buna fetili, a nascut cineva de curand la polizu, urmeaza sa nasc si eu cam intr-o luna si vroiam sa stiu si eu care mai sunt preturile, conditiile, tot ce puteti sa-mi spuneti, sar-mana
Roxana Lilea,mama Mariei 4 ani si ceva
eu am nascut acum 4 luni juma, eu am fost multumita, nu e lux insa eu am fost multumita.
personalulo este amabil, chiar daca nu loe adi nimic.
ce sa spun, eu am nascut normal, fara epidurala, am dat la medic 4 mil, la asistenta sefa 500 mii si la inca o asistenta tot 500 mii swi \au fost super de treaba, m-au ajutat.
in rest, am avut bani la mine insa nu m-am indesat sa dau, am dat la cine am considerat.
daca mai vrei sa stii ceva,intreaba-ma
nastere usoara
Iar ma bag in speranta ca duc subiectul in "fata " si ni se raspunde.
Spuneti-ne cum mai e la Polizu eu cred ca o sa nasc sapt viit la Polizu prin cezariana.va multumin
Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel
Am nascut la Polizu in luna iulie, la sfarsit. AM fost multumita de conditii si de personal. Am stat intr-o rezerva cu 2 paturi si cu baie. A stat si mama cu mine, ca am nascut prin cezariana si nu-l puteam lua pe bb in brate ca ma durea operatia si nici nu ma prea descurcam.
Am nascut cu d-na dr. Radulescu Mihaela, care a fost atenta cu mine si cu colega de salon, care nascuse si ea prin cezariana.
Cu privire la preturi: am dat 9 milioane la dr., cate 1,5 milioane la dr. ce o asista, 500.000 la asistenta si moasa, la dr. neonatolog 500.000, ca nu prea si-a dat silinta si la asistente si infirmiere, cate 100.000 sau 50.000 lei sau chiar 30.000 lei.
VA doresc mult noroc si sa aveti niste bbei sanatosi si frumosi