Cluj! (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Roxana, si eu am strigat o singura data tare la Elise, si culmea....tot pentru ca-mi oprise pc-ul...pe urma mi-a parut f. rau, caci a plans tare, dar de obicei cand sunt la calculator ma mai relaxez si io dupa ce in prealabil fug dupa ea toata ziua, cu schimbatul si hranitul si altele de genul asta, si ma enerveaza la culme cand opreste amaratu' ala de bonton cand mi'i lumea mai draga....
....cre' ca trebuie sa ma obisnuiesc cu stinsu' pc-ului, ca de explicat dejeaba explic pruncului..e ca si cum ai bate saua sa priceapa iapa....
Cu intalneala o las la latitudinea voastra, eu cu program flexibil, ca de obicei...prin urmare ma pot plia aproximativ la orice zi si ora din saptamana...atata timp cat nu-i plecat Mihai si n-am cu cine lasa zbiru' mik!
Ce faceti maine???
Eu ma gandeam sa dau o tura prin parc daca-i asa frumos ca azi

o seara faina!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hehe norocu meu ca am laptop si nu ajunge gg la el sa-l stinga,adica a ajunge daca ar vrea dar eu nu reusesc cand e ea treaza nici cum, se enerveaza rau asa ca de la servici sau seara e timpul meu.

sunt de acord cu ideea de 17,30 ptr intalneala ca nu m-as mai duce acasa ca nu ma mai lasa Thea sa plec.as propune ziua de miercuri.ce ziceti?

noi am fost in vizita la prietena mea care are bebe de o luna si fetitza de varsta Theodorei.greu tare, noroc ca fata e tare cuminte, dar bebe le plange zilnic intre 17-19 non stop, sunt terminati.ufff, as mai avea energie s0o iau da capo?

Roxa, ai fost cumva la blocurile facute de Nobila casa?cele cu mansarda, de 4 etaje dinAndrei Muresanu?ca daca da, casa noastra se straduie sa se nasca langa ele.sunt frumoase si bine facute!
super reteta , o facem!

si legat de strigatul la copii:io am mai strigat la istericale, cand se tavalea pe jos din orice recunosc ca am mai strigat oricum fara efect, cel mai sigur era s-o las sa-si termine numarul.de ceva vreme s-a linistit copkilu meu destul de remarcabil.

va dorim noapte buna,ma duc sa ma dau umpic pe bicicleta dade mai scap de vreo 2 calorii:)

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana, alea sunt! Un motiv in plus sa ne mutam acolo!! Asa veciiiini!!! Moaaaama daca-mi iese!!!!

Reteta e intr-adevar cool, o mai puteti adapta...eu am facut-o dupa ureche si v-am scris dupa ce a iesit...e foarte gustoasa si am pus un pic de condiment pt carnea de pui de la Fuchs...atunci cand am calit un pic carnea & legumele in ulei de masline. Vai si va recomand un suc de rosii absolut genial, combinatia perfecta de sare, piper si zahar din sucul ala...Arovit. Minunat! As putea bea non-stop, dar sunt la regim inca :)

Miercuri 17:30, suna interesant, ce ziceti fetelor? E zi de post, mancam mancarica de vinete...

Florina, asa de rau plangea si Serban aseara, dar am fost tare pe pozitie, ca daca-l rasfat imediat atunci cearta nu are nici un sens, devine doar isteric...si asa stii ca mai nou tzipa fara motiv, se trezeste tzipand ca nu vrea ceva si in urmatoarea secunda e deacord...oh iar a inceput sa nu mai doarma singur...m-a chinuit asta noapte ca pe un caine...sunt ca batuta.

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput