La noi la Galati sa veniti ! (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si apropo de vaccin.....a plans copilu meu de la circa pana acasa continuu, plus ca acasa nu o puteam linisti deloc. Deci a plans pt toate vaccinurile de pana acuma , ca la celelalte a reactionat ff bine. Avem si putin febra deci servim nurofen si suntem cam maraicioase.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

in tiglina II.
eu sunt departe de intarcat ,dar am citit intr-o carte de DR. SPOCK ( wilma stie!)ca pentru a scapa de senzatia de disconfort din sani la momentul intarcatului trebuie sa ii mulgi putin, atat cat sa dispara disconfortul si apoi ii lasi in pace si se regleaza ei singuri. succes

Mergi la inceput

Crina ma gandeam eu ca nu stai pe la noi.(M18)
De muls stiu, dar stiu si ca dupa fac din nou laptic. Ieri am evitat mulsul mi-am pus doar comprese cu apa rece iar seara mi i-a descarcat DEnisa.
Sa vedem cat mai produc astazi.

Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Crina, revino-ti mai cu aerobicu' la 2 luni dupa cezariana!! Vrei sa te bata husbandu', Bea, doctoru' si...eventual eu? Mai ai rabdare un pic, dupa sarbatori, caci organismul nu isi revine atat de repede dupa o operatie pe cat ti-ai dori. Poate ca te simti in forma, dar cred ca e prea curand. Totusi, daca tii mortis, ar trebui sa faci niste exercitii mai blande, mai ales ca alaptezi, si parca stiam ca e contraindicat efortul imediat inainte de masa bebeului. Nu mai stiu explicatia, scuze.
Incearca si tu niste stretching acasa...te intinzi pe jos si tragi de membre si de muschi..
Sala la care n-am mers eu, ca mergea Anca la dansuri, se numeste SuperLook, sunt in combinatie cu Club Alice, si se afla in Mazepa II, prin spatele BRD-ului. Am scris eu la un moment dat niste preturi, Cookie, ma ajuti? ca nu mai stiu, in capitolul trecut, parca.

Cat despre scaunul la 3 zile, daca iese moale, nu bilute, nu e constipatie. Incearca sa mananci tu mai diversificat, salata de ex., cu legume (rosii, ardei grasi sau capia,) si fructe. Ceea ce mananci tu, papa si Bea, prin laptic.
Gata, am plecat la birou, ca e tarziu! O zi buna!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata si de la mine !
Ele nici la noi nu a ajuns caldura ! Nici apa calda nu avem de aproape 2 saptamani ! Ce mai, epoca de ...piatra ! Succes cu intarcatul !
Aveti idee unde si cum se face o analiza pentru depistarea oxiurilor ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Cred ca eu inca mai dorm, mereu uit cate ceva ...
Crina, Denisa facea kk la 7 zile odata. Facea moale dar rar, dar si cand facea tine-te frate...trebuia bagata la spalat ca se umplea de kk pana la gat. Nu o durea nimik dar facea rar. Dupa cate am citit cica ar avea laptele nostru continut mic in reziduu solid si de aia. Oricum pe mine ma macina treaba asta si am luat masuri. Adica ii dadeam cate juma de linguritza de sirop de Lactuloza. Nu e considerat medicament , este amestecat de zaharoza cu fructoza. isi face efectul dupa cateva zile dar dupa o saptamana de sirop nu a mai avut probleme deloc.

Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ele, la mine intarcarea s-a produs treptat, ajunsese sa mai suga doar la o masa noaptea/dimineata devreme, cand era destul de adormita, ii dadeam biberon si apoi un pic tzitzi. De asta n-am mai avut probleme cu umflatul sanilor, cred ca imi scazuse daja productia, ea mai sugea doar doua-trei minute...

Eu ma duc la aerobic si fitness la Body Center, care e vis-a-vis de Liceul Sportiv, la 5 minute de tine... Preturile sunt cam asa:
abonament 8 sedinte-400.000 lei
abonament 12 sedinte-500.000lei
Sedinta dureaza 1h si jumatate(45'aerobic, 45' aparate)
Eu sunt foarte multumita, conditiile sunt foarte bune.

Crina, nu-i bai daca face kk asa de rar, am inteles ca abia dupa 5-7 zile trebuie sa intervii cumva. Inseamna ca asimileaza foarte bine papa si nu are multe reziduuri de eliminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

Cookie ti-am simtit lipsa ieri ...hehehe, pai asteptam sa ne faceti o vizita acum ca ne-am mutat si noi acasa .... si sa iti inapoiez cosuletul, l-am folosit pe post de dulapior pt hainutele lui Vlad cat am stat la bunica ...

Ele ai multa treaba mai cu intarcatul...

despre caldura ce sa zic, avem in casa 20 de grade, eu zic ca e bine da pt bebe nu stiu ...

Ccrina Vladut la o luna jumate face caca de muuuulte ori pe zi adika la fiecare schimbat de pampers am ce sterge ......

vreti intalniri???? rushine sa va fie, adika imi e ciuda pe voi ca eu nu pot... daca s-ar desuruba tzitzi sa o lasam acasa ar fi bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina cum asa 20 de grade ? Centrala nu functioneste ? Iar de intalnit negociaza si tu cu Vladutu , poate trei ore macar te lasa sa pleci, si noi ne declaram multumite.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

eroare cu caldura, cica e defectiune si pana se hotarasc bosorogii de la noi de pe scara sa faca comanda de reparatie la apaterm...aerul conditionat sa traiasca.
alinam, si beatrix facea la fiecare pampers, dar de o saptamana face rar, adica la 3-4 zile. nu face bilute sau tare, asa ca ii dam inainte cu ceai de musetel neindulcit si om vedea.
in ce priveste plecatul tau, eu am plecat din a 2-a sapt si am lasat-o cu bona, cu laptic de-al meu muls in biberon. dar oricum ea de la inceput a mancat la 3 ore, deci macar o ora puteampleca. acum e boieroaica si mananca la 4 ore.
wilmutz, husbandu nu zice nimic si doctorita mi-a zis ca pot sa fac exercitii usoare. ideea e ca daca ma duc la o sala si dau bani, le fac, dar acasa e mai comod sa stau la tv sau la calcat ceva ( asa ma relaxez eu) sau pe forum mai nou. intelegi?
ele, ideea cu mulsul era sa mulgi cateva secunde atat cat sa dispara disconfortul. incearca. nenea spock spunea ca merge si am mai gasit chestia asta si intr-o revista dar nu mai stiu care.
lauraflo, analiza se numeste coprocultura si trebuie sa iei o proba din kaka de dimineata intr-un recipient curat si te duci cu el la analiza in spate la caminul ( orfelinatul) de copii din tiglina. vis-a-vis de politie o iei pe alee si e acolo un fel de clinica unde e cabinet si cu analize si are aparate de analiza super, noi si cu reactivi buni.

Mergi la inceput