Bebelusi de nov-dec 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
ioana_du spune:
FELIS SI MIHAITA , BINE ATI REVENIT !!!!!!!! 

Tin sa felicit, cu scuzele de rigoare pt. intarziere, toti sarbatoritii pe care i-am ratat (nu am avut nicicum timp sa intru pe forum saptamana asta, numai intr-o plimbare am tinut-o).
Stefania, felicitari, draga viitoare matusica, o sa-ti placa postura, e taaaare bine cand esti matusica! 
Eu sint bucuroasa ca sora mea s-a refuacut foarte repede, si ca fetita ei este sanatoasa si frumoasa.
Maine mi se termina concediul, deci in aceasta dupa-amiaza o duc pe Bia inapoi la ai mei. 

Imi vor lipsi cumplit serile cu ea, cand ne pisiceam si ne pupam amandoua pe canapea.![]()
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
monica-elizabet spune:
buna dimineatza (cam tarziu)...hmmm...nu avem nici un sarbatorit azi?
nu-i nimik...la multi ani pentru toti copilashii si mamicile lor, sa fie sanatosi

parca m-am obisnuit sa o tinem tot intr-o petrecere![]()
la nunta a fost super dar muzica fff tare si acum mai aud in urechi muzica

va pup si am fugit la copilasi
sa aveti o zi minunata si copilasi cumintei
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
FELIS spune:
IOANA_DU... multumesc mult de urari!...
IONELA-ROXANA ce-ti mai face cucuiata mica?... Mai are temperatura?... Sanatate multa!
Am reusit sa citesc ieri un capitol si jumatate si am mai aflat cate ceva:
FLORYPOP
... 
Felicitari!...

Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!...
Imi inchipui ca esti 
TRY a inceput serviciul si a cam plans pe sub birou
Imi pare rau... Te cred ca ti-a fost tare greu!...
, dar din cate am inteles, ai inceput sa te obisnuiesti cat de cat, mai ales ca mamele veterane in ale muncii (ELIZA si IOANA_DU) ti-au impartasit din experientza lor personala. SErvici usor in continuare!...
MONICA... ma bucur ca ti-a venit sotul acasa... Si noi am trecut prin experientza revederii: si Mihai a plans in prima seara cand il vedea pe Cornel.
Dar ne-am revenit si totul e OK acum
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Buna dimineata!
Roxana, cum a fost la petrecere? Ce-a facut piticul Mihnea? Don'soara Bianca? Cred ca v-ati distrat daca inca n-ai aparut...
Ionela ce face micutza? Sanatate multa multa...stim cum e sa fii cu sufletu la gura....
Felis...mai zi-ne de Mihaita...curajosu trupei 
O duminica frumoasa si
la toate
mami
de
vladut(15 nov.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by aime
Felis...mai zi-ne de Mihaita...curajosu trupei
mamide
vladut(15 nov.2004)
Cat de curand, ca acum ma grabesc sa ii dau papa!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60697" target="_blank">Aici urari pt o bebelusa de-a noastra!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ionela roxana spune:
fetelor va multumesc mult ca v-ati gandit la noi

m-am speriat rau
cand am vazut ca termometrul urca cu viteza luminii
; ardea precum soba de teracota, si nu-mi puteam da seama de ce
; cu o saptamana inainte fusese racita, tuse si muci, dar fara febra!; au fost amandoua la fel; le-am indopat cu med., inca pe Emily mai mult!!!; vineri, c-am tooooata ziua, dar pe seara a intrecut orice masura, in sensul ca parca era super- energizanta, mergea si chiuia de bucurie, se urca, cobora din canapea, se tavalea pe jos, de-abuselea, radea cu gura pana la urechi; ne uitam la ea si nu ne venea a crede ochilor ca face asa, ea care de-obicei este ffff. serioasa si nu prea ba pe nimeni in seama, jucandu-se in legea ei, ne-facand prea multa galagie.
Sambata dimineata cand m-am trezit nu-mi venea sa cred ca ea, care cu o zi inainte fusese plina de energie, era ca o carpa, gemea, iar piciorusele, manutele, capsorul, manutele, nu-mai spun de pieptisor si spatisor, ce-mai era ca un cuptor; nu mi-a venit a crede de prima senzatie la atingere, ochii ii erau rosii, de parca plansese o sapt., de mers nici nu se putea discuta, nici macar sa stea in picioare, se tara si gemea, si spunea decat "meme!!! , la adresa mea; am luat termometrul si l-am pus in functiune, si cand am vazut cu ce repeziciune urca am vazut negru in fata ochilor; avea 38.6
; ne-am imbracat cu totii sa mergem la medic; inainte de a pleca iar i-am luat temp. 39.1
!!!; era fff. moale; in timp ce-am asteptat sa intram la medic i-am dat niste lapte si putina painica, si m-a bucurat faptul ca a mancat putin; a vazut-o intr-un final medicul si mia spus ca nu are nimic, dar ca s-ar putea sa fie nus ce boala asiatica(am inteles ca in europa nu este, si nici traducerea in engleza nu o stiu), care ar trebui sa-i apara pana la 1.5 luni(c-am asa apare la toti copii, dar Arisa nu a avut asa ceva, de-aia nu stiu nimic); boala se manifesta prin urcare temp. pana la 39.5 timp de trei zile, dupa care febra scate la normal si apare o eruptie pe corp, eruptie ce dureaza c-am o sapt., si pe urma se poate numi sf. bolii; defapt prin scaderea febrei boala ia sfarsit, numa` ca ramane eruptia; nu exista vaccin, nu exista tratament!!!
; ieri c-and am ajuns acasa tot intr-o febra, 38.7, 38.9, 39.1, 39.4

; aici m-am speriat si i-am pus supozitor, plus medicatia care mi-a daduse, ce mai biata Emily era o intreaga farmacia; decat gemea!; intr-un final printre gemete a adormit, refuzand total lapte, si acceptand doar sanul!; puneam mana pe ea

.....; incercam cai pun comprese reci, era jale ca nu ma lasa s-o ating pe nicaieri; si uite-asa n-eam chinuit pana dimineata, cu treziri de poate 4 ori pe noapte, iar la un momenta dat adormisem cu termometrul in mana, si cand m-am trezit l-am gasit in plapuma
; temp. noaptea a fost numa` 38.9, 38.6, 39
; gemea continiuuuuu!!!
; mai ca-mi venea sa plang langa ea(of, of, proasta mai sunt la faze de-astea!; o mangaiam pe cap sii spuneam ca trebui sa reziste, de parca cine stie ce-ar fi fost, dar in mintea mea bolnava erau numai ganduri aiurite
); dimineata cand ne-am trezit era fresh, ii scazuse la 37.3
, dar am mers din nou la medic, care nu ne-a dat nici un raspuns clar, cu doar med, si cica sa ne mai ducem si marti; nus poate da seama de la ce face febra inca; asa ca sa mai asteptam si sa ne mentinem pe medicatie!!!
scuza ca v-am plictisit cu povestile mele, dar am simtit nevoia sa o spun
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
Jasmine spune:
Ionela,nu ne-ai plictisit deloc,dimpotriva,chiar asteptam sa ne spui ce s-a mai intamplat.Te inteleg ca te-ai speriat cand ai vazut asa febra.Si Radu a facut febra cam 38,5 cand i-a iesit dintele si toata noaptea a plans,de fapt a urlat.Asa ca stiu cum e.
Jasmine si
Radu
roserb spune:
Gata, o facuram si pe asta, avem baiat de 1 an, sarbatorit si fara motz! POZE AICI
Multumim mult inca o data pentru urari!
Deci: fiu-meu va fi un doctor bogat, pe deasupra si credincios, care in final isi va cumpara si o masina, 

, asta daca e sa ne luam dupa ce a luat de pe tava (seringa, banii- astea amandoua deodata
, apoi o iconita, si cheile de la masina lui tat-su).
A fost super cumintel la petrecere, nu a plans nici macar la "tuns", desi era f. obosit pt ca dormise putin dupa amiaza. Ne-am ditrat tare bine,Mihnea si-a improspatat garderoba pt ca a primit un munte de haine si o gramada de jucarii! Dupa petrecere a dormit precum un bolovan vreo 10 ore
.
Ionela, ma bucur ca Emily nu mai are febra, 
POZE CU PITICII
aime spune:
Ionela...sanatate multa la puiuca...si noi am trecut luni noaptea printr-o experienta cam ca a ta...bagam antitermice la greu si febra ioc...pana cand i-am dat un sfert de paracetamol pastiluta si a cedat. I-a fost rau tare lui Vladut, a vomat, a dat si in diaree...i-am facut toate analizele posibile...concluzia ... ceva viral pe care i l-am dat eu, ptr ca a doua zi si eu la fel, doar ca noi ducem altfel o boala...si la fel ma gandeam si eu, nu stiu, da mai ales cand e noapte...si parca nu se mai face dimineata....pupici multi si sanatate 
mami
de
vladut(15 nov.2004)
aime spune:
Roxana....pai sa stiu ca bantuiam si eu pe aici, sa vaz...pui sau nu poze
...acu ma duc sa le vizionez ![]()
mami
de
vladut(15 nov.2004)