Bebelusi de martie - aprilie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
adseana spune:
Prima amintire din copilarie...hmmm...cred ca aveam cam 2-3 ani si eram in sat la bunicii din partea mamei (care au murit demuult, aveam doar 4 ani cand s-au prapadit)...si eu dormeam cu o bucata din camasa de noapte a mamei
, pe care am uitat-o acasa...si mama imi zicea noaptea in pat sa o tin de haine, dar eu nu si nu, vroiam bucatica mea favorita
si cand am ajuns acasa am rascolit toata camera dupa ea, dar nu am mai gasit-o, "au dus-o tiganii"
, si asa...de atunci dorm singura, fara alte cele![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
adseana spune:
Am uitat sa va spun, am facut album nou cu Alexandra la 6 luni jumate
...ca deh...daca tot ii facem atatea poze, sa o vada lumea, nu?![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
adseana spune:
Mamacita cum a fost ieri la Bucuresti?Sper ca totul e OK cu Alex!
Daria si eu ii dau ficat, dar mai rar...si il fierb impreuna cu legumele, mult!
Ellinia cum e Stefan?
ALICIA!

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
andira spune:
Ariadna si Adseana - am vazut pozicile si mi-au placut tare mult!!
Sonia e tare expresiva iar Alexandra e dulce foc dormind in brate la mami!!
fetitelor!
Rrox - ca mai intotdeauna ne potrivim la pareri
... da, nici eu nu stiu daca o sa se materializeze dorinta asta, dar mi-ar place sa adopt un bebe...
Multumesc pt urare, iti spun maine cum a fost si ce-a zis.![]()
Daria - nici eu nu stiu ce sa-ti spun de ficatel, dar pediatra noastra nu ne-a zis nici un cuvant de ficatel. Asa ca eu il ignor. ![]()
E drept insa ca nici pui nu i-am dat inca, dar cred ca ma duc azi sa cumpar, e cazul sa-i mai schimb meniul copilului, deja da semne de plictiseala...![]()
Amintiri cu mama...imi aduc aminte cum ma strangea in brate tare cand eram mica, si ma acoperea cu sarutari - cam cum fac eu cu Irina acum, de zice Ionut ca o "albesc"...![]()
Nu prea ma dadeam in vant dupa asemenea manifestari de iubire cand eram mica, deh, ma dadeam ca sunt mare, dar acum imi lipsesc... acum chiar sunt mare...![]()
Irina, piticul meu drag
ninocikap spune:
asa mai Adseana ca ne-am luat cu comentariile si am uitat sa uram la multi ani....
La multi ani!!!! pentru Alicia - Caramella si Sylvia Eloise - Mary-Jane.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
ninocikap spune:
eu i-am dat lui Alex ficatel, dar sa zic cam o data la o saptamana jumate...
in schimb nu i-am dat carnita de vitel si de peste pana acum.... trebuie sa iau masuri...
Poze
Varsta Alex
dariaevelin spune:
merci fetelor!
V-am scris un mesaj lung,in care v-am nominalizat pe toate,dar nu eram logata
.
rrox fetele ziceau ca are nitrati spanacul si de aia nu e bun. Dar daca-i dau 15 legume(evident,alternez!),e ok,nu? Cum e Ioana astazi? A venit vantul schimbarilor la frumusica?Ce pitoresc ai invatat zilele sapt!
danna,adsena,andira merci
adsena cat de rar ii dai? Alexandra e o frumoasa! Si ce multe jucarii are!
danna ce cantitate sa dau? 25 g? Daca fierb 45 min- 1 ora, e ok?
andira baietel vei avea! Radu si Tudor imi placeau si mie. Numai ca nu am ales singura. Am fi vrut Noel(chiar daca inseamna Craciun in fr,ne placea exasperant de mult!)- dar poporul nostru l-ar fi strigat Noiel,si,de aici Noie...Am optat pt Brien, care inseamna, in celta,puternic.Ni s-a parut stralucitor.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
andira spune:
Ninocikap - stii ca eu cer pareri in dublu exemplar (cel putin)..![]()
Dr de familie mi-a zis sa nu-i dau carne de vitel pt ca ii solicita ficatul, si nu acum, dar mai incolo, dupa 25-30 ani, e posibil sa aiba probleme.
Pediatra in schimb mi-a zis ca pot sa-i dau.
Ca atare...am decis sa nu-i dau decat pui pana la un an!![]()
Irina, piticul meu drag
ninocikap spune:
Daria am uitat sa spun ca eu pun ficatelul cu vreo ora inainte sa il fierb in lapte dulce.
Poze
Varsta Alex
danna_J spune:
Daria, e suficient 25 gr si da, e destul daca il fierbi 45 de minute, poate putin cam mult ca e fragil, insa pentru mai multa siguranta e ok. Eu nu i-am dat Sarei inca si o sa astept pana la 8 luni.micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005