Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta spune:
Fetelor, daca stiti o firma buna care face mobila la comanda, va rog sa imi scrieti pe PM.
Crinuta si
Rayan
tomasa spune:
Monica,
, esti o scumpa!!! Desi cu siguranta nu merit complimentele, trebuie sa recunosc ca mi-au facut placere. 
Daniela, mie dr. noastra mi le-a trecut deja pe toate astea pe carnetul de vaccinari, de-aia le stiu nu din alt motiv. Chiar m-am uitat acolo ca sa-i raspund Florinei parca. Culcer este pt. imunizare si eu o voi asculta. Singurul pe care nu-l fac e antigripalul. Din pacate si noi dam sa
cum simtim ceva care nu e f. fin pasat prin mancare. Dau totul prin blender si in rest, la fel ca voi muscam si molfaim paine, mere sau altceva dar nu la masa. Abia astept sa inceapa sa mestece si el.
Shobo, sa nu crezi ca gatesc non-stop, departe de mine
...desi in general imi face placere sa gatesc. Tot ce am insirat acolo se face f. usor, de copt coace singur cuptorul, supa la fel, se face repede si imi ia timp doar curatatul legumelor, cat despre orez si gris cu lapte, ce poate fi mai simplu de facut? Restul sunt combinatii de fructe proaspete sau iaurt cumparat, amestecat cu cate ceva...vezi ca ti-am dat un PM cu ceva ce cred ca te intereseaza.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Amaya, Andrei e mai mic decat ai nostri, poate de-aia aveti inca problema cu legumele. Si noi am trecut prin asta, nu a fost usor si cred ca multi bebelusi au ceva probleme in a le accepta, dar nu te ingrijora, va veni si vremea cand o sa le manance.
Cat despre dinti, imi pare rau sa daram un mit sau sa dezamagesc pe fetele care au auzit ca dintii aparuti mai tarziu sunt mai sanatosi. Cica nu e asa. Noi am intrebat stomatologul despre vorba asta transmisa din gura in gura, pt. ca eu eram ingrijorata invers, ca Tudor are 2 dinti de la 5 luni, iar la 7 luni avea deja 6. Mi-a spus ca e folclor si ca sanatatea sau rezistenta dintilor nu are nici o legatura cu data la care au iesit. La fel mi-a confirmat si varul meu care e tot medic stomatolog si de asemenea Simona Dinca si-a intrebat stomatologul, acelasi raspuns.
Insa cu siguranta nu e absolut nici o problema daca ies mai tarziu, primul dinte poate aparea la 4 luni sau la 11, tine de informatia genetica sau de modul cum asimileaza copilul calciul si e la fel de normal in ambele feluri. Ca sa nu mai spun ca unii copii se nasc cu dinti
, iar noi cunoasteam in parc un baietel caruia primul dinte i-a dat la 1 an si ceva.
Eu zic sa te bucuri ca ai avut o perioada mai lunga de respiro, eu m-am ofticat ca din colici am dat direct in dureri de dinti! si mai ales ca Andrei nici colici n-a avut, esti o mare norocoasa!!!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , ne cerem scuze pt. lipsa si incerc sa intru in datoriile de membru DC. Mi-e mi-ati lipsit mult insa am avut un felde pact cusotul un timp fara televizor si computer si sincer ne-a prins bine . Ne-am apropiat unulde altul si am ascultat mai cu atentie la ceea ce aveam de spus .
Am fost sambata intr-un paradis naturist cu multe saune , masaj , etc. am papat la restaurantul lor in capoate , ce mai super fain asa in doi jumate de zi de pe la 15:00-pana la-23:00 .
Am vazut ca se vorbeste de dinti noi la 9 luni si jumate nu avem nici o urma de dinte , nimic nimic . Dar nu imi fac griji eu cred ca e mai bine asa caci cica sunt mai puternici si tin mai mult .
Cu papa la noi e asa :
-7:00 lapte cu cereale
-10:00 fructe
-13:00 mancarica de cartofi cu carne si legume (diverse borcanele)
-15:00 danone sau lapte special cu banana biscuite etc.
-18:00 piure de mancarica complectat cu lapte
-13:00 lapte
eu ii dau cam totul din comert , branza , iaurtul si ce o fii . I-am dat sibudinca . Pepene galben si cate si mai cate . cartofi prajiti insa nu mult .
Ma duc acum sa citesc ce s-a mai scris ca faza cu dinti am vazut-o asa in treacat , revin daca mai pot adica asa mai pe ascuns cand sotul nu e de fata , nu trisez ci pur si simplu doar cand suntem impreuna nu ne bagam la calculici .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Crinia spune:
Buna!!!
Sunt mamica unui baietel frumusel
, Lucian,care s-a nascut pe 23 februarie 2005. Vrem si noi sa ne inscrim in grupa voastra.
Ne primiti?
Karina
kita spune:
Karina sa traiasca Lucian si sa fie cuminte si sanatos. Bine ai venit;
Noi ne-am dat tare rau peste cap cu schimbatul orei; ieri dimineata s-a trezit Andrei pe la ora 6 (ora veche), si de obicei il mai lasam in patut sa se mai joace, caci nu plange , ci doar il auzi cum zdrangane ce are la indemana sau lalaie, si am zis ca de fapt e ora 7, si ca sa nu ne dam peste cap cu programul am fugit in bucatarie si i-am facut laptele; l-a mancat pe tot 240ml, l-am pus pe olita (facut a doua oara tot tacamul)si l-am schimbat, si toata chestia asta a durat o ora; Gaby intre timp s-a trezit si el si pas- pas la calculator sa mai joace si el un joculet; l-am oprit din drum, l-am pus sa potriveasca cu o ora dupa, toate ceasurile de prin casa si i-am zis ca deja e tarziu si sa ne apucam sa facem o pizza; Pe la ora 10:30 dupa ceasurile noastre"potrivite", ghiftuiti de pizza, pun mana pe telefon , o sun pe mama, ca doar era tarziu, iar ea mi-a zis ca e abia 8:30 si ca se imbraca sa plece la biserica; Asa ca m-am dus repede in pat, si am mai tras un somn bun...
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Lali spune:
Revin si eu in peisaj si de data asta promit ca nu mai dispar...
Ne-am mutat la Baia Mare, am fost in concediu si m-am reintors la serviciu. Toate astea m-au tinut departe de forum, am intrat din cand in cand si atunci mai mult am citit...
Dragos este super bine, avem 10 luni si 4 zile, 11 kg si 78 cm si 2 dintisori jos si 3 sus. Merge tinut doar de o manuta si e un super-mancacios si pofticios...
Am o rugaminte pentru Crinuta, te rog sa imi modifici si mie datele in listuta ca nu mai tin minte cum se face...
Pupici bebeilor si mamicilor,
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
danielai spune:
Shobo, Kita : Ref la cantitatea de grasimi din iaurt, eu ma gandeam la nivelul de colesterol, caci din cate stiu eu sunt grasimi saturate (la fel ca si cele din carnea de porc sau galbenusul de ou, de exemplu).
Amaya - nu stiu daca nu am mai scris. Incearca sa-i pui putin lapte praf in piure (o masura).
Tomasa - in legatura cu pasatul. Eu sunt putin ingrijorata, caci stiu un baietel de patru ani care si acuma tot pasat prefera si nu vreau sa ajung acolo. Dar nici solutii nu prea am.
Karina - bine ai venit. Si eu sunt relativ noua, important e ca putem comunica.