Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 2
paxela spune:
vio pe unde umbli cuscra, ce face nora mea? ai disparut iar?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
fulguletz spune:
Madachan, eu ii dau lu David seara piureu de legume ...de fapt, ce-i dau la pranz ii dau si seara...plus bibe cu lapte inainte de culcare...
David nu e omul brei-urilor, cerealelor..el vrea carnatzi si fasole
...
Si nu ma plang, mananca bine, uneori cam cu figuri...da tot slabanatura e...![]()

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
ad_rianna spune:
fulguletz
, felis
...m-ati facut sa plang! ma duc la culcare ca iar am picat in borcanul cu melancolie in care ma scald de cateva zile. ma tot gandesc cum eram acum 1 an.
imi zice si mie cineva cum pot gasi mesaje in arhiva?
bianca si tudor (03.11.2004)
monica-elizabet spune:
mey, am uitat sa va zic ca ruxi in alergaturile ei prin toata casa a cazut si si-a facut o "jdrelitura" deasupra buzitei...dar tot frumoasa e....![]()
moama cat e ceasul, am fugit la culcarica...am alegat azi ca o nebuna in toate partile si ma mai si laudam ca sunt in vacantza si ca stau linistita...
de maine incep cele 3 zile de stat singura cu amandoi "puradeii"...pleaca mama la tzara si ramanem singurei...da las ca ne-om descurca noi.
va pup pe toate si pe bbelusi
noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Dutzi spune:
Bravo, Fulguletz, esti nemaipomenita!
Emotionant, ca traim minunea de-a ne vedea bebelusii deveniti copilasi, dar si distractiv, ca micutii astia sunt si frumosi si haiosi, nu mai contenesc sa ne umple de voie buna
.
Madachan, Iustin a mancat in seara asta dovleac copt cu iaurt, pentru prima data...si a fost in extaz
.
Ce zici, crezi ca v-ar placea?(asta in caz ca n-ati testat deja)
Va pupam pe toti,
impreuna spune:
fulguletz ce inspirata esti 
Am vazut asa copii frumoshi, ma mai uit o data pe indelete![]()
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Miche spune:
vai da ce activitate!! mai ca acu un an ![]()
am vazut pozici cu aniversati SUPERBE pozici si SUPERBI aniversati!
La multi ani si aniversatilor de azi Maria si Kenzo!
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Miche spune:
Fulgu, nota 20!!
Gandacico, io-s veterana , lucru cu photoshopul de 3 ani ![]()
bravo, frumoasa pasiune !
Fetelor , de ceva timp Darius papa mancare omeneasca , nu bebeluseasca ! asta e, altfel riscam sa-mi vad baietu schelet numa cu tzatza.(pe care cand o vede sau aude de ea face: he he he )![]()
Miche si
Darius
(26.11.2004)
try spune:
Uite-aici ce tigrut a fost alex de Halloween.
Onitza, ziceai de coliva si-am uitat sa-ti scriu: pui grausorul la fiert (eu n umasor apa, pun din ochi) si lasi sa fiarba pana infloreste grausorul si scade apa mult (daca ai pus prea mutla, i llasi la foc mai mic - sa nu se prinda - pana scade suficient de mult.
Apoi cat inca e fierbinte eu pun zaharul (dupa gust), apoi pun nuca taiata marunt (de regula 1/3 din volumu lde gausor fiert sa fie si volumul de nuca maruntita). Apoi ii pun esenta de rom (sau ce s-o gasi prin casa, eu nu-s foarte stricta la chestiile astea, pun ce-am la indemana. Si sa mai razi si coaja de la o lamaie. Cand se mai raceste o asezi si-o conturezi pe-o farfurie si presari peste ea pesmet sau biscuiti rasi dati prin strecuratoare apoi presari zahar farin tot dat pri nstrecuratoare (daca pui direct zaharul farin, coliva il umezeste si-l absoarbe; pesmetul actioneaza ca o bariera de umezeala). Si la sfarsit tai o forma de cruce pe o hartie, o pun peste coliva i mijloc si presar cacao tot c ustrecuratoare. Dupa ce indepartezi hartia, ramane o forma de cruce de cacao (sau mai degraba din cacao) cu fondul alb. Dumnezeu sa primeasca...
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
Am uitat sa-t ispun sa pui un praf de sare la grausor cand il pui la fiert.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi