raspuns. Te admir ffff mult pt ca reusesti cu 2 copii sa ne citesti si sa ne raspunzi. Un
pt tine si printesele tale. Asa e cum ai spus si tu, nu mai vrea sanul decat la masa de noaptea cand o pun la san adormita si nu mai face nazuri si la mom acela sanii mei sunt si foarte plini. In timpul zilei ma mulg atat cat pot,m dar nu ma prea pricep. dar cat pot scot pt fiecare masa ca sa ii pot da fetei mele inca putin laptic de la mami, atat cat mai este. Nu fierb laptele de la mine, doar il incalzesc impreuna cu apa pt laptele praf (pt ca laptele meu il tin la frigider din momentul cand il mulg pana la masa urmatoare). Vreau sa va intreb are ceva daca fac asa sau trebuie sa ii dau separat laptele meu de laptele praf??
Simona te inteleg foarte bine cand spui ca te simti obosita si terminata si pusa pe plans. La fel gandesc si eu ca am un copil dulce si cuminte, nu ma pot plange. Si totusi simt o oboseala in oase care nu mai trece cu un somn bun de dupaamiaza sau cu o ora de pauza. E o oboseala care nu ma lasa nici sa dorm
. In ideea asta am chemat-o pe mama mea sa mai vina cateva zile la mine sa ma ajute dar s-a nimerit asa nasol ca exact zilele astea mi-au venit cumnatii pe cap, ca au treaba in Bucuresti, asa ca iar nu apuc sa ma linistesc deloc 

Asa ca inca mai tanjesc dupa un moment de liniste si relaxare adevarata.
Anis nu stiu cum sa te ajut pt ca si fata mea a avut preferinte. De fapt de la inceput a desfundat mai bine canalele la sanul stang decat la cel drept. de papat a papat tot timpul din amandoi dar dreptul a produs tot timpul mai mult lapte. Iar acum cand ma mulg vad ca din stangul curge mult mai greu. Poate ca la fel e si la tine. In cazul asta poti sa mai incerci sa desfunzi canalele cu o pompa ceva.
imi cer scuze dar nu mai stiu cine spunea ca bebe isi suge buza de jos. asa face si zuzca mea de cateva zile dar eu nu ma ingrijorez pt ca ma gandesc ca face parte din descoperirile facute de ea in fiecare zi. Ca de pumni s-a saturat deja sa ia unul pe rand. acum se straduieste sa ii bage in gurita pe amndoi odata![]()
cami si ANA 17.08.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
mamini spune:
Cami, eu ii dadeam lui Veve intii laptele de la mine si apoi formula, nu le amestecam intre ele. fiindca ar fi fost pacat daca raminea, sa arunc laptele meu- si asa era putin. sper sa rezolvati problema.
M