cozonac - o reteata mai usoara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daaa, astept reteta, Disperata !
Sa va fie de bine :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multumim!

deci:

500 g mascarpone
400 g piscoturi tip savoiardi
3 galbenusuri de oua
6 linguri zahar
cacao pt presarat deasupra
2 cani cafea neindulcita

mascarponele se freaca cu zaharul pana devine putin lichid. se adauga galbenusurile in amestec. piscoturile se inmoaie rapid in cafea printr-o trecere rapida si se aseaza in platou, de preferat intr-o cutie . se alterneaza piscoturi - mascarpone, picoturi, mascarpone si deasupra se presara cacao.

italianca pretinde ca asta este reteta originala a prajiturii, ca maica-sa i-o face de cand era mica... la... la... la.

am facut-o , e excelenta, insa nu prea sunt de acord cu galbenusurile crude din ea.... salmonela... am facut-o impreuna cu ea , ca altfel le scoteam... data viitoare am sa le elimin de tot, sa vad ce iese.

iar mascarponele cred ca s-ar inlocui perfect cu o smantana groasa dintr-aia de-a noastra! am sa incerc si asa.

iar pt copil mi-am zis sa inlocuiesc cafeaua cu ness quick...

asa ca....

pofta buna! sa-mi zici daca o faci si ti-a placut!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Disperata,
am sa comit varianta ta, cu mascarpone, bine-nteles fara oua ca mi-e frica, bine ca nu ai patit nimik !
Dar numai de Sarbatorile Pastelui, ca`s la dieta, asa ca salivez si ling monitorul pana atunci

Mergi la inceput

si am uitat sa spun ca in amestec se pune amaretto.... scuze... asta pt ca eu nu am pus.

vrei sa spui ca pana de paste esti la cura? ce regim tii?

Mergi la inceput

Disperata,
daca ai sughitat aseara, io te-am avut in gand. Am fost la o cina si am rezistat eroic pana au inceput sa pape Tiramisu ... si am papat o bucatica si ma gandeam ca abia astept sa fac si io
Daaaa, sunt la dieta, de fapt un nou mod de viata, WeighWatchers (pap de toate in limitele punctelor permise :-) suna pompos dar te obisnuiesti)

Mergi la inceput

mamagiuliei: te rog, poti sa-mi spui unde anume pe topicul vostru este explicat despre acest nou stil de viata? am incercat sa caut singura , insa....

Nou stil de viatza: 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79

am tampit nu alta, nu se poate cauta nimic acolo... si ca sa citesti.... trebuie sa iesi la pensie totalmente...

zi-mi si mie, te rog....

Mergi la inceput

Off topic ... poate ne impusca moderatorii
http://www.cata27.worldfreeweb.com/miha/WW/ lista de puncte, mod de calcul, calculatorul de puncte

Mergi la inceput

multumesc mamagiuliei>>> nu e prea greu ? dart lasa ca te intreb la femina intim!

Mergi la inceput

gata: mi-am cumparat masina de paine... acum o sa-mi framant cozonacul cu ea.... astept insa o reteta mai buna.... vad ca sunt tot felul de topicuri pe tema aasta... nici nu stii ce reteta sa alegi!

Mergi la inceput