as vrea un raspuns mai exact

as vrea un raspuns mai exact | Autor: floryyy

Link direct la acest mesaj

am apelat aici pt ca nu stiam cui sa ma adresez..si cred ca pot gasi un raspuns.mi-am inceput viata sexuala acum o luna(am 18 ani jumate)si as vrea sa merg la un consult ginecologic.as dori sa stiu in Constanta ce medici ginecologi buni sunt?as opta mai mult sa fie o doamna doctor..m-as simti putin mai bine.am vazut ca se tot vorbeste despre d-na dr Lutescu..sa merg la dansa sau ce alte d-ne dr bune si pregatite profesional mai sunt(as dori si adresa lor).vreau doar un consult si eventual prescrierea unor metode contraceptive.astept un raspuns pt ca vreau sa fac un consult cat mai repede.
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Draga floryyy,
eu nu sunt din Constanta, dar parerea mea e sa mergi la oricare ginecolog recomandat de cineva apropiat.
La primul control ti se va face un tuseu vaginal, o examinare mamara si ti se pun cateva intrebari. Apoi ti se vor prescrie niste anticonceptionale.
Ca sa nu te simti stanjenita, ia pe tine o bluza mai lunga, care sati acopere partile intime pana urci pe masa. Nu ai de ce sa-ti fie rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

draga Floryyy, bine ai venit la despre copii!
poti intra la subiectul fetelor din constanta, "constanta la apel" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60211.
iti pot recomanda doctorita mea, dr. Tomescu, cabinetul este pe lapusneanu, lanmga trocadero, telefon 694.159.
cabinetul dr. Lutescu nu stiu unde este, dar daca postezi la subiectul de mai sus or sa te indrume fetele.
toate cele bune,
Roxana

Mergi la inceput