pop up killer
Raspunsuri - Pagina 2
ardeiash spune:
bine, si atunci daca dezactivezi firewall, nu poti contracta virusi?
s-auzim numai de bine!
Oana_B spune:
Intra virusii daca nu-i firewall da' hai ca n-or intra taman atunci, ar fi curat ghionion:))) ca nici nu il dezactivezi pe o perioada prea lunga totusi si de obicei cand detecteaza ca nu e altul windows-ul il activeaza pe al lui (la xp), nu stiu cat e de performant ala da' oricum mai bine decat deloc.
Sa vii sa zici daca ai rezolvat, sunt curioasa.
Oana_B
Donia spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
nu-i tot ala
firewall-ul opreste virusii la poarta si antivirusul ii curata pe aia care au trecut de firewall.
Oana_B
In fine! Dupa atata timp inteleg si eu! Sarutmanusitele.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ardeiash spune:
am dezactivat firewall si apoi l-am activat si nu mi-a mai mers internetul. stai, sa zic mai rar-------- deci acum am 2 probleme:
1. nu pot intra pe geocities. com sa-mi actualizez site-ul
2. daca bag firewall nu-mi mai merge net-ul. mai sa fie.... cum naiba' sew brodesc otate la mine?
si cu pop up-urile tot nu mi-a iesit. cand m--am dus in internet exploree - tools, la mine nu exista optiunea pop uo ca sa intru-n settings. ca naiba'
s-auzim numai de bine!
Oana_B spune:
M-am blocat. Poate cineva care are Norton sa explice cum sa-l setezi sa te lase sa accesezi netul, ca eu nu-l mai folosesc pe asta, nu poti sta fara firewall. Poate ca totusi nu era pop up blocker poate ca tot Norton trebuie setat sa te lase sa accesezi anumite site-uri.
Cum am eu Zone Alarm, am cumparat versiunea Security Suite si la instalare by default nu puteam sa fac aproape nici o miscare, home page-ul meu este ala de la yahoo, nu aveam nici o poza in pagina, nu scria sus Yahoo, pe desprecopii nu mi se miscau mutrele, mi s-a dereglat si yahoo messenger, are niste parental controls stricte nu ca m-as duce pe siteuri dubioase da' ZA este prea exagerat:))) a trebuit sa dezactivez la el intr-o veselie. Asa si cu Norton, vezi pe unde trebuie umblat sa te mai lase sa respiri.
Oana_B
ardeiash spune:
multumesc oanaB, acum chiar ca nu stiu ce sa ma fac cu nortonul asta..... poate mai citeste cineva...
o zi buna!
s-auzim numai de bine!
Donia spune:
Pana ma mai uit prin Nortonul meu iti mai dau o idee, anume sa ii faci un update lui Norton.
Eu acum vreo doua luni nu mai puteam intra pe desprecopii si m-a sfatuit un prieten sa ii fac un update Nortonului. Chiar daca el face asta de unul singur la anumite intervale, a trebuit sa ii dau eu comanda asta si apoi sa il las sa aplice ce a gasit. Numai asa am avut acces la site din nou.
Ma mai uit si eu la setari si revin mai pe seara.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ardeiash spune:
multumesc Donia, insa tocmai ieri, inainte de a verifica inca o data tot ce-am povestit am facut eu, nu norton-ul, update, cade deci si varianta asta... nu stiu ce sa ma mai fac...
s-auzim numai de bine!