Salutare!
Cine stie ceva despre acest program? Il folositi? Se taxeaza ceva? Merge?
Aveti programe de trimitere sms free de pe computer?
Merci pentru orice sugestie
Assa
Raspunsuri
Iubika spune:
in principiu sms.ac merge, pe baza sistemului de credite... dar e cam multa bataie de cap.
nu ar fi mai simplu cu myx?
Jocelyn spune:
Da, eu il folosesc de mult timp. M-am inregistrat cand imi luasem o cartela de telefon in Anglia. Pot trimite doar 8 sms-uri gratis pe zi oriunde vrei.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
assa spune:
Myx din cate stiu eu nu merge pentru sms in afara tarii, ori eu pentru asta am nevoie.
Cele 8 mesaje sunt free sau sunt ceva taxe ? Sunt cam cand vine vorba de tehnica asa ca ....poate ma lumineaza cineva si pe mine
Assa
Jocelyn spune:
Assa, am scris mai sus ca cele 8/zi sunt gratis, adica free
daca vrei sa trimiti mai multe se plateste.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
assa spune:
Jocelyn m-am prins Dar am mai vazut si ca nu merge cu nr. din Romania , asa ca tot degeaba....
Poate stie cineva alt site....
Assa
josefine spune:
sms.ac a inceput sa dea rateuri. am doua conturi, unul cu un numar de anglia si un numar de aici, inainte aveam 8 mesaje/zi, gratis, dar in ultima vreme daca reusesc sa trimit 2 mesaje/zi care sa ajunga la destinatar. in schimb, nici nu te poti inregistra cu numar de romania, pentru ca nu au contract cu operatorii de telefonie mobila din ro. am cautat alte site-uri, dar gratis nu gasesti. asa ca am gasit un site, contra-cost, dar ieftin, 4 euro/100 de mesaje, merge si e f. bun.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
josefine spune:
cum sa nu, clickatell.com. sunt afiliati celor de la oracle, asa ca poti avea toata increderea in ei. daca te inregistrezi, primesti 10 credite gratis, adica 10 mesaje spre romania. in alte tari, e posibil ca un mesaj sa fie mai mult de un credit.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"