Culori gresie/faianta

Culori gresie/faianta | Autor: mariana75

Link direct la acest mesaj

Buna,
zilele viitoare urmeaza sa ne alegem gresia si faianta pentru cele 2 bai si bucatarie, as dori si eu sa-mi dati cateva idei de culori si combinatii, va rog mult.
Eu in mare as dori asa:
- bucataria pe bej
- o baie pe bleu
- cealalta baie pe portocaliu deschis (apropo: ar merge faianta galben pal si gresie portocalie?)
Va multumesc mult, pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

saptamina trecuta intrebam si eu despre gresie si faianta, dar nu de culori ci de calitate...
acum am cumparat deja, gresie si faianta pentru bucatarie si baie si gresie pt. hol
culori: in baie: faianta in doua culori, verde inchis+bej+bordura cu model; gresie verde inchis la fel ca faianta, combinatia e foarte faina;
bucatarie: faianta in doua culori, brun roscat + bordura +bej, gresie brun roscata, care imita piatra la fel ca in hol
nu stiu daca cele doua culori spuse de tine se potrivesc, nu-mi dau seama dar te sfatuiesc sa mergi prin magazinele care au si expozitii unde sunt prezentate foarte frumos modelele in combinatii de culori
de ex. se poarta foarte mult si da foarte bine albastru indigo cu portocaliu sau negru cu rosu...etc. sfatul meu numai umblind prin magazine vei descoperi ce-ti place si ce ti se potriveste cu ambientul pe care-l ai in casa
P.S. atentie la calitrate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinadil spune:

Fetelor, eu mi-am facut baia anul trecut tot in acesta perioada, albastru uni lucios, cu galben tot lucios aruncat ici colo, dupa calculele pe care io le facusem trebuia sa-mi ajunga dar de unde ,albastru nu am mai gasit asa ca i-am tras o dunga cu faianta galbena sus spre tavan.A iesit super!!!Acum e foarte laudata baita mea.

http://bella.netfirms.com/ro.htm
http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=57873&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sunt moarta dupa bej, e o culoare asa distinsa... In sufragerie, eu am mocheta bej, canapele caramizii si mobila tot bej. In bucatarie - galben cu verde/caramiziu, faianta galben pai, gresia bej.
ptr baie as opta pentru un galben pai, toate culori mate.

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Cand mi-am aranjat garsoniera in Romania, pentru baie am cumparat doua nuante de albastru cu brau intre ele tot pe albastru, iar in bucatarie alte nunate de albastu.Sunt inebunita dupa aceasta culoare.Am incercat sa am ot pe albastru, inclusiv aparatele de bucatarie, de la prajitor de paine pana la frigider.
Unde stam acum am cumparat apartamentul si are 2 ani, asa ca gresia si faianta erau puse.Dar am avut norocul ca baia mica si bucataria sa fie albastru si alb, iar baia mare sa fie galben pai faianta si bordo gresia.Ma tot batea gandul sa o schimbam, dar al meu nici nu vrea sa auda de asa ceva, si chiar incepe si mie sa imi placa.Toata gresie este in placi mari, este mult mai aspectoasa.Am incercat ca nuantele de albastru sa fie destul de deschise, mai ales partea de sus al braului, ca sa nu inchid prea tare incaperile.
Eu cred ca trebuie sa iti alegi o culoare care tie iti place, nu care se "poarta acum".Am auzit si vanzatori de genul:"cumparati asta doamna ca asta se poarta acum".Si la anul ce fac, schimb grsia ca nu se mai poarta?
Mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,
in aceasta dimineata am fost la Delta Design si am ales gresia si faianta.
Am luat asa...
- bucataria: gresia "parchet", culoare maron, faianta bej deschis (mobila va fi portocalie cu vanilie)
- baile: gresia portocaliu deschis, faianta partea de jos tot portocaliu, iar diferenta pana in tavan, galben pal.
Cam asta ar fi... multumesc mult.
Sanatate si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mariana, super. ma voi inspira si eu, imi plac mult culorile calde.

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput