La noi la Galati sa veniti ! (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !Buna dimineata !Buna dimineata !

Se vede ca-s bine dispusa nu ??
Cookie sa ai spor la bucatarit ! Si sa petreci frumos !
Vilma multumim de urare ! Si tie iti dorim la fel !

A venit si tamplarul ( in cele din urma ) si ne-a promis ca intr-o saptamana ne aduce mobila Dariei ( patut, comoda cu sertare si niste rafturi ), am dormit si am mancat de-am spart in acest week end ( nu de alta dar toata saptamana am ros morcov, telina si sfecla , s-a dus toata munca mea , acum iar ma strang pantalonii )
Dau o fuga la fumat dar ma intoooorrrrcccc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! si eu o fuga pe aici sa vad ce mai faceti, cuc e va mai laudati?

Ele cum a fost in we????
Cookie spor la bucatarit.
Almy nu am auzity de boala asta, dar cum se manifesta? cum ti-ai dat seama ca are ceva?
Crina sa va fie de bine botezul, asteptam detalii, mai ales ca peste doua saptamani avem si noi botezul ...... abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am intrat sa vad ce ati mai scris peste zi si surpriza, nik ..... ba mai mult ajusesem la pagina 3 ..pai nu va e rushine, eu mamaica cu bebe agatat de tzitzi ( azi nu a dormit deloc , doua reprize de jumatate de ora nu se cheama somn ) imi fak timp sa mai intru si voi???

COOKIE la multi ani si sa ne traiesti, sa il pupi si pe sotul tau din partea noastra si sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de Sabinuta. sa imi povestesti cum a fost la Crama si cum e mancarea ca noi acolo facem botezul.

noapte buna tuturor ...sper sa dorm si eu macar doua ore legate in noaptea asat ....daca ne lasa colicii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Vilma, noi avem tripla sarbatoare azi: e ziua de nastere a sotului si ne mai cheama si pe amandoi Mihai si Mihaela si ne aducem aminte o data pe an de al doilea nume al nostru...
Multumim de urari, Vilma si Alina!
Va trimit cate o felie de tort la toate!

Alina, mai, dar e normal sa intri pe DC mai mult, ca te obisnuiesti cu lipsa de somn si zici ca asa e normal...Lasand gluma la o parte, sa stii ca nu dureaza la nesfarsit colicii astia nesuferiti...mai aveti o pauza si apoi vin dintii...cu putin noroc, poti sa n-ai habar de ei, pana nu-i vezi(cum a fost cazul nostru!)

Unde exact faceti botezul? La Crama aia taraneasca sau in latura aia noua?Noi am fost la doua botezuri unul intr-o parte(la botezul nepoata-mii acum 7 ani) si in cealalta anul trecut si a fost misto de tot. Tin minte ca acum sapte ani au facut chiar un spectacol din adusul puiului flambat pe o spada

La multi ani sarbatoritilor vostri, cu sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

Neata si sa ne traiti cu numele!
La botez a fost super bine, la biserica dupa ce m-a bagat un nene cu barba cu capul la fund am inceput sa plang sa vada lumea ca nu-s de plastilina.
la baita am fost cuminte si la restaurant...va spune mami ca eu nu stiu.
am facut la " la mama" si a fost super din toate punctele de vedere, s-a chefuit pana la 5 dimineata, si totul a fost super. va punem si poze dar alta data ca acum plange de rupe.
pupici.
ramane intalneala miercuri la 17?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !

MIHAELE SI GABRIELE sa ne traiti cu numele ! Sanatate , fericire si belsug !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor!
LAURASPEEDY, eu stau in Mazepa 1, nu stiu cum sa facem cu CD-ul, poate e frumos si merg in weekend la faleza la plimbare si ne intalnim daca poti.
ALINA, eu nu mi-am dat seama, dr de familie a auzit-o scotand niste zgomote din gat asa ca un scartait, care mie mi se pareau normale, ca mai auzisem si la alti bebei in spital, si a zis ca e o lipsa de calciu, si laringele nu stiu cum nu e format. Si se cheama stridor laringean. si trece cu calciu. dilema mea era ca dr Baciu a zis 1/4 de fiola timp de 10 zile, iar dr de familie (dr Bojoc) a zis 1 fiola timp de 1 luna. Si ma chinui asa de tare sa i-l dau...Nu exista in farmacii vreun calciu penru bebelusi mai bun la gust? ca a mea il scuipa pe tot. I-l amestec cu baby water, s-o pacalesc.
VILMA, ai la tine la servici cartea de care ziceai? Sa trec intr-o zi, ca vad ca e frumos zilele astea si putem iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani!!!!

pentru toti Mihailii si Gavrilii din familiile voastre!!!
Dar in mod special pentru
Cookie
Mihai al Korinnei
Mihai al Lilianei

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

LA MULTI ANI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL TUTUROR SARBATORITILOR!
Almy, trimite-mi pe PM nr tau de telefon mobil, poate ajung zilele astea prin centru si te sun sa-mi dai CD.
Fetelor, cum ramane cu intalneala de miercuri?

lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

salutare fetele!
Noi am venit duminica acasa si tot duminica am luat din motz Denisei asa ca am fost cam ocupati. Sa va zic si ce a ales fii-mea de pe tavitza: 1.-cercei, 2.-seringa, 3.-carte. Oare o fac doctoritza??? Cand am timp o sa pun si poze acuma sunt pe fuga.
Sa nu uit: La multi ani !!! Pt sarbatoritii de astazi si petrecere frumoasa.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput