La noi la Galati sa veniti ! (11)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
Si noi bem o cafea mare sa ne trezim, astazi nu mergem la gradinita pentru ca suntem in greva si ne pregatim sa plecam la bunici.Oare cat o dura greva asta??!?
Felicitari Hana si sa dea Dumnezeu sa serbati si "nunta de aur"!
I-am povestit sotului meu despre magazinul de la Braila si luni sau marti va spun exact pe unde este.Zicea ca linia de tramvai si catedrala in constructie stie unde sunt, ramane sa caute exact unde e firma si pana luni sau marti nu are timp.Asa ca mai astept cateva zile;cred ca luni am sa ma duc si eu la Braila cu el daca mai dureaza greva si nu avem copilul acasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladhana spune:
Ce e cu acest magazin ca va vad foarte interesate de el? Apropo' de magazinele din Braila,am fost saptamana trecuta in Hermosa si am vazut numai lucruri frumoase si la preturi mult mai mici decat in Galati.De ex.,un socou super frumos-1.100.000,iar in Galati nu sunt sub 1.500.000.Si niste fustite cum se poarta acum...
Va multumesc mult pentru urari!
lauraspeedy spune:
Salutare!
Imi beau si eu cafeluta acum (cam tarziu);intr-o mana am ceasca (tot cu asta mai si tastez), iar in cealalta cupkilul care nu sta locului de cand se trezeste si pana adoarme. Acum e cu mana pe mouse; vrea sa-l rontaie.
Fetelor, ce se intampla cu copiii nostri? Si fii-mea a inceput de ieri sa tuseasca? O fi oare de la ceata de afara? Nu-i racita, nu-i curge nasul, nu are febra, in schimb tuseste.
Gata, va , vad ca nu mai are rabdare, ma duc sa-i dau papa.
lauraspeedy
vladhana spune:
Azi vad ca sunteti ocupate tare,am ajuns pe pagina a doua.Nici eu nu as fi intrat daca puiutului meu nu i s-ar fi facut somn.Si-a luat perna si s-a intins pe covor,caraghiosul!
Vad ca nimeni nu vrea sa ma lamureasca ce-i cu magazinul.
lauraspeedy spune:
Salutare!
Hana,hai ca te lamuresc eu: magazinul respectiv apartine de o fabrica de confectii, iar produsele sunt de f. buna calitate si la preturi mici. Pt mai multe detalii ia legatura cu Cookie.
Apropo,Cookie, poti sa ne indrumi si la magazinul de marochinarie (eventual poate-i stii adresa)?lauraspeedy
cookie spune:
Saluti!
Lauraspedy, eu n-am fost la atelierul de marochinarie, dar am s-o intreb pe prietena mea cum se ajunge acolo. Cred ca ea de fapt nu stie adresa, ci doar cum se ajunge cu masina.
Hana, piticul tau adoarme singur cand i se face somn?
Nu ne inveti si pe noi cum se face?
Vilma, cred ca am sa merg si eu la dr. Vedes saptamana viitoare, pitica mea nu vrea sa mai pape nici lapte...nimic!Ma si intreb cu ce mai sta... De altfel, e vioaie si bine mersi, dar cand vede ceva de mancare, intoarce vehement capul si strange buzele...
Sa aveti un weekend minunat!
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Pentru ca ma chinui sa beau o cafea , n-am tigari si nu merge fara ele...am sa deschid un nou subiect.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Noul subiect aici :www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682" target="_blank">cap. 12
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004