Hop si eu cu consortul in "Gemeni",adica nascut in 8 iunie...V-am citit postarile si mi-am recunoscut tovarasul de viata in randurile vostre.
Noi suntem un cuplu cumva "imposibil" de supravietuit,daca ma iau dupa scrierile din horoscoape:adica eu scorpion sadea de 15 noiembrie,iar el geaman de 8 iunie.Ies scantei cand avem ceva de impartit verbal,insa ajung ,in final, sa vorbesc de una singura(ceea ce ma enerveaza cumplit)
.Partea buna e ca nu imi place sa fiu suparata si sa nu vorbesc cu cineva ,asa ca ne impacam foarte repede si impacarile vin din partea lui in marea majoritate a datilor.
Cel mai mult ma enerveaza felul lui duplicitar de a fi ,am senzatia ca e prea secretos uneori,de parca s-ar ascunde de mine cu ceva....Daca imi vin piticii pe creier si ma apuc sa fac "sapaturi" pentru a afla ce este cu tot misterul,constat ca sunt niste rahaturi pentru care nu trebuia sa ma enervez...De fapt nu suport sa fiu mintita si am pretentia de la el ca,atat timp cat eu nu il mint si nu ma ascund fata de el si el sa procedeze asemanator.
Asa ca in afara de felul asta al lui putin cam duplicitar....e un om care mi se potriveste:un tata extraordinar,un partener de viata cum mi-am dorit mereu,un om pe care il stiu de aproape 4 ani si langa care vreau sa-mi petrec restul vietii...
Numai bine tuturor si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana