Stare de depresie -cum scapam?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Danacaltan, sunt de acord cu tine.
Alinaxeni, imi pare rau ca ai trecut prin momente grele.Sper sa le depasesti cu bine.Totusi, nu cred ca e nevoie de un psihiatru.
De fapt Teodora D, are dreptate.Nu e depresie, e tristete, nemultumire...spuneti-i cum vreti.N-am avut momente in care sa-mi pierd vointa de viata, sau altceva.Am fost doar necajita si nu era nimeni care sa ma scoata din starea asta.
De felul meu sunt o persoana destul de nebunatica si distractiva, dar oricine are si caderi (mai mari sau mai mici; cu sau fara motiv).

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Aseara am citit o carte "Deprimarea si tamaduirea ei in Invatatura Bisericii"..E interesanta"depresia se caracterizeaza de obicei prin tristete,insotita insa de teama,sentimente de vinovatie si remuscare,manie,ura,plictiseala,oboseala,dezgust,descurajare,disperare,stari care redau durerea sufleteasca si pesimismul"...
Si eu sufar de aceasta boala dar doar de vreo 2 luni,cred ca mi s-a acumulat stresul din ultimii ani si acum a refulat..O sa incerc sa iau gingo biloba,sa merg si la biserica si sa vedem ce rezultate vor fi!
Sa auzim si de bine!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Am intrat si eu pe-aici. Ma duc sa caut gingko biloba si dupa aceea... mai vorbim.Papapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Aerobicul, activitatea fizica, kick boxingul, joggingul, orice fel de sport iti va reduce mult depresia. Asta nu o spun eu ci Dennise Austin. Eu numai am incercat si merge... In cazul meu merge mult mai eficient decit toate cumparaturile din lume... Pt. simplul motiv ca tes simti bine fizic dupa ce facis port, iti da energie, pofta de viata... si, cel putin eu, ma tot intreb, oare care sint limitele corpului meu? Oare pot sa faca asta, si asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Dana, pentru depresii existentiale exista si psihoterapii existentiale: Analiza existentiala si logoterapia.

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ginko Biloba (sper ca a scris corect?) merge si cand esti insarcinata?
Stiu ca o sa spuneti ca in starea mea e natural sa te simti mai aiurea, dar am job, casnicie care trebuie sa mearga inainte indiferent de starea mea.
Deci, merge? De unde se cumpara?

Merci

J 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

J G, eu am folosit Gingkgo biloba acum cativa ani, pt. imbunatatirea oxigenarii creierului, am cumparat flaconul de la farmacie. nu stiu daca poti folosi insarcinata fiind, iti recomand sa rogi farmacista sa-ti dea prospectul si sa vezi ce scrie in el.
sarcina usoara si fara stress!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Carmen, ai incercat sa bei ceai de sunatoare? sunt cunoscute proprietatile antidepresive ale acesteia. Daca nu-ti e comod sa faci zilnic ceai, gasesti capsule cu extract de sunatoare la plafar.

Cred ca citirea Psalmilor din Biblie ti-ar folosi tare mult. Eu intotdeauna gasesc in ei alinare.

editez, ca am uitat ceva. Tu faci exercitii fizice? Dupa o jumatatate de ora, te simti excelent. In plus, te ajuta si la slabit . Incearca!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Eftimie, nu astepta sa fii dusa de val in viata, ia tu bagheta si dirijeaza-ti-o !

Toate sentimentele care te clatina isi au originea tot in tine.
Viata nimanui nu e roz, dar sa stii ca sunt unii care ...ori isi cumpara lentile de contact roz, ori isi picteaza sufletul in roz, ori.....

De cele mai multe ori persoanele care cad in depresii mari si eventual se gandesc la suicid, sunt persoane implinite material, care arata bine, dar dependente de ceva/cineva, fara forta interioara, persoane neautonome. Deci nu banii sau look-ul sunt reteta fericirii, ci doar o minte deschisa, independenta si cu mult potential benefic.

A...si, ŕ-propos de slabit...te asigur ca daca iti doresti cu adevarat asta.....o sa slabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Fratilor, ce ma baga pe mine rau de tot in depresie este foamea. Cand mi-e foameeeeeee, vad negru.

Cred ca endorfinele mele au conexiuni stranse cu stomacul.

Mergi la inceput