informatii pt calatorie in danemarka. URGENT PLS!

informatii pt calatorie in danemarka. URGENT PLS! | Autor: kjmami

Link direct la acest mesaj

buna fetelor

am si eu nevoie de ajutorul vostru

cineva vrea sa o invite pe o prietena de=a mea in danemarka dar nici ea si nici persoana respectiva nu sti care este procedura pt asta. e nevoie de visa? de unde o ia.? daca nu e nevoie de viza cum e treaba cu invitatia? unde trebuie sa o inregistreze el acolo? se completeaza vre-un formular la primaria din orasul lui...sau cum?
va rog mult sa ma ajutati pt ca noi nu stim nimic in legatura cu asta
si ea trebuie sa ajunga neaparat acolo pana la sfarsitul saptamanii viitoare

va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Kjmami, vad ca esti din Bucuresti, de ce nu intrebi direct la sursa, ambasada Danemarcei de ce ai nevoie pentru o vizita in D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenash spune:

nu ai nevoie de viza pt a intra in danemarca, spunei persoanei care face invitatia (asta numai in cazul in care este danez) sa mearga la politie cu pasaportul si cu invitatia in care sa precizeze ca ofera cazare pe parcursul sederii, si sa-i roage sa puna o stampila de autentificare pe invitatie.
asta este tot.
mai este o varianta sa faca o invitatie si sa mearga la un notar public sa o legalizeze, dar costa, nu stiu cat...

aici la vama nu vei avea nevoie de nici o invitatie sau viza.
din cauza gripei aviare i-ti vor controla bagajele asa ca nu lua nimic de provenienta animala.

numai bine

Patrik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

multumesc pt raspunsuri

loma nu ma duc direct la ambasadat dk pt ca eram sigura ca aici o sa gasesc raspunsuri si pt ca am vrut sa am o idee despre ce ii trebuie...daca era nevoie se ducea intradevar si pana acolo

elenash iti multumesc mult pt raspuns.

kj mami si dani

Mergi la inceput