Constanta la apel (54)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
CRIXIA spune:
'neatza!
Mai ce de sarbatoriti avem! am consultat si eu listuta, care e tare lunga, am constatat ca suntem o mare familie!
Ela, esti binevenita printre noi, iar dorintele sa devina cat mai repede realitate!
Cornelia, cam devreme la servici!
O zi linistita va doresc!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ela2004 spune:
Buna dimineata ... si multumesc pentru primirea voastra..
Sanzi_ana am spus ca sunt "adoptata" pentru ca eu sunt de fapt din Braila (de origine), dar am terminat scoala aici si am ramas aici...si imi place la nebunie...
Dar hai sa spun cate ceva despre mine...Sunt in Constanta de 11 ani, sunt casatorita de 1 an si trei luni, iar sotul meu este navigator si va dati seama ca nu prea sta mult cu mine acasa.. Eu am descoperit acest site printr-o prietenena si mi-a placut foarte mult, mai ales dupa ce m-am casatorit si am inceput sa ne gandim la un .. Si uite asa incetul cu incetul am inceput sa citesc cat mai mult pe site, in special subiectele aspirantelor pentru bebei, dar in acelasi timp va descoperisem si pe voi si imi doream ca atunci cand se va intampla minunea si mie sa ma primiti si pe mine in "gasca" voastra...
Si asta pana intr-una din zilele astea, cand o fata extraordinara( care o ) m-a invitat pe forumul vostru si mi-am dat seama ca voi nu sunteti doar niste mamici extraordinare, ci si niste femei cu suflete bune care puteti sa imi deveniti niste prietene speciale. Si unde mai pui ca nu sunteti toate numai mamici , ci si cateva aspirante..
Si cam asta despre mine...si mai ales dupa cum v-ati dat seama imi doresc sa ne dea Dumnezeu cat mai repede un copil pentru ca iubesc la nebunie copii. Singura problema care o cunosc deocamdata este faptul ca anul acesta sotul meu a fost doar 3 luni cu mine acasa si nu s-a intamplat inca minunea. Deci nu vreau sa disper..
Eu acum va si va spun o zi buna la toate fetele..
Aa..sa nu uit ... pentru Roxana ca m-a bagat si pe mine in listuta voastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor
Cornelia, imi pare bine sa aud de vestile bune, sa fie numai din astea in viitor!
Ela, ai vazut bine ca nu suntem doar mamici...eu le stresez pe fete de cand eram gravi....si uite acu am ajuns sa dau sfaturi despre pitici! ce mai trece timpul, vorba Madalinei....
Mada, a propos, ce mai face Sofi? cum se impaca cu "bona"?
Sanzi hihihi e baiat darnic David....bravo!
Andra bafta pentru marti!!!! deci 15 noiembrie....scorpion curat mandrul tau! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti amandoi sanatosi!
azi sunt un pic agitata, pregatesc materiale ptr un simpozion, asa ca sper sa revin later!
o zi frumoasa tuturor!
sinzi_ana spune:
Neata...
Noi ne-am trezit ff tarziu Radu a fugit cu DAvid la gradi, mereu intarziati...astia suntem...
Multam de urari...chiar ca creste din apa si noi ne miram mereu de el, de fiecare cioara zice ca puiul ei e cel mai frumos, destept
DAr, Roxa, de unde darnic??? Nu da decat jucariile cu care nu se mai joaca!!!! in rest nu-i deloc...e tare zgarcit!!!! Chiar nu stim ce sa ii mai facem sa impartaseasca si el din jucariile lui cu care se joaca...cand merge la pisu zice "nu-mi ia nimeni trenu, da???"
Ela, si sotul meu tot "marinel"...Ce a terminat sotul tau? In ce an? Poate au fost colegi
Am fugit...va pupam
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Neatza!
Bine ai venit, Ela! Nu cumva nick-ul tau vine de la Mihaela si a fost si ziua ta ieri?
Azi l-am facut colet pe Sebi si l-am trimis la buni, asa ca.... azi muncesc cu drag si spor, pt-al tarii viitor!
Sinzi, am citit si noi perlele ghiocelului si ne-am amuzat!
Tania, hellooooooo, ce mai faceti?
Mamici, Sebi al meu se tot constipa de cand i-am schimbat lapticul, desi i-am scos banana, orezul, pastele, etc. Cred ca-i laptele prea gras...!? Aveti idee cum se indoieste cu apa sau ce sa fac? Ca pe lapte praf nu-l mai bag....
Pupici si o zi frumoasa! Vic &
Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
Vic, ce lapte ii dai acum? 3,3% grasime? incearca cu 1,8 dar nu cred ca e de la lapte totusi....ai incercat o para pe zi? si rosii....la noi fac minuni!
Sanzi hihihi stiu ca nu da jucarii.....dar e frumos ca le sorteaza macar!
cornelianeli spune:
buna dimineata,ma primiti si pe mine in gasca voastra?
v-am mai citit din cand in cand, am avut nunta anul acesta pe 15 octombrie, o "luna' de miere ca-n povesti.......ne dorim tare mult un pitic, sper sa ne si reuseasca
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
ela2004 spune:
Sanziana sotul meu a terminat UMC-ul in 1997 si este ofiter de punte..
Mi-ar place sa fi fost coleg cu sotul tau...
Mav tu crezi ca daca ma chema Mihaela nu sarbatoream cu voi ?? Mai ales ca sunt si noua...va "serveam" eu o bombonica ceva ca sa va indulcesc si mai tare decat sunteti... Pe mine ma cheama Ionela si o sa ma sarbatoriti de Sf. Ion..Oricum
ca te-ai gandit la mine..
Si bine ai venit Corneliani si sa-ti de-a Dumnezeu un cat mai repede. Apropo..m-am uitat putin pe pozele de la nunta si sunteti tare frumusei..
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by ela2004
Si bine ai venit Corneliani si sa-ti de-a Dumnezeu uncat mai repede. Apropo..m-am uitat putin pe pozele de la nunta si sunteti tare frumusei..
multumim ela
![](pupic.gif)
si sotul meu este tot ofiter punte, a terminat academia in 2002
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
roxanaz spune:
Cornelianeli, bine ai venit! te-am trecut in listuta....daca vrei si tu titlul de "aspiranta" spune-mi! maaaiiii ce imi place cand ne inmultim asa....si numai tineret!!!!