Bebelusi de martie - aprilie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
ligia13 spune:
Hai mai fetelor, va rog frumos nu transformati subiectul intr-unul pro/contra avortului. Stiu ca am hotarat sa mai discutam si chestii colaterale, dar totusi nu mi se pare corect sa ne lansam in subiecte controversate.
Sper sa nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea!
Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor
ariadnabr spune:
Kathywsha Desi e frumos si trist ceea ce ai scris tu, momentul e total nepotrivit! Se pare ca Adrianafedorca a uitat ca azi!! e ziua in care Daria isi va urma hotararea si va intrerupe sarcina. Asa cum Roxxa subliniat, este hotararea fiecarei femei ce face cu sarcina sau copilul ei! E hotararea Dariei oricum at fi ea, buna sau rea!!! Faptul ca suntem sau nu de acord cu aceasta hotarare, nu ar trebui sa ne opreasca sa fim totusi SENSIBILE la ziua de azi si la faptul ca Daria va suferi dupa aceasta interventie. Iar faptul ca suntem un club, suntem prietene ar trebui numai sa ne dea puterea sa trecem peste diferentele de opinie in aceasta problema si sa fim ACOLO una pentru alta!! Eu cred ca numai Dumnezeu poate judeca oamenii si actiunile lor si sunt trista sa observ ca faci parte dintre acei oameni care considera ca au acest drept! Te rog sa ma scuzi daca sunt prea dura, dar nu era momentul potrivit pentru o astfel de postare! Din toata aceasta poveste, cea care va avea lacrimi in ochi dupa ce va citi ceea ce s-a postat aici este Daria si nu este corect, ziua asta e si asa mai mult decat grea de suportat pentru ea!
Madalina si bebe Sonia 
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei
adrianafedorca spune:
se pare ca nimeni nu a citit ce am postat eu...doar aruncati cu pietre...
1. nu sunt de acord cu avorturile , nu le incurajez, dar nici nu dau cu bata
2. eu , initial , ii spusesem roxanei ca a fost prea dura cu daria...atata tot...si nu e frumos...
3. de unde am plecat si unde am ajuns cititi tot voi...
4. haideti sa incheiem acest subiect va rog frumos...
ariadnabr stiu ca azi e ziua....nu am uitat, sunt alaturi de daria , si ma rog sa fie bine
kathywsha, da , rox a avut curajul sa spuna ceea ce gandeste, eu i-am spus ca a spus-o prea dur, si nu era momentul, si daria a avut curajul sa spuna , tocmai pt ca ne-a considerat prietene...la bine si la rau...
si gata, va rog, eu una am terminat ce aveam de zis
Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian1
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian2
zuzunaki spune:
kathywsha,
un mare
la postarea cu copilul nenascut.Am lacrimi in ochi numai gandindu-ma daca citeste Daria acest post.Te rog frumos,si sper sa fie de acord si celelalte fete,editeaza mesajul si sterge pasajul acela.Nu pt mine,pt Daria,e momentul cel mai nepotrivit sa citeasca asa ceva.oricum e o sensibila si sunt ferm convinsa ca o doare foarte mult.
Valenka,
multu de complimente
Tu in ce zona stai in Germ?Sa stii ca noua ne-a venit azi scaunelul si pare super!Inca nu l-am montat dar mi-am aruncat un ochi in cutie.
Uite de aici l-am comandat: www.mytoys.de Sa stii ca preturile la ei sunt super fata de alte magazine virtuale sau nu.peste tot unde am dat de prima pappa era peste 120,130e.Plus ca toysrus mi se pare ca au si ei preturi mai mari decat restul.Pupici!mai ne vorbim pe tema asta
Multumim tuturor pt urari!Nu mai scriu nume,sunt in criza de timp!
Va pup
p.s.adriana,uite asa am dezlegat si eu misterul jafului in ciuperci
(sa fiu iertata de celelalte fete,dar mi se pare o nedreptate cum a fost rrox tratata ;nu tin partea nimanui,doar a dreptatii si aunui mod civilizat de exprimare,chiar daca uneori mai"intepator" pt unii)
Nicole,mami de pici cu lipici
People see God every day, they just don't recognize him.
andira spune:
Kathy - te rog, daca mai postezi povesti asa triste te rog mult, avertizeaza inainte.
Eu sincer am simtit un cutit in inima, si mai aveam putin si-mi dadeau lacrimile. Ma abtin insa pt ca sunt la servici...
Dar eu am un bb mic in burtica, si m-ai impresionat peste masura. Ultmimele cuvinte mi s-au intiparit in minte cu litere de foc. Aproape ca plang.
Crede-ma ca daca stiam cum se termina nu mai citeam.
Nici azi, nici altadata nu vreau sa mai citesc asa. Nu interzic nimanui sa posteze ce vrea, dar te rog mult, spune-mi ce urmeaza.
Poate sunt exagerata ca sunt insarcinata, si te rog frumos sa nu te superi, dar asta simt acum.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by kathywsha
Ariadnabr probabil ca ai dreptate...dar tot vorbind de Dumnezeu nu uita ca ne a dat un minim de legi...printre care ...sa nu ucizi.
Si Daria, omeneste vorbind, ii inteleg toate angoasele ...dar in viata facem greseli, care vrem nu vrem le platim intr un fel sau altul.
Nu am vrut sa fiu dura cu nimeni...dar mai bine sa tacem ,sau mai rau sa o linistim spunandu i ca i ok? Parerile sunt impartite este adevarat...ai dreptul sa avortezi...ai dre[ptul sa divortezi...dar intotdeauna cand este implicat un copil...el sufera. Daria cand a plecat la spital a avut sansa sa asculte ambele pareri. Nu o condamna nimeni si nu o judeca nimeni...este alegerea ei...dar era informata.
scuze,kathywsha,dar tu tocmai asta faci:judeci.Si nu faci decat sa rasucesti cutitul in rana.Sincer,pe mine personal nu ma ataci in nici un fel.dar ce ai cu daria???
Revin cu rugamintea sa editezi postul tau care din cate vad a marcat mai multe fete pe aici!
Nu mai am acum timp de forum si sincer,vazand in ultima vreme ce se posteaza mi se cam ia tot apetitul...
numai bine!
Nicole,mami de pici cu lipici
People see God every day, they just don't recognize him.
andira spune:
quote:
Originally posted by kathywsha
DE CE OARE ADEVARUL DOARE INTOTDEAUNA?
http://photos.yahoo.com/kathy_wsha
pentru ca tu acum rasucesti cutitul in rana...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos
ariadnabr spune:
KAAAAAAAAAAAAAAAAATHYWSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Tu ce vrei de fapt? Trei oameni au spus acelasi lucru! Sterge mesajul acela!!! Nu e momentul si sincer nu faci nici un BINE nimanui!! Aici nu e vorba de adevar! Ci de PRIETENIE si SENSIBILITATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pentr Dumnezeu!!! Ce rost isi are postarea? Crezi cumva ca o va ajuta pe Daria sa ia o alta hotarare? Dumnezeu sa fie cel care JUDECA! NU tu!! Ma dezamagesti!! Aici suntem PRIETENI!!! Are vreun sens cuvantul asta pentru tine??? Eu folosesc prezervativ! Nu-mi doresc mai mult decat doi copii, asta inseamna ca si eu ucid prin protejare viitorii mei copii? Hai sa nu fim absurzi! Te rog! Te implor sterge mesajul! Daria NU merita asa ceva!!
Madalina si bebe Sonia 
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei